2011 Şubat Anneleri

kızlar ben geldimmmm

kuafördeyim arkadaşımın yanında ağdamı yaptırdım kaş bıyık saçlarımı yaptırdım makyaj felan insan kılığına döndüm yani :)))) kocam eve gidince tanımayacak beni

herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakayım gelirim

ayy ne tesadüüf bende ctesi insan kılığına döndüm

Selam kızlar biz geldik kızımla dr.amcamıza gittik kızım çok iyiymiş ama birazcık minyon tipli olacakmış 2.570 gr olmuş.
Haftaya çatı muayenesi için tekrardan gidicem.Grip içinde birşey yapamam işi bırakıp eve gidip dinleneceksin bol bol c vitamini ve ıhlamur iç dedi.İlaç vermek istemiyorum dedi.Çok daha fazla ilerlerse gel hemen dedi.

Geçmişe hiç bakamadım kızlar inş.hepiniz iyisinizdir bugün buradaki işleri bitirip tekrardan izne ayrılıcam

Çağlayancım bende seni merak etmeye başlamıştım arıycam diyorum bişeyler çıkıyor unutuyorum sürekli gözün aydın ne güzel minyon bir kız.Bende minyonum sözde ama benim kız aldı başını gidiyor babasına çekti galiba:(

Canım geçmiş olsun. Son haftalarda en sık duydugum şey buydu. Ne zaman dogum iznine ayrılıyorsun?

Bana kalsa hiç gelmem de bunun sonrası var diyordum. Neyseki bugün başladık artık. Darısı sizlere inşallah...
karneyle birlikte canım..neyse,ne güzel sen ayrıldın da rahatladın
nasılsınız hanımlar ben uyuşukluktan ölücem sanırım hiçbişi yapasım yok akşama kadar el ensede yatasım var :37: ya sizin göbüşler ne alemde ben dün farkettimde benim göğsümün altından itibaren şişti amA dün sanki aşşağılara gelmiş 2 gündürde vajinamda sanki kesik var çok sızlıyor bide kemiklerim acıyordu ikisi birleşince anam ağladı akşamlar dahada artıyor

buarada

çağlayancımgeçm,ş olsun dinlenmeden geçmiyor grip malesef sendeded şuan o durum imkansız galiba bol bol ıhlamur iç canım bebişinede maşallah kocaman olmuş minyon olsun canım sen sonra onu iyice beslersin gerçi zayıflık iyidir :))
gözdecimgözünüz aydın çok sevindim annenin iyi olmasına umay hanım anneannesini bekliyecek galiba
melocum sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine kimsenin lafınada kulak asma sen keyfinemi gidiyorsun karnı burnunda okulka
nurcum geçmiş olsun canım inş azıcık daha bekler bebişin gerçi hayırlısı neyse o olsun kendine dikkat et doktora gittin sanırım inş güüzel haberlerle gelirsin

unuttuğum arkadaşlar varsa affola alıntı yapamıyorum malesef
canım artık iyice büyüyoruz ya kolay değil işimiz seninde bebiş esnetiyordur kemiklerini
kızlar ben geldimmmm

kuafördeyim arkadaşımın yanında ağdamı yaptırdım kaş bıyık saçlarımı yaptırdım makyaj felan insan kılığına döndüm yani :)))) kocam eve gidince tanımayacak beni

herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakayım gelirim
ohhh...mis,kaşıntıların nasıl

melocum canım kaşıntılarım çok fena vücudum hep kabardı kıpkırmızı 5 gündür uyumuyorum gece azıyo yarın cildiye doktoruna gidicem bakalım ama artık sinirlerim bozuldu

kızlar bişi sorcam size sabiha paktunanın eğitim seti için tel açtılar az önce bana 6 kitap 79 tl diyolar ama cesaret edip alamadım alan varmı bu şekilde telle aranıp da???

hellooo kızlar, nasılsınız?
giremedim haftasonu doğru dürüst. bi arkadaşımız güney afrikadaydı bi yıldır,o gelmiş,onla takıldk biraz,sinemaya fln gittik,alışveriş vs...
aa ne dicem burda pazarda bi amca cicikomun pijamalarını geceliklerini satıo,bildiiniz orjinal yani ve 15 liraaa:52:
ee dururmuyum hiç alım 2 tane,haftaya bida bakcm yenileri gelcekmiş:32
yaaa bu arada nolduuuu:53:
ben karnım çatlıycak die böyle kutu kutu kremleri bitirirken nolsa beğenirsiniz.....:53:
k.çım çatlamışşşşşş:60:
ayy gülüorum ama çok üzüldm yaaa,ay bendeki de akıl yaniii,hiç k.çın 3 katına çıkar da çatlamazmı dimi:60:
eşşek kafam ora gelmedi aklıma işte:43::60:
amaaan canm saolsun be yaw:64:
hee bu arada dün kocama sinir oldum kudurttu beni,hala küsüm ona,eşşek sıpası:63:
akşam saat 10u geçiodu geldiinde sinir etti beni..
aslında çıkmıo dişarı pek ama ettiği laflara uyuz oldum:47:
amann neyse anası babası gelsin toptan saldırcam hepsine,soykırım yapcam eheeeee:47:

kızlar bişi sorcam size sabiha paktunanın eğitim seti için tel açtılar az önce bana 6 kitap 79 tl diyolar ama cesaret edip alamadım alan varmı bu şekilde telle aranıp da???

ben boyle kapıya gelenlerden ve telefonla satıslardan hep bır pımpırıklenırım ıhhh
ısmınıde tutmadım ablanın zaten sabıha paktuna:37::36:

slm kızlarrr ben geldimmm.........
öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
doktorumuz hemen çağırdı apar topar hastaneye gittik....
hemen nstye bağladılar çok şükür ki sancı çıkmadı ....
kızım 2.400 olmuşş çok şükür....
suyumuz,eşimiz vs normalmiş....
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
ara ara belim ağrıyordu normal dedi....
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
sanırım benim prensesimm anneannesini beklicekk....inş...
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum:16:

öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum:16:

geçmiş olsun nurcugum aman biraz daha bekler inşallah kızın

Canım gözün aydın sorun olmamasına çok sevindim şöyle 1-2 hafta daha dayansın miniğin :)
Sen yinede dikkat et kendine güzelim. Doktorun konusunda şanslısın benimki tam tersi uyuz karının teki :) Neyse herşey yolundaya önemli olan o

Back
X