5. sıra hala boş dimi kızlar???
o şanslı ben olabilirim malesef
az önce dr.dan geldik, daha minicik oğlum 1950 gr, muayenede herşey normal çıkmıştı aslında gayet keyifliydik ama dr.um 32 haftadan sonra her kontrolde nts'ye alıyor. birşey çıkmaz ama bakalım dedi. ntsde 30u geçen sancılarım çıktı, işin garibi ben hiç birşey hissetmiyorum. ilaç verdiler, bir iki saat hastanede yattım. ara ara tekrar nts'ye bağladılar her seferinde düzenli sancım geliyor. bu akşam için eve gelmek istedim, zoraki izin verdi. şimdi ilaç kullanıyorum nidilat başladık hastanede, bu akşam ve yarın sabah için de prepar denen bir ilaç verdi. dua edin kızlar ilaçlar işe yarasın. yarın sabah tekrar nts yapacak ve ona göre yatış yaptırabilir. bebeğim en az 20 gün daha dursun başka birşey istemiyorum. ciğerleri için iğneleri de aldırttı, yarın onları da yapacaklar. çok üzgünüm, dualarınıza ihtiyacım var
fazla oturmak bile yasak, sürekli yatıcaksın dedi. yazamazsam merak etmeyin; inşallah olmaz ama doğum falan olursa melocumu arar haber yollarım size.
herkese sevgiler
Ay Şenaycım. Dikkat et kendine. Umarım minik prens biraz daha bekler.
kızlar ben geldim 12 de dr dan döndük 2700 olmuş oğlum ama dr plasente yaşlanması var dedi 10 gün sonra yine gel bakacaz dedi ona göre karar vercekmiş doğuma bilen varsa sölesin ne oluo bu plasenta yaşlanması kafama takıldı
Canım ben ogluma hamileyken bu haftalarda böyle olmuştu. Hatta dün eşime de dedim. dünkü kontrolde doktorum suyu, plesenta çok berrak çok güzel dedi. Ben de eşime dedim ki bu haftalarda Kaan'da plesenta kireçlenmeye başlamıştı. O zaman doktorum dogumun yaklaştıgının belirtisi demişti.
Maşallah ogluşuna da

selam kızlar
bizim de doğum tarihimiz belli oldu
28 ocak 2011 sabahı olacak hayırlısı ile kızım bir süpriz yapıp önceden gelmek istemez ise..
bu arada kızlar battaniyelerini de yıkıyormusunuz bebişlerin?
birde herkesin ağrı şikayeti var benim de ciddi boyutta sağ elim uyuşuyor sinir ediyor beni bazen hiçbişey hissetmiyorum
size de aynısı oluyor mu?
Haydi hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah.