2011 Şubat Anneleri

benimkide pırlanta yüzük alacak.hatta doğum günümde alacaktı ama ben aldırmadım.arada çok zaman yok doğumda alırsın diye.hem masraf olmasın istiyorum hemde hediye istiyorum :37: benimkide bi tuhaf iş işte.kaynanama anneler gününde zamanında bi yüzük almış böyle üstünde çiçek kelebek falan var renkli pırlanta.bende çok beğenmiştim.sende anne ol sanada alsın oğlun demişti zamanındaaa.
şimdide zamanı geldiii sanmıyorum o yüzükten bulabileceğini ama bakalımmm

bana doğum günümde yüzük almıştı altın olarak tek sevdiğim şey yüzük ve kolye evlilik yıl dönümündede yusufcuklu kolye almıştı kaynanamda doğum için oğlumun adı yazan nazar boncuklu kolye yaptırmış eşime diyorum sayenizde köşelik oldum :33:

kııız aynı ben hem masraf olsun istemiyorum çocuk geliyor birsürü masraf var diye ama bi doğum hediyesi de beklemiyor değilim yanii :}

kaynanama çok kırıldım nişanlıyken sözlüyken doğum günümde bilezikleri getirmişti şimdi bi hırka almış :p :1:

sende iyi alışmışsın maşallah yani her doğum gününde bi bilezikk ıohhh nerde o bolluk hem o köprüyü geçene kadardı ahahah :47: :37: hırkaya dua et onu bulamayanlarda var şekeriimmmm:32:

sende iyi alışmışsın maşallah yani her doğum gününde bi bilezikk ıohhh nerde o bolluk hem o köprüyü geçene kadardı ahahah :47: :37: hırkaya dua et onu bulamayanlarda var şekeriimmmm:32:

doğru diyorsun köprüyü geçene kadardı, ama erkek torun da geliyor haberi olsuuunnnnn :47: belki de doğum yaklaştı zaten doğum hediyesi alcam diye bu sefer öyle geçiştirdi bilemicem :p :1:

kııız aynı ben hem masraf olsun istemiyorum çocuk geliyor birsürü masraf var diye ama bi doğum hediyesi de beklemiyor değilim yanii :}

kaynanama çok kırıldım nişanlıyken sözlüyken doğum günümde bilezikleri getirmişti şimdi bi hırka almış :p :1:

bende evlendiğimden beri bi çöpünü görmedim ama torun tatlı geldi şimdi torunu ayrı beni ayrı düşünüyor :))

sen yine şükret biz hırka da görmedik :1:

bende evlendiğimden beri bi çöpünü görmedim ama torun tatlı geldi şimdi torunu ayrı beni ayrı düşünüyor :))

ayy ben çok şey beklemiyorum bi garip emekli ailesi 600 lirayla geçinmeye çalışıyolar Allah razı olsun yinede ellerinden geleni yapıyolar.valla niye yapmadı demem.gönül neler neler ister.düğün zamanı kayınpeder çalışıyodu hiç bişeyimi eksik etmediler varken dökerler valla.geçinmek kolaymı daha bekar 2 oğlan var.yapandanda yapmayandanda Allah razı olsun.bişi beklemiyom ben.destek olsunlar güler yüzlerini eksik etmesinler yeter bana:34:

tabi tatlı gelicek bi doğsun vercem eline bakalım nasıl mest oluyor..

neyse yaaa bugün konudan konuya atladım en son kaynanayı da çekiştirdim ohhh :}

oğlumu görmeyi özledim geçen hafta doktordaydık bu haftada gitseydik keşke bi görseydim yaramazımı..

haftaya kaldı görme hevesi..

eve ultrason cihazı alsaydık ne güzel olurdu yaa valla dayanamıyorum bazen çok özlüyorum :}

Star Tvde Ah Nerede Var Azcık Onu İzleyim Sonra da Hazırlanmaya Başlarım..

Son düzenleme:
ayy ben çok şey beklemiyorum bi garip emekli ailesi 600 lirayla geçinmeye çalışıyolar Allah razı olsun yinede ellerinden geleni yapıyolar.valla niye yapmadı demem.gönül neler neler ister.düğün zamanı kayınpeder çalışıyodu hiç bişeyimi eksik etmediler varken dökerler valla.geçinmek kolaymı daha bekar 2 oğlan var.yapandanda yapmayandanda Allah razı olsun.bişi beklemiyom ben.destek olsunlar güler yüzlerini eksik etmesinler yeter bana:34:

aynen öyle canım benim kaynana çok eli boldur ama oda sadece emekli maaşıyla geçinir onada eşim el koydu :)) ama kadın harçlıklarında biriktirip elinden geleni yapıyor ben istemedim bilezik almış sen yada oğlun farkedermi dedi ama yok dedi biz bu bebek için az uğraşmadık başka bi kadın olsaydı senin yaşadıklarını çekmezdi biz bunu yapmışız çokmu diyo öyle diyince bieyde diyemedim kayınpederimde yazık onun emekliside yok ama oda harçlıklarında biriktirip torununa çeyrek almış acayip duygulandım zaten musluklar açılmaya hazır başladım ağlamaya :1:

tabi tatlı gelicek bi doğsun vercem eline bakalım nasıl mest oluyor..

neyse yaaa bugün konudan konuya atladım en son kaynanayı da çekiştirdim ohhh :}

oğlumu görmeyi özledim geçen hafta doktordaydık bu haftada gitseydik keşke bi görseydim yaramazımı..

haftaya kaldı görme hevesi..

eve ultrason cihazı alsaydık ne güzel olurdu yaa valla dayanamıyorum bazen çok özlüyorum :}

Star Tvde Ah Nerede Var Azcık Onu İzleyim Sonra da Hazırlanmaya Başlarım..

ben ya salı yada perşembe gidicem oğluşuma gün vericek doktor teyzemiz bende çok özledim oğluımu salı günü olsada gitsemmm bian önce

aynen öyle canım benim kaynana çok eli boldur ama oda sadece emekli maaşıyla geçinir onada eşim el koydu :)) ama kadın harçlıklarında biriktirip elinden geleni yapıyor ben istemedim bilezik almış sen yada oğlun farkedermi dedi ama yok dedi biz bu bebek için az uğraşmadık başka bi kadın olsaydı senin yaşadıklarını çekmezdi biz bunu yapmışız çokmu diyo öyle diyince bieyde diyemedim kayınpederimde yazık onun emekliside yok ama oda harçlıklarında biriktirip torununa çeyrek almış acayip duygulandım zaten musluklar açılmaya hazır başladım ağlamaya :1:

ayy canım benim Allah razı olsun onlardan o zaman yine de boş geçmek istememişler baksana.. Allah razı olsun onlardan

Allah razı olsun ne diyelimm.

ayy muhabbet güzelde ben kalkayayım.yemek yapimm akşama eşimin iş arkadaşı bi ablaya geçmiş olsuna gidicez 1 haftadır hastaymış.bi tatlı yapiim giderken götürürüz.gezme bahane tatlı şahaneee.onların sebebine bende yirimmm :37: yoksa evde yapınca eşim kızıyoo :33:

görüşürük yine öptüm hepiciniziiiii:54:

ben bu kocamı nerelere atsam acaba şimdi aradı bugün görümcemin oğlunun sözü var gel sana kıyafet bakalım değişik bişey giyin diyo yaw 2 hafta için elbisemi alınır diyom yok diyo alalım neyse ikna ettim pek hevesli olmasada kabul etti :69:

ayy muhabbet güzelde ben kalkayayım.yemek yapimm akşama eşimin iş arkadaşı bi ablaya geçmiş olsuna gidicez 1 haftadır hastaymış.bi tatlı yapiim giderken götürürüz.gezme bahane tatlı şahaneee.onların sebebine bende yirimmm :37: yoksa evde yapınca eşim kızıyoo :33:

ohhh şimdiden sana afiyet metehan paşayada kilo olsun görüşürüz

eline sağlık şimdiden.. geçmiş olsun dikkat et kendine de oğluşumuza da ;}

ben bu kocamı nerelere atsam acaba şimdi aradı bugün görümcemin oğlunun sözü var gel sana kıyafet bakalım değişik bişey giyin diyo yaw 2 hafta için elbisemi alınır diyom yok diyo alalım neyse ikna ettim pek hevesli olmasada kabul etti :69:

bencede sonra giyemeyecegin bişey alma boşuna

bencede sonra giyemeyecegin bişey alma boşuna

bende öyle dedim canım bebik doğsun ozaman kıyafet al dediğine pişman edicem onu koca göbekle bişey olmuyor zaten onunda hoşuna gidiyor denediklerim olmayınca pis zibidi :)))
ben de kaçimde hazırlanayım giyinceklerimizi ütüleyim

kkızlar mevlüt hrkesin şartlarına göre olur sanırım ben annem manisaya dönmeden yapmak istiyorum burda kayınvalidem de öyle dedi.
eğer Allahtan bir sorun olmazsa 10.günü falan yapacağım lohusa yatağı hazırlanacak,pembe süslü taşlı incili gecelik giyeceğim.
herşeyi kayınvalidem ve görümcem yapar zaten ben de bebeğim kucağımda süzünürüm.
ikinci mevlüt ise memleketimde olur sanırım o zamanda şık bir elbis giyerim kendi memleketimde
nurcum
manisalıyım bende ve bebek kınasını ilk kez senden duyuyorum çok ilginç geldi bana,bizim sarıgölde yok böyle bişey

kayınvalidelerden hediyelerden bahsedilmiş ne zamandır anlatmayayım diyorum ama içimde kalmasın rahatlayayım..
bende evlendiğimden beri kaynanamdan bi çöp görmedim
hatta bayramda gittiğimizde kayınvalidem eşimle bana, biz bebeğe bi küçük altın takacağız parasını mı verelim yoksa geldiğimizde mi takarız diye açık açık sordu biz de geldiklerinde boş boş gelmesinler diye gelince takarsınız dedik.altı üstü bi küçük altın onu da soruyorlar...

maddi durumları kötü olsa valla hiç ses etmem ama emekli maaşları, kira gelirleri durumları gayet ii yani. zaten çoğu masrafını memleketteki kaynımlar karşılıyor cep telefonundan arabasının benzinine kadar... ama böyle tuhaf huyları var işte.tek yaptıkları oturduğumuz evi almak oldu o kadar.. ben bi yelek bile gelir diye beklemiyorum kızlar o kadar yani...
yazık anneşim de o kadar durumu olmamasına rağmen bayramda bir sürü kıyafetler almış kızıma şimdi geldiğinde de eminim eli kolu dolu gelir.
allahtan eşimle aramız çok çok iyi o yüzden bunları çok kafaya takmıyorum.çok şükür maddi yönden de onlara muhtaç olacak değiliz
ohh anlattım rahatladım biraz

:40:
kayınvalidelerden hediyelerden bahsedilmiş ne zamandır anlatmayayım diyorum ama içimde kalmasın rahatlayayım..
bende evlendiğimden beri kaynanamdan bi çöp görmedim
hatta bayramda gittiğimizde kayınvalidem eşimle bana, biz bebeğe bi küçük altın takacağız parasını mı verelim yoksa geldiğimizde mi takarız diye açık açık sordu biz de geldiklerinde boş boş gelmesinler diye gelince takarsınız dedik.altı üstü bi küçük altın onu da soruyorlar...

maddi durumları kötü olsa valla hiç ses etmem ama emekli maaşları, kira gelirleri durumları gayet ii yani. zaten çoğu masrafını memleketteki kaynımlar karşılıyor cep telefonundan arabasının benzinine kadar... ama böyle tuhaf huyları var işte.tek yaptıkları oturduğumuz evi almak oldu o kadar.. ben bi yelek bile gelir diye beklemiyorum kızlar o kadar yani...
yazık anneşