2011 Şubat Anneleri

slmmm kızlarr nasılsınız?
sabaha karşı benimm yine çok ama çok az bi lekelenmemm oldu....geçen sefer hastaneye yatırdıklarındada böle olmuştu...doktorumu aradım şuan ameliyattaymış....öğleden sonra tekrar telefonda görüşcez ne diycekkk bilmiyorum ama çok korkuyorumm lütfenn duaedin

günaydın kızlar...anca gelebildim işten güçten...
nur sanada geçmiş olsun canım..korkma..moralini yüksek tut..streste çok önemli bu olayda... allahın izniyle bişey olmaz...dualarımız seninle arkadaşım....:71:

kızlar nasılsınız..son sayfaları okuyum dedim anca bitti..rahatsız olan arkadaşlara Allah şifa versin..
uzun zamandır yazamadım..cum.si kontrol vardı..bebeğim hala ters duruyormuş..sancıyla dönmesini bekleyecekmişiz..dönmezse sezeryan olacak..
kilosu biraz az çıktı..2.5-3 kilo arasında doğması bekleniyor..küçük bebek olacakmış bizimki..Anasına çekmiş kuzum:)))))
sizler nasılsınız..sanırım bir arkadaşımız daha doğum yapmış ama kim olduğunu bulamadım..4. bebek kimin..
kızlar öpüyorum hepinizi..
görüşürüz:)))

Selam hanımlar nasılsınız? yeni bebişlerimiz var mı?
Beni pazartesi günü taburcu ettiler öğleden sonra... pazartesinden beri evde dinleniyorum.
Tabi bu hastane olayından sonra eve gelir gelmez hemen kalan işleri tamamlamaya uğraştım..
Çantamı hazırladım arabanın arkasına koyduk... bebeğin kalan eksiklerini tamamladım...
Şu an için ani bir doğuma hazır sayılırım.... :)
Hastanede kaldığım 3 günlük sürede iyi bir ön tecrübe edinmiş oldum.Çantamı da ona göre hazırladım :)

Beni pazartesi günü taburcu ettiler öğleden sonra... pazartesinden beri evde dinleniyorum.
Tabi bu hastane olayından sonra eve gelir gelmez hemen kalan işleri tamamlamaya uğraştım..
Çantamı hazırladım arabanın arkasına koyduk... bebeğin kalan eksiklerini tamamladım...
Hastanede kaldığım 3 günlük sürede iyi bir ön tecrübe edinmiş oldum.Çantamı da ona göre hazırladım :)

canım geçmiş olsun
evde olmana sevindim.artık her duruma hazırlıklı olmalıyız.eli kulağında bebiklerimizin
hastanede ne gibi tecrübeler edindin bizlede paylaşta bizde bilelim..bakarsın atladığımız düşünemediğimiz şeyler vardır

bende hastaneye gittiğimde bana verdikleri listeye baktımda çanta için hiç öyle teferruatlı bişi istememişler ben fazlasıyla koymuşum çantaya

fufuka cım bu bebikler çok ehli keyif yauuu daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar değilmi

güüüünnnnnnnaaaaaaaaaaayyyyyyyyyddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
şimdidiyceksiniz gece kaynanatörden bahsederek gittin bu ne neşe diye.
sabahannemin telefonuyla uyandım bugün yada yarın taburcu etceklermiş.iyiye gidiyomuş.dr 10 gün sonra gidebilirsin kıznın yanına demiş :64: :66:
gerçi o iyi olsunda uzaktada olsa olur diyodum ama hep kendimi avutuyomuşum meğer.çok mutlu oldum
tek sıkıntı kızınada sööle druna söölesin bu rahatsızlık genetik drunu mutlaka bilgilendirsin demiş doğumdan önce.
nur geçmiş olsun canım sen ne takıyon allah aşkına ayıp olurmu falan diye teyzenle rahat etcezksen teyzeni çağır bence.
çağlayancım sanada geçmiş olsun doğurdun sandım bende

sabahannemin telefonuyla uyandım bugün yada yarın taburcu etceklermiş.iyiye gidiyomuş.dr 10 gün sonra gidebilirsin kıznın yanına demiş :64: :66:
gerçi o iyi olsunda uzaktada olsa olur diyodum ama hep kendimi avutuyomuşum meğer.çok mutlu oldum
tek sıkıntı kızınada sööle druna söölesin bu rahatsızlık genetik drunu mutlaka bilgilendirsin demiş doğumdan önce.
nur geçmiş olsun canım sen ne takıyon allah aşkına ayıp olurmu falan diye teyzenle rahat etcezksen teyzeni çağır bence.

gözdecim çooook sev,ndim.geçmiş olsunn.bak ne güzel içini ferrah tutt herşey çok güzel olacak.

ya kızlar kafam karıştı yine bu hurafelerden yaa size danışıyım..

bebeğin yarı kırkında yani 20. günü uzak mi yakın bi yere mi götürülür?

iki ayrı şey duydum..

yakın bi eve götür hep sana yakın olsun..

uzak bi eve götür ömrü uzun olsun..

hangisine inanıyım evden çıkmasam mı :}

bilgisi olan var mı kızlar?

günaydın güzel anneler
geçmişi hiç okumadım sadece son sayfaya baktım
çağlayanın rahatsızlığını okudum geçmiş olsun canım acil şifalar

ben ve kızım çok şükür iyiyiz
gün sayıyoruz artık

gözdecim çooook sev,ndim.geçmiş olsunn.bak ne güzel içini ferrah tutt herşey çok güzel olacak.

saol canım demek kızım biliyodu da ondan yaramazlık yapmıyo bu ara:) çok rahatladım gerçekten annemde ööle dr ööle diyince ağlamış garibim

canım geçmiş olsun
evde olmana sevindim.artık her duruma hazırlıklı olmalıyız.eli kulağında bebiklerimizin
hastanede ne gibi tecrübeler edindin bizlede paylaşta bizde bilelim..bakarsın atladığımız düşünemediğimiz şeyler vardır

bende hastaneye gittiğimde bana verdikleri listeye baktımda çanta için hiç öyle teferruatlı bişi istememişler ben fazlasıyla koymuşum çantaya

fufuka cım bu bebikler çok ehli keyif yauuu daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar değilmi

çok sağol canım... Evde olmak gibisi yok :) Artık bebekler doğmak için bizden daha sabırsız haldeler...
Zaman zaman geceleri sancım oluyor ama çok kısa sürede geçiyor... Tabii o sancı ne sancısıdır bilemiyorum.
Hastane için gerçekten de çok teferruatlı bişeye gerek yok... Edindiğim ilk tecrübe kalın gecelik almamak.. Çünkü hastane gerçekten ama gerçekten çok sıcak.Hatta sıcaktan uyumakta çok zorlandım... Ayrıca geceliklerinizin kolları uzunsa yukarı sıyrılıp sıyrılmadığını mutlaka kontrol edin... Ben acil yatınca evdeki geceliği giyme şansım olmadı eşim hastane yakınında bi yerden pijama almış fakat kolu yukarı kadar sıyrılmadı.Damar yolu açıp intraket taktıkları için pijama yada geceliğinizin kolunun yukarı kadar çıkıyor olması önemli.Ayrıca sık sık tansiyon ölçtükleri için yine kolu sıyırmanız gerekiyor.
Ya kısa kollu gecelik olcak yada geceliğin kolu yukarı kadar sıyrılıyor olacak.
Hastane çok sıcak olduğu için duş almadan duramadım.... Duştan sonrası için havlu şart.Ben havlu koymayı hiç düşünmemiştim çantaya.ama gerektiğini anladım...Eğer plastik bardakta su içmeme gibi bir takıntınız varsa 1 tane cam bardak koyun çantanıza çünkü cam bardak bulmanız pek mümkün olmuyor.
Ayrıca 1er adet çatal bıçak ve kaşık koymanız da yararlı olur.Çünkü yemek zamanı haricinde bunları bulmanız hele ki bıçak bulmanız pek mümkün olmuyor...Meyve v.s. yemek için bunlar lazım oluyor.

Cnm normal yapan arkadasının ağrısını merak ettim, neresi ağrıyor ve neden?? normal doğumdan sonra herhangi bir ağrı kalmaması lazım

canım alttan dikişleri ağrıo yürüyemiomus benim bi arkadaşım daha böle olmuştu iki ay oturamadım derdi.

çağlayancım geçmiş olsun canım ayrıl artık sende yeter valla kabus gıbı bı hamılelık gecırdın canım yaa.

nurcum endişhelenme kendini sıkıntıya sokma belki önemli bişey deildir.. teyzen konusunda da onla rahat ederim diosan onu çağır önce sen kendini düşün sen düşünmesen kimsenin umuru olmaz inan bu zamanda bencil olcaksın.. teyzen seninle ilgilenir kaynananda evin işlerine bakıversin.. en azından sen kendını toparlayana kadar kalsın teyzen ne olcak.

gözdecim gözün aydın canım.. umay hanım anneannesini beklio demek ki uslu uslu.. yoksa biz onu coktan beklioduk

bilgisi olan var mı kızlar?

canım illa birine inanmak zorundamısın

ben hiç duymadım öyle bişi ilk defa senden duyuyorum.yani farklı inanışlar vardır elebette ama böyle hurafelere çokda takılıp kalmamak lazım.

zaten doğumdan sonra ilk haftalarda dışarı mecbur çıkacaksın bebeğin aşısı kontrolü derken ortamda imkanlarda çok çok farklı.artık kırkı çıkmamış bebeğin evden dışarı çıkmaması gibi bişi döz konusu diil.

bana sorarsan ben bu tür şeylere inanmıyorum.ha kulak ardı etmiyorum ama bunlar bizim geçmişimiz bir nevi kültürümüz.çok saçma olmamak kaydıyla bu tür şeyleri kesinlikle yapmam demiyorum.

canım illa birine inanmak zorundamısın

ben hiç duymadım öyle bişi ilk defa senden duyuyorum.yani farklı inanışlar vardır elebette ama böyle hurafelere çokda takılıp kalmamak lazım.

zaten doğumdan sonra ilk haftalarda dışarı mecbur çıkacaksın bebeğin aşısı kontrolü derken ortamda imkanlarda çok çok farklı.artık kırkı çıkmamış bebeğin evden dışarı çıkmaması gibi bişi döz konusu diil.

bana sorarsan ben bu tür şeylere inanmıyorum.ha kulak ardı etmiyorum ama bunlar bizim geçmişimiz bir nevi kültürümüz.çok saçma olmamak kaydıyla bu tür şeyleri kesinlikle yapmam demiyorum.

kaynananam ve görümcem arasında kaldım da ikisi de 20sinde üşüşceklerdir başıma atlamazlar böyle hurafeleri

günaydın kızlar...anca gelebildim işten güçten...
nur sanada geçmiş olsun canım..korkma..moralini yüksek tut..streste çok önemli bu olayda... allahın izniyle bişey olmaz...dualarımız seninle arkadaşım....:71:

selam kızlarr ben geldiimm
bu gece güzel uyumuşum.ama şu yan yatma işi beni çokm geriyo sırf o yüzden uyuyamıyorum.sola dönüyorum ee uyuyana kadar yanlarım ağrıyoo biraz sırt üstü yatıyorum sırtımın ağrısına iyi geliyo ama bu sefer bebek rahatsız olur düşüncesiyle yine sola dönüyorum hep o tarafa yüklenince yine ağrıyo bu sefer sağa dönüyoruym ozamanda biraz kalbim sıkışıyo gibi ayy bunları düşünmekten uykuya dalamıyorum

canım yaa çok geçmiş olsun :50: eşinde sende bu gripten çok çektiniz dikkat edin birbirinize
şuan hastanedesin muhtemelen hadi güzel haberlerini bekliyoruz

artık herkes daaha fazla dinlenmeye ihtiyaç duyuyor biz bile evde olduğumuız halde pc karşısında daha az vakit geçirebiliyoruz sırtımız belimiz ağrıyıveriyor.bu haftalar daha zor geçecek sanırım

canım ihmal etme.ara hatta git.inşallah önemli birşey değildir

banada öyle bişi söylemedi.daha bakmadıda ama ben merak ediyorum yani hani biraz ufak tefeğim bir kaç kişi böyle minyon tipliler için normal zor olur falan demişti hani anatomim uygunmu falan diye bilmek istiyorum
teşekkürler kızlar...ya anlamıyorum bende sabaha karşı 4 gibi farkettim akıntıyı sonra hiçç bişi olmadı bakalım 12:30 gibi ameliyattan çıkcak dediler telefon açcakmışş çağırırsa hemen gidicez hazırım bekliyorum gel derse çıkcaz hemen....
çok geçmiş olsun canım...hakkımızda hayırlısı olsun inş....

ay canım çok sevindim gözünaydın anneciğinn iyileşmişşş....yok ya annesiz doğum yapma düşüncesi benide çileden çıkartıyor ama elimizde çok fazla bişi yok....umarım benim miniğimde anneannesini bekler....ama daha 18 gün var okulların tatil olmasına Rabbim hayırlısıını versin inşşş

