2011 Şubat Anneleri

sağol canım nereye dinleniyonn ev temizliği başlıcak. Ben bişi yapmasamda ortada dolanırken yorulurumm.

Melocumm darısı başınaa olsun inşallahhh.yazılılarda elin bol olsun kıssss :))))))))).lansoru ne için kullanıyorduk ağrı kesicimiydii.

mide yanması için canım,elim bol da kağıtlar boş kıs ne yapam:25:

Günaydın kızlar nasılsınız ben evdeyim salı gününden beri yatıyorum çok ağır gribe yakalandım bir türlüde atlamadım.
Bugün biraz daha iyi sayılırım ama sürekli yatıyorum kolumu kıpırtadacak halim yok dr.ilaçta vermedi son zamanlarım diye

sizler nasılsınız geçmişe hiç bakmadım doğum yapan arkadaşlar varmı.

bi aynı canım buket111 doğum yaptı oğlu olmuş onunda.geçmiş olsun dikkat et zencefilli ballı süt ve bol limonlu tavuksuyu çorbası beni ayağa kaldırdı.tavuksuyu çorbası penisilin etkisi yaparmış

bi aynı canım buket111 doğum yaptı oğlu olmuş onunda.geçmiş olsun dikkat et zencefilli ballı süt ve bol limonlu tavuksuyu çorbası beni ayağa kaldırdı.tavuksuyu çorbası penisilin etkisi yaparmış

aaa bir oğluşumuş daha mı oldu ayyy allah analı babalı büyütsün inş.şimdiki durumları nasıl gelebiliyormu buket siteye

Denemediğim şey kalmadı canım.Tavuksuyu içtim.Ballı zencefil yedim.Süte kattım ıhlamur içiyorum ama atlatamıyorum nedense bağışıklık sistemim kötü çöktü galiba bu havalardan...

bugün işte son günümüz raporumuz başladııı.nihayet evde olacağım günlerim geldiiii.darısı sizin başınızaa. :24: :16:

Ne güzel hayırlı olsun. Bende yarıyıl tatiline kadar bekleyecektim ama kasılmalardan dolayı haftaya çarşamba çıkıyorum. okulda çocuklar da öğretmenler de hasta, inşallah bana bulaşmadan şu son 2 günü de atlatırım

ya kizlar beni yine bi telas aldi benim kiz artik genelde aksamlari kimildiyo gün asiri pek bisey hissetmiyorum bütün gece bisey hissetmedim simdide cook hafif seyler hissediyorum normaldir dimi bukadar az hissetmem? ay su haftalar bi gecsede alsam sipayi kollarima

Sen yine doktoruna danış ama bildiği mkadarıyla artık suyu azaldığı ve büyüyüp sığamadığı için yoğun hareket edemiyorlar.

çok sıcak ballı zencefilli sütü içip battaniyeyle örtündüm ben ter attım epey sonra banyo yaptığımda iyileşmiştim canım
neyse umarım sen de atlatırsın izin işini ne yaptın şimdi?

günaydın kızlar bugün erkenciyiz biz oğluşumla babamızı uğurladık sonra da hiç uyumadık 2 saattir geçmişi okuyoruz:)) bu arada dün doktora gittim doktorum göbeğin aşağıya inmiş bebek kafasını doğum kanalına sokmuş kilosunu boyunu artık doğru ölçemeyiz dedi ve onları bana söylemedi ama ben özellikle kilosunu çok merak ediyorum 15 gün önce 2700 dü şimdi ne oldu nasıl doğacak bilmiyorum ki ? bir de doğum kanalına girmişse yani her an doğabilir mi ? haftaya cuma gel çatı muaynesi yapıcam dedi . normal doğum gibi gözüküyor ama yinede bakalım dedi nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok çok hareketliydi bizimsıpa ama aleti bağlıyınca sakinleşti problem yokmuş çok şükür . bir de dediki bizde kan uyuşmazlığı var eşimle eğer bebek son gün olan 5 şubat ta gelmezse bekleyemeyiz alırım sezeryanla dedi böyle bir durum yaşayan varmı ??

Bunu ben de merak ettim, bizde de kan uyuşmazlığı var çünkü, çarşamba randevum var doktora sorarım

çok sıcak ballı zencefilli sütü içip battaniyeyle örtündüm ben ter attım epey sonra banyo yaptığımda iyileşmiştim canım
neyse umarım sen de atlatırsın izin işini ne yaptın şimdi?

Bu söylediğinide yapıyım canım ben tekrardan.
İzine normalde bugün çıkıyordum ben işyerindekiler extradan izin verdiler bu haftayı evde geçirdim.Pazartesi günü dr.gidip çalışamaz raporu alıp işyerine vericem bundan sonrada evdeyim artık bebişimi bekliycem :))

Bu söylediğinide yapıyım canım ben tekrardan.
İzine normalde bugün çıkıyordum ben işyerindekiler extradan izin verdiler bu haftayı evde geçirdim.Pazartesi günü dr.gidip çalışamaz raporu alıp işyerine vericem bundan sonrada evdeyim artık bebişimi bekliycem :))

ne güzel ya...hadi bakalım hayırlısıyla.

günaydın kızlar nasılsınız ben evdeyim salı gününden beri yatıyorum çok ağır gribe yakalandım bir türlüde atlamadım.
Bugün biraz daha iyi sayılırım ama sürekli yatıyorum kolumu kıpırtadacak halim yok dr.ilaçta vermedi son zamanlarım diye

geçmiş olsun canım bende hafta başında yakalanmıştım allahtan çabuk atlattım.öksürük kaldı bii.bende mercanköşkü nane limon elma karışımı yaptımm.

mide yanması için canım,elim bol da kağıtlar boş kıs ne yapam:25:

o zaman yapılacak bişi kalmamış günah bizden gitmiş:))))) bende rennie içtim mide için.

ne güzel hayırlı olsun. Bende yarıyıl tatiline kadar bekleyecektim ama kasılmalardan dolayı haftaya çarşamba çıkıyorum. Okulda çocuklar da öğretmenler de hasta, inşallah bana bulaşmadan şu son 2 günü de atlatırım

aman canım dikkat ett.az kalmış sağ sağlim 2 günü bitir inşallah.

Günaydın Kızlar Bugün Benim Doğum Günüm.. {Doğum Günüm Demiyim Yaş Günüm Diyim Doğururum Falan} :}

Ama Çok Enteresan Bi Gün Evli Olarak İlk Doğum Günüm, Gün Bi Acaip Başladı, Biraz Hüzünlü Biraz Sıkıcı Gibi, Yaşlanıyorum Diye mi Annemle Kardeşlerimle Değilim Diye mi Bilemedim, Ama Güzel Bi Gün Olur İnşallah Hepimiz İçin..

Rüyamda Çocuğumu 3 Gün Sonra Doğurduğumu Gördüm ki Daha 34. Haftadayız.. Hatta İkinciyi Doğurduğumu Gördüm Düşünün Bendeki Hızı :} Hayırlara Yoruyorum Hayır Olur İnşallah..

canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara dilediğin herşey gönlünce olsun

Günaydın kızlar nasılsınız ben evdeyim salı gününden beri yatıyorum çok ağır gribe yakalandım bir türlüde atlamadım.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç kullanamıyorsan bol bol meyva ye vitamin al dinlen sakın bişey yapmaya kalkma yorma kendini

yasesecim gözün aydın iznin başlamış bol bol dinlen artık fazla temizlik yapıp yorma kendini

mapuci canım gözün aydın drun içini rahatlatmış bak başka bi dr daha gidip onunda fikirlerini almak insanı daha çok rahatlatıyor şimdi kendi druna daha çok güvenirsin artık

Teşekkür Ederim Kızlar.. Allah Hepimize Çocuklarımızla Eşlerimizle Ailelelerimizle Sağlıklı Mutlu Huzurlu Seneler Nasip Etsin..

ya kizlar beni yine bi telas aldi benim kiz artik genelde aksamlari kimildiyo gün asiri pek bisey hissetmiyorum bütün gece bisey hissetmedim simdide cook hafif seyler hissediyorum normaldir dimi bukadar az hissetmem? ay su haftalar bi gecsede alsam sipayi kollarima

cnmm o durum bendede var bebeğim az kımıldıyor ama benim suyum az daha dün doktordaydımm uzun zamndır az ama busefer bebek büyüdüğü için suyuda az olduğundan fazla hareket edemezmiş bna hareketlerini say dedi günde 1o dan a olursa hmn geliyorsun dedi birde suyu a oldugundan allh korusun kordon dolanma riski fazlqymışş haftaya ctesi eşinle birlikte gel dedi doplere gün aldık belki onun sonucuna göre alıcaklar gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı neyse o olsunn

günaydın güzel anneleerrr.....:71:
ne güzel haftasonları öğlene kadar yatardım...artık ne mümkün...gece uyuyabildiğime şükrederek kalktım 10a gelirken...kalktımda valizimi hazırladım hatta....çok şükür toparlandı....ama yoruldum walla...bebişime yeni aldığım bi kaç parça bişiler vardı onlarıda makinaya attım...öğleni ettiim yani...kocişimde eskisi gibi mışıl mışıl uyuyo...gidemde uyandırem :47:karnıım acıktııııııııııııııııııı:56:
hepinize çok güzel ve bol tepüklü hastasonları kızlar...:52:

Günaydın Kızlar Bugün Benim Doğum Günüm.. {Doğum Günüm Demiyim Yaş Günüm Diyim Doğururum Falan} :}

Ama Çok Enteresan Bi Gün Evli Olarak İlk Doğum Günüm, Gün Bi Acaip Başladı, Biraz Hüzünlü Biraz Sıkıcı Gibi, Yaşlanıyorum Diye mi Annemle Kardeşlerimle Değilim Diye mi Bilemedim, Ama Güzel Bi Gün Olur İnşallah Hepimiz İçin..

Rüyamda Çocuğumu 3 Gün Sonra Doğurduğumu Gördüm ki Daha 34. Haftadayız.. Hatta İkinciyi Doğurduğumu Gördüm Düşünün Bendeki Hızı :} Hayırlara Yoruyorum Hayır Olur İnşallah..

Mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun ailenle eşinle bebeğinle nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim. İyiki doğduuuun :16::16:

Hoşgeldin Çağlayan ve çok çok geçmiş olsun.
Eve net bağlattınızmı evdeyim demişsin. Şu iznini bir an önce al bol bol dinlen yorgunluk mahvetti seni direncini düşürdü canım.

selam kızlar ben geldimm.ay ne uyumuşum ne uyumuşumm.yeni kalktımm.birazdan kahvaltı edicem biraz ayılayım dedim

doom günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeee:71:nice yıllaraaa..

günaydın kızlar bugün erkenciyiz biz oğluşumla babamızı uğurladık sonra da hiç uyumadık 2 saattir geçmişi okuyoruz:)) bu arada dün doktora gittim doktorum göbeğin aşağıya inmiş bebek kafasını doğum kanalına sokmuş kilosunu boyunu artık doğru ölçemeyiz dedi ve onları bana söylemedi ama ben özellikle kilosunu çok merak ediyorum 15 gün önce 2700 dü şimdi ne oldu nasıl doğacak bilmiyorum ki ? bir de doğum kanalına girmişse yani her an doğabilir mi ? haftaya cuma gel çatı muaynesi yapıcam dedi . normal doğum gibi gözüküyor ama yinede bakalım dedi nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok çok hareketliydi bizimsıpa ama aleti bağlıyınca sakinleşti problem yokmuş çok şükür . bir de dediki bizde kan uyuşmazlığı var eşimle eğer bebek son gün olan 5 şubat ta gelmezse bekleyemeyiz alırım sezeryanla dedi böyle bir durum yaşayan varmı ??

bizdede kan uyuşmazlığı var canım.yani eşimin kan grubu pozitif benimki negatiff.hamileliğin başından beri doktor takip etti.çok şükür bebek bu durumdan etkilenmemiş.amniyosentez olduğumda iğne vurulmuştum.birde doğumda vurulacağım.geçen haftada bu durumla ilgili bir kan testi yaptı.yine sorun çıkmadı.bu durumun iğnesi var.erken doğuma neden olacağını sanmıyorum yani benimki öyle bişi demedi.

hoşgeldiinn çok çok geçmiş olsun :50: ne uzun sürdü yaaaa geçemedi bitürlü şu hastalık.çok dikkat et kendine

Buyrun Size Yeni Bir Polemik..

Bebek Mevlütünde Ne Giyeceksiniz? :}

amaaann dur bi o eksik kalsın :1: bakarızz ozaman nasıl olucaz kilomuz olacakmı atacakmıyızzzz tek derdimiz o olsunn:34:

Back
X