2011 Şubat Anneleri

ayyy kızlar ben de baktım ne güzel olmuşlar öyle yaaa...ben de becerebilrimiyim ki...evet kızlar yaptıklarınızın resimlerini koyun mutlaka...merak ederim...

bugün ağlayan ağlayana...cnm anlat istersen açılırsın belki,,,üzme kendini,bebişin de üzülüyo ama annesi...

arkadaşlar yaptığınız hangi sayfada .koysanız da baksak:)))))))))

bugün sinirden hiçbişey yapmadım eşim gelicek yarım saate ortada yemek yok gidip bişiler hazırlıyım oğlumda bugün benim keyifsizliğimden etkilendi sanırım hareketli değil buugün oğlum ama kimse için değmiyor bunu öğrendim en yakının olsa bile benim canımın canında değerli değil sonra görüşürüz hepinize iyi akşamlar şimdilik

hizmet hastanesinde epidural normal doğum yapmayı planlayan var mı? önceden anestezi doktoru ile görüşücekmiyiz acaba? birde şeyi merak ediyorum.bizim gece sancımız geldi mesela o saatte doktorlarımız hastaneye gelicek mi ? bu konuları doktoru ile konuşan var mı acaba

slm kızlar nasılsınız?
bebişlerini görenlerr gözünüz aydın....maşallah bebişlerimizzede.....
melocum ve sevimli canınızı sıkmayın her ailede oluyo maleseff ki....Allah daha büyük dert sıkıntı vermesin inş...
bizde bugün halımızı aldıkk sonundaa artık odamızz tamammlandı çok şükür ki...
inş yarın fotosunu ekliycem...

slm kızlar nasılsnz? bazılarımızın keyfi bozk galiba bgn biraz,takmayın kafanıza,inşallah yoluna girer herşey.
bgn benm de çok başm ağrıyo:( keyfszm yani:S
Üniversiteye gttm bgn eşimle,o işlerini halletti ben de odada kendi tezimle uğraştm,3-5 çıktı lazmdı onları aldm,eşimin arkadaşlarıyla çene çaldm fln...
akşam da balık yimee götrdü kocacm beni,sonrada tatlı aldık,misafir çağrmaya karar verdik:)
biraz fazla sosyal olmaya başladık bu arada,ben de hala fıldır fıldır geziorum yaaa:1:
yarn da başvurum fln var sbh kalkp ona gtcz:S
bugn kan ve idrar örneği de verdm bu arada,kültür taaa pzt çıkcakmış..
dier dr.uma da gitmem lazm bu hafta içinde benm,ama o da pek bi evhamlı yaa ben rahatlatıom resmen:27:
agaaa sakin ol hamileyim ben normal bunlar fln diyesm gelio yani:1:
bu arada bebiklerini görenlerin gözü aydn:nazar::nazar:
kojaman oldular artık yaw,şimdiden dalga geçiorum el kadardın büyüdün de tepion şimdi hıhh die:9:

bizde tam 12 de çıktık.bende de yeşil bir kazak vardı.neyse canım inşallah karşılaşırız.bu arada bana kafası biraz büyük gibi ama genetik de olabilir dedi.şidiye kadar ne emel hanım ne de ilk gittiğim doktor böyle bişey dememişti.canım çok sıkıldı.yarın başka doktora randevu aldım 4 boyutluda bakacak.inşallah bişey çıkmaz.

Canım baş büyüklüğü normal bir durum... eğer daha önce detaylı ultrasonunda bir sıkıntı çıkmadıysa endişelenmene gerek yok... Bebeklerin bacak boyları,karın çevreleri yada baş çevreleri haftalarına göre farklı olabiliyor.Mesela benim kızımın da haftasından önde gidiyor. Tek dezavantajı eğer normal doğum istiyorsan baş büyüklüğü nedeniyle zorlanabilirsin yada sezeryan olmak zorunda kalabilirsin.
İnşallah vaktinde ve sağlıkla kucağımıza alırız minişlerimizi.