çok sağol canım... Evde olmak gibisi yok :) Artık bebekler doğmak için bizden daha sabırsız haldeler...
Zaman zaman geceleri sancım oluyor ama çok kısa sürede geçiyor... Tabii o sancı ne sancısıdır bilemiyorum.
Hastane için gerçekten de çok teferruatlı bişeye gerek yok... Edindiğim ilk tecrübe kalın gecelik almamak.. Çünkü hastane gerçekten ama gerçekten çok sıcak.Hatta sıcaktan uyumakta çok zorlandım... Ayrıca geceliklerinizin kolları uzunsa yukarı sıyrılıp sıyrılmadığını mutlaka kontrol edin... Ben acil yatınca evdeki geceliği giyme şansım olmadı eşim hastane yakınında bi yerden pijama almış fakat kolu yukarı kadar sıyrılmadı.Damar yolu açıp intraket taktıkları için pijama yada geceliğinizin kolunun yukarı kadar çıkıyor olması önemli.Ayrıca sık sık tansiyon ölçtükleri için yine kolu sıyırmanız gerekiyor.
Ya kısa kollu gecelik olcak yada geceliğin kolu yukarı kadar sıyrılıyor olacak.
Hastane çok sıcak olduğu için duş almadan duramadım.... Duştan sonrası için havlu şart.Ben havlu koymayı hiç düşünmemiştim çantaya.ama gerektiğini anladım...Eğer plastik bardakta su içmeme gibi bir takıntınız varsa 1 tane cam bardak koyun çantanıza çünkü cam bardak bulmanız pek mümkün olmuyor.
Ayrıca 1er adet çatal bıçak ve kaşık koymanız da yararlı olur.Çünkü yemek zamanı haricinde bunları bulmanız hele ki bıçak bulmanız pek mümkün olmuyor...Meyve v.s. yemek için bunlar lazım oluyor.

hımm duş almak yemek yemek gibi ayrıntıları düşünmemiştim ben.sen özeldemiydin devlet hastanesindemiydin.
küçükte olsa bir havlu koyayım ben

benim hastanenin dibinde alışveriş merkezi var diye birazda rahat davranıyorum ben.sıkışırsam eşim ordan alır diye düşünmüştüm.ama tabiki tedbirli olmak en güzeli

kaynananam ve görümcem arasında kaldım da ikisi de 20sinde üşüşceklerdir başıma atlamazlar böyle hurafeleri

zaten kışın orta göbeğinde doğum yapıyoruz o soğukta gerek olmadıkça çocuğuda senide dışarı çıkarmak ne oluyor.zaten ortalık hastalık kaynıyor.valla ben olsam böyle bişi için çıkmam evden.doktora gidiyosunuz zaten onu sayıversinler

zaten kışın orta göbeğinde doğum yapıyoruz o soğukta gerek olmadıkça çocuğuda senide dışarı çıkarmak ne oluyor.zaten ortalık hastalık kaynıyor.valla ben olsam böyle bişi için çıkmam evden.doktora gidiyosunuz zaten onu sayıversinler

[B]dimi yaa yerim kız seni kaynanamı ve görümcemi başına salıyım da bi gözlerini korkut :p :}

neyse yaa bi doğsun bakalım, ama o stresimin arasında arada kalmaktan koruyorum.ç.
[/B]

Hepinize hayırlı günler hanımlar

geçmişe şöyle hızlıca bir baktım doğuran falan yok,iyi şükür zamanında gelsinler zaten

çok huzursuzum,bende artık gece uyumakta çok zorlanıyorum,sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor,sırt üstü zaten yatamıyorum,yarım yamalak bir uyku uyuyorum hepsi bu,birde parmaklarıma kramp giriyor,ağrıyor,tutuluyor,sanki felç gibi,üstüne kabuslar falan görüyorum anlayacağınız geceler berbat

yarın benim doktor kontrolüm var,bakalım 15 gün içinde neler olmuş bitmiş,bu arada hastane çantamız hazır,herşeyi ütüledim yerleştirdim,bebeğime bişey almadım derken bu seferde abartmışım sanki,gece 2 ye kadar ütü yaptım,hastane çantamızda sadece bebek bezimiz eksik,onuda molfix düşünüyorum,bakalım

dün evi temizlemek istedim yarım kaldı,şimdi kalkıp sil baştan tekrar temizlicem,içimede sinmez şimdi kaldığım yerden devam etmek,ufak ufak yapayım çıksın aradan,ama önce bişeyler atıştırim,sonra yine görüşürüz

[B]dimi yaa yerim kız seni kaynanamı ve görümcemi başına salıyım da bi gözlerini korkut :p :}

neyse yaa bi doğsun bakalım, ama o stresimin arasında arada kalmaktan koruyorum.ç.
[/B]

sen yolla onları bana öyle bi püskürtürümkii aklın şaşar valla

benim eşimin anneannesi bile bana bu tür şeyler söylemeye çekinir.kadıncağız çaktırmadan anlatır ama ben tıınnn zaten sevmem böyle hurafeleri bide baana dayatmaya çalışırlarsa iyice sinir olurum.

hamileykende bi kaç bişi söyleyen oldu inadınaa yaptımm.ya birazda deliliğe vuracaksın yoksa çok yıpranırsın.etrafında okadar insan varki ve hepsi başka birşey söylüyor.hepsini dinlersen uygularsan sen aradan çıkarsın valla.

yauu ben ne yedim ne içtiysem iki gündür deli gibi su içiyorumm valla damacanayı dikicem kafama bu gidişle:37:

Back
X