mrb cnm walla bende allaha şükür kabus olayı fln yok. uykum da hiç erken gelmio 2den önce yatamıorum,ama ben oldm olası öyle alışık olduumdn sanırım,dua fln oku cnm sıksık.
benm oğlm da 30. haftada fln dönmştü cnm,ama daha sonra da dönebiliolarmş umutszlğa kapılmamk lazım. bak sürmeliye cimcimesi annesinin karnında kuzey güney doğu batı her pozisyonu denedi yanii,sonundada buldu heralde doğru pozisyonu:1
aaa artık girmen gerekiyodu nstye...ben geçen hafta girmeye başladım ve 2 haftada bir geleceksin dedi,hatta haftaya da gidicem ondan sonra her hafta geleceksin dedi...seninki niye taaaa 1 şubata verdi yaa bi dahaki muayeneyi...senle aramızda pek bi gün farkı da yok...
ay normalde okurum her gece yatmadan once ama baya korktum gecen gece ALLAHtan esım ızne ayrıldı oda tv ızlıodu bı cıglık attım esım kosa kosa geldı noldu dıe

bugunde kuran okucam hayırlısı artık

acaba dıorum daha bebegımın odası tam tamamyamadım dıe kafaya takıorumda ondanmı oluyo

((
Gulcancım cnm valla bende sasırdım yaa hayret yanı nst sokmamsıda yanı sımdılık bı sorun yok ama bı agrım sızım olursa gıdıcem ve kızıcam