Melocum annen ve baban adina üzüldüm yazik ne kadar korkmuslardir. Kardesinde umarim birdaha böyle birsey yapmaz. Allah hayirli evlatlar versin bizlere

slm kızlar nasılsnz? bazılarımızın keyfi bozk galiba bgn biraz,takmayın kafanıza,inşallah yoluna girer herşey.
bgn benm de çok başm ağrıyo:( keyfszm yani:S
Üniversiteye gttm bgn eşimle,o işlerini halletti ben de odada kendi tezimle uğraştm,3-5 çıktı lazmdı onları aldm,eşimin arkadaşlarıyla çene çaldm fln...
akşam da balık yimee götrdü kocacm beni,sonrada tatlı aldık,misafir çağrmaya karar verdik:)
biraz fazla sosyal olmaya başladık bu arada,ben de hala fıldır fıldır geziorum yaaa:1:
yarn da başvurum fln var sbh kalkp ona gtcz:S
bugn kan ve idrar örneği de verdm bu arada,kültür taaa pzt çıkcakmış..
dier dr.uma da gitmem lazm bu hafta içinde benm,ama o da pek bi evhamlı yaa ben rahatlatıom resmen:27:
agaaa sakin ol hamileyim ben normal bunlar fln diyesm gelio yani:1:
bu arada bebiklerini görenlerin gözü aydn:nazar::nazar:
kojaman oldular artık yaw,şimdiden dalga geçiorum el kadardın büyüdün de tepion şimdi hıhh die:9:

Valla daha dün mercimek kadarlardı şimdi kocaman tepikcanlar oldular. Ama bu hiç bişey.. ileride ellerini bellerine koyup karşımıza geçecek boylarından büyük laflar edecekler :)

Cuma gününe randevu aldim ebeden kizlar. Epidural normal dogum istiyorum yapabilirmiyim diye soracagim. Yani çatim pencerem neyim musaitmiymis bi baktircam:9::9: Ne kada terbiyesizim dimi:37:
Birde sehir disindaki hastanede dogum yapmak istiyorum diyecegim. :32:

hizmet hastanesinde epidural normal doğum yapmayı planlayan var mı? önceden anestezi doktoru ile görüşücekmiyiz acaba? birde şeyi merak ediyorum.bizim gece sancımız geldi mesela o saatte doktorlarımız hastaneye gelicek mi ? bu konuları doktoru ile konuşan var mı acaba

ben başka bi şehrdym ve ep. normal düşünüorm dün drumla knştm numaramız o yüzden var sizde ne zaman başlarsa doğum siz arayn biz geliriz dedi. anestezi dr.uyla doğum başlaynca yani bz hastaneye gdnce görüşcekmişiz,testleri fln yapckmış..
hatta ben özel oda istiorm ya oda olmazsa ben geldiimde fln ddm,acil giriş yapan hasta olcksn sen,ayarlarız merak etme ddi,ama görcz bakalım vakti gelnce,inşallah yolnda gdr herşey.
epiduralin yan etkilerini vs sordm ama o da nette yazanlardn farklı bişşi söylemedi

Melocum annen ve baban adina üzüldüm yazik ne kadar korkmuslardir. Kardesinde umarim birdaha böyle birsey yapmaz. Allah hayirli evlatlar versin bizlere
inşallah canım bende onlar için üzldüm zaten ,keşke diyorum bi tarafı kırılsaydı da ders olsaydı
Cuma gününe randevu aldim ebeden kizlar. Epidural normal dogum istiyorum yapabilirmiyim diye soracagim. Yani çatim pencerem neyim musaitmiymis bi baktircam:9::9: Ne kada terbiyesizim dimi:37:
Birde sehir disindaki hastanede dogum yapmak istiyorum diyecegim. :32:

hepimiz baktırcaz canım çatı kapıya,ben de epidural normal istiyorum bakalım:51:

Canım baş büyüklüğü normal bir durum... eğer daha önce detaylı ultrasonunda bir sıkıntı çıkmadıysa endişelenmene gerek yok... Bebeklerin bacak boyları,karın çevreleri yada baş çevreleri haftalarına göre farklı olabiliyor.Mesela benim kızımın da haftasından önde gidiyor. Tek dezavantajı eğer normal doğum istiyorsan baş büyüklüğü nedeniyle zorlanabilirsin yada sezeryan olmak zorunda kalabilirsin.

sağol canım.insanın kendi doktoru olmayınca biraz panikliyor.sağolsun bu doktor ultrasonda bakıp bakıp bişey demedi açıklasa belki içim rahatlayacak.bir de demez mi iyi kalbi atıyor.sanki ben kalbi atmıyor diye gitmişim de atmasına sevindi.çok canımı sıktı yani

Herkese iyi akşamlar kızlar bugün her tarafım ağrıyor keyifsizim biraz geçişe şöyle hızla bi göz attım bebişlerini görenler olmuş ne güzel:) Öte yandan sıkıntılarımızda devam ediyor tabi ağrılar korkular derken...
Melocum malesef her ailede oluyor benzer şeyler 5 parmağın beşi bir değil demişler.Kardeşin inş yaptığın hatanın farkına varıp kendine çeki düzen verir ne diyeyeim.Zor bu işler Allah anne babana sabırlar versin.Çocuk sahibi olmak zor inş çocuklarımız hep yüzümüzü güldürür.

üzülme bende detaylı ultrasonda başı büyük dediler .sonra mr çekildim.mr da daha net çıkıyormuş.bana doktor yanlış görmüş.herşey gayet normal dedi çok rahatladım.ama tabii seni anlıyorum .inşallah seninki de öyle olur.

melocum üzme kendini,ne kadar hata yaparsa yapsın ne yaparsın nede olsa kardeş,yinede çok geçmiş olsun ya,inşallah nasiblenmiştir yaşadıklarından sen yinede dua et.

kızlar bu arada bebek acaip hareketli kaburgalarıma vuruyor çok acıyor yaa:( çok kötü acıyor göğüs kafesim bel kemiklerim:( bide başını sanki vajinamda hissediyorum,bir garip hareketli,tüm vücuduyla hareket halinde,çok rahatsız ediyor off

Herkese iyi akşamlar kızlar bugün her tarafım ağrıyor keyifsizim biraz geçişe şöyle hızla bi göz attım bebişlerini görenler olmuş ne güzel:) Öte yandan sıkıntılarımızda devam ediyor tabi ağrılar korkular derken...
Melocum malesef her ailede oluyor benzer şeyler 5 parmağın beşi bir değil demişler.Kardeşin inş yaptığın hatanın farkına varıp kendine çeki düzen verir ne diyeyeim.Zor bu işler Allah anne babana sabırlar versin.Çocuk sahibi olmak zor inş çocuklarımız hep yüzümüzü güldürür.
sağol canım inşallah öyle olur,amin diyelim Allah hayırlı evlatlar versin,yürüyüş ağrılarıma iyi geldi canım 45 dakika yavaş yavaş yürüdüm süper iyi geldi,aklında olsun
melocum üzme kendini,ne kadar hata yaparsa yapsın ne yaparsın nede olsa kardeş,yinede çok geçmiş olsun ya,inşallah nasiblenmiştir yaşadıklarından sen yinede dua et.

kızlar bu arada bebek acaip hareketli kaburgalarıma vuruyor çok acıyor yaa:( çok kötü acıyor göğüs kafesim bel kemiklerim:( bide başını sanki vajinamda hissediyorum,bir garip hareketli,tüm vücuduyla hareket halinde,çok rahatsız ediyor off

sağol canım umarım öyle olur.
aynen kaburgama bacaklarını v şeklinde açıp basıyor ya,bizim kiracılar çok gürültülü çıkartsak mı artık:35:

cnm hizmet hastanesi dediğin devlet hastanesi mi? ben özel hastaneye gidiyorum,sordum druma gece sancı falan olursa gelirmisiniz die, o da eğer o hafta icapcı bensem gelirim dedi..yaa benimde kafamda soru işaretleri oluştu işte..kendi dr um girmeyecekse doğuma ne anladım ben bu işten:44:

Back
X