2011 Şubat Anneleri

slm kızlarrr ben geldimmm.........
öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
doktorumuz hemen çağırdı apar topar hastaneye gittik....
hemen nstye bağladılar çok şükür ki sancı çıkmadı ....
kızım 2.400 olmuşş çok şükür....
suyumuz,eşimiz vs normalmiş....
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
ara ara belim ağrıyordu normal dedi....
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
sanırım benim prensesimm anneannesini beklicekk....inş...
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum:16:

Nurcum gözün aydın ne kadar rahatladığın ve mutluluğun cümlelerinden belli çok sevindim.Maşallah bebişine :nazar:

hellooo kızlar, nasılsınız?
giremedim haftasonu doğru dürüst. bi arkadaşımız güney afrikadaydı bi yıldır,o gelmiş,onla takıldk biraz,sinemaya fln gittik,alışveriş vs...
aa ne dicem burda pazarda bi amca cicikomun pijamalarını geceliklerini satıo,bildiiniz orjinal yani ve 15 liraaa:52:
ee dururmuyum hiç alım 2 tane,haftaya bida bakcm yenileri gelcekmiş:32
yaaa bu arada nolduuuu:53:
ben karnım çatlıycak die böyle kutu kutu kremleri bitirirken nolsa beğenirsiniz.....:53:
k.çım çatlamışşşşşş:60:
ayy gülüorum ama çok üzüldm yaaa,ay bendeki de akıl yaniii,hiç k.çın 3 katına çıkar da çatlamazmı dimi:60:
eşşek kafam ora gelmedi aklıma işte:43::60:
amaaan canm saolsun be yaw:64:
hee bu arada dün kocama sinir oldum kudurttu beni,hala küsüm ona,eşşek sıpası:63:
akşam saat 10u geçiodu geldiinde sinir etti beni..
aslında çıkmıo dişarı pek ama ettiği laflara uyuz oldum:47:
amann neyse anası babası gelsin toptan saldırcam hepsine,soykırım yapcam eheeeee:47:

aaayyy bende bu hafta farkettim aynı durumu...oralara kıyıpta sürememişim kremi...aklım başıma gelip yeni başladım biraz..banyo sonrası bari sürem dedim...bide selülit olmuşki sorma gitsin... nasıl giyecem ben bi daha mayo bikini...gerçi kilo vermezsem haşema giyecez mecbur yaza:52:

geçmiş olsun nurcugum aman biraz daha bekler inşallah kızın

Canım gözün aydın sorun olmamasına çok sevindim şöyle 1-2 hafta daha dayansın miniğin :)
Sen yinede dikkat et kendine güzelim. Doktorun konusunda şanslısın benimki tam tersi uyuz karının teki :) Neyse herşey yolundaya önemli olan o

Nurcum gözün aydın ne kadar rahatladığın ve mutluluğun cümlelerinden belli çok sevindim.Maşallah bebişine :nazar:

çok teşekkürler kızlar..gerçekten çok rahatladım...inş birazcık daha durur miniğimm en azından annemlerin gelmesine yakın doğardaa doğum sonrası anneciğimle oluruzz:8:

kızlar bişi sorcam size sabiha paktunanın eğitim seti için tel açtılar az önce bana 6 kitap 79 tl diyolar ama cesaret edip alamadım alan varmı bu şekilde telle aranıp da???

Ben biliyorum canım çocuğunuzun yeteneğini keşfedin adlı ücretsiz kitabını almıştım.benide aradılar kitaplar güzel boyut yayın grubunun sitesinden inceleyebilirsin.Ancak ben beni aradıklarında henüz bebeğimin doğmadığını şuan buna kanalize olduğumu ilerleyen aylarda kitaplarıyla ilgilenebileceğimi söyledim.Dolandırıcı değiller yani ama önceli,ğimiz şimdi bu kitaplar değil ama sen yinede merak ettiysen sitesinden incele kitapları sonra bebişler büyüyünce alabilirsin.

aaayyy bende bu hafta farkettim aynı durumu...oralara kıyıpta sürememişim kremi...aklım başıma gelip yeni başladım biraz..banyo sonrası bari sürem dedim...bide selülit olmuşki sorma gitsin... nasıl giyecem ben bi daha mayo bikini...gerçi kilo vermezsem haşema giyecez mecbur yaza:52:

ay şu an mayo bikini fln hayal zaten:50:

nurcum gözün aydın bu arada..maşallah:nazar:

nur_45 nuryasemin fufuka RomeosununJulieti melocum mavi3 karamel06 o_efruz helin mim faygen Apsimisia ahuss miss_teacher imp KEJA naz0635

selam kızlar, çok yorgunum ama size bakmadan uzanamadım.

çağlayan geçmiş olsun,

nur neyseki acil bir durum yokmuş sevindim canım.

detaylı okumadım umarım herkesin keyfi yerindedir.

sesim kısıldı ve inanılmaz başım ağrıyor sabahtan beri kızlar ama rapor da kullanmak istemiyorum doğumdan sonra ihtiyaç olacak diye. dayanamadım sonunda bir minoset içtim şimdi yatıp uyurum biraz belki iyi gelir. yarın da dr. kontrolüm var. şimdiden sabırsızlanıyorum oğlumu görmek için.

kendinize iyi bakın, akşam gene uğrarım kızlar:16::16::16:

öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum:16:

gözün aydın nurcum.. boşuna telaşlanmışşın bak küçük hanım sadece kendini hazırlıo demek ki anneannesini beklicek..:emir_bebek:

nur_45 nuryasemin fufuka RomeosununJulieti melocum mavi3 karamel06 o_efruz helin mim faygen Apsimisia ahuss miss_teacher imp KEJA naz0635

çağlayan geçmiş olsun,

sesim kısıldı ve inanılmaz başım ağrıyor sabahtan beri kızlar ama rapor da kullanmak istemiyorum doğumdan sonra ihtiyaç olacak diye. dayanamadım sonunda bir minoset içtim şimdi yatıp uyurum biraz belki iyi gelir. yarın da dr. kontrolüm var. şimdiden sabırsızlanıyorum oğlumu görmek için.

hoşgeldin cnm geçmiş olsun yat dinlen inş. iyi gelir atlatırsın

çağlayan geçmiş olsun,

selam canım..
geçmiş olsun dikkat et kendine.. yüzdük yüzdük kuyruğındayız artık.. uyu iyi gelir belki hatta bende uyusam pc başında uyuklamaya başladım:1:

ayy yarın bebişini görcen demek bende özledim fıstığımı 4 hafta oldu cteside ben görücem inşallh :46:

Son düzenleme:

çağlayan geçmiş olsun,

sanada geçmiş olsun canım yat biraz dinlen iyi gelir inşallah hemen düzelirsin. gözün aydın canım sende yarın oğluşunu görücekmişsin yarın benimde dr. kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle döneriz canım

çağlayan geçmiş olsun,

canımcım aynı durumdayız ballı zencefilli süt biraz iyi geldi bana

ay şu an mayo bikini fln hayal zaten:50:

nurcum gözün aydın bu arada..maşallah:nazar:

çağlayan geçmiş olsun,

gözün aydın nurcum.. boşuna telaşlanmışşın bak küçük hanım sadece kendini hazırlıo demek ki anneannesini beklicek..:emir_bebek:

teşekkürler kızlar...çok şükür bi sıkıntı çıkmadı....şenaycım sanada çok geçmiş olsun inş dinlenmekk iyi gelir yorgunluktanda olmuş olabilirr.....

Busemm gelmiş galiba aşağıda adını görüyorum. Nasılsın canım bebişin nasıl merakla bekliyoruz haberlerini

uzuuunn bir süre ıspanak pişireceğimi sanmıyorum :36: tamm 1 saatten fazla yıkadım aanaaamm o nasıl çamur o nasıl toz toprak.dünyanın suyunu harcadım.tek tek yapraklarını ovaladım 1 saatt ayakta dikildim canım çıktı.yok anamm yookkk bida ıspanak falan yapmam çok yemek isterse paşa gider yıkanmışından alırım bu ne yaaa

sağlık ocağına gittim epey kalabalıktı.biraz bekledim demir ilacım bitmişti onu yazdırdım.3 kutu yazdı sağolsun.doğumdan sonrada kullan güzel bir ilaç bu dedi

kızlar bişi sorcam size sabiha paktunanın eğitim seti için tel açtılar az önce bana 6 kitap 79 tl diyolar ama cesaret edip alamadım alan varmı bu şekilde telle aranıp da???

banada ücretsiz kitabı gelmişti.bir arkadaşımın ana sınıfına başlayan oğlu vardı ona hedişye ettim.benide aradılar anlattım ben hamileyim o arkadaşımın daha çok işine yarayacak diye ona verdim dedim.çok güzel konuştular benimle hayırlı doğumlar falan bile dilediler yani.kadını biliyorum kanal d de doktorum programına çıkıyordu çok güzel şeyler anlatıyordu.ben güvenilir olduğunu düşünüyorum

hellooo kızlar, nasılsınız?
giremedim haftasonu doğru dürüst. bi arkadaşımız güney afrikadaydı bi yıldır,o gelmiş,onla takıldk biraz,sinemaya fln gittik,alışveriş vs...
aa ne dicem burda pazarda bi amca cicikomun pijamalarını geceliklerini satıo,bildiiniz orjinal yani ve 15 liraaa:52:
ee dururmuyum hiç alım 2 tane,haftaya bida bakcm yenileri gelcekmiş:32
yaaa bu arada nolduuuu:53:
ben karnım çatlıycak die böyle kutu kutu kremleri bitirirken nolsa beğenirsiniz.....:53:
k.çım çatlamışşşşşş:60:
ayy gülüorum ama çok üzüldm yaaa,ay bendeki de akıl yaniii,hiç k.çın 3 katına çıkar da çatlamazmı dimi:60:
eşşek kafam ora gelmedi aklıma işte:43::60:
amaaan canm saolsun be yaw:64:
hee bu arada dün kocama sinir oldum kudurttu beni,hala küsüm ona,eşşek sıpası:63:
akşam saat 10u geçiodu geldiinde sinir etti beni..
aslında çıkmıo dişarı pek ama ettiği laflara uyuz oldum:47:
amann neyse anası babası gelsin toptan saldırcam hepsine,soykırım yapcam eheeeee:47:

aaa ben hiç popoma bakmıyom kızz biyerimde çatlak yok ama bak oraya bakmadım :37: amaann napalım çatlayacağı varsa çatlıyo

canım iyi olmana sevindim.senin kız söz dinliyo bak bekleyecek bence hatta fazla bile bekleyecek o :37:

Çıkmış bile :( doğum yapan annelerimiz doğum hikayesi yazmadı hiç demi nasıl merak ediyorum

ayyy anneliğe alışmaya çalışıyorlar sanırım.bizde merak ediyoruz ama bakalım zamanları olmayabilir.biz nasıl olacağız acaba ayyyy

arkadaşlar 34.haftadan önce bebeğin ciğerleri için yapılan iğneden vurduran var mı.ben yaptırdım ama erken doğum ihtimali var diye.şimdi doğum olmadı.zararı var mıdır görüşlerinizi yazar mısınız

Back
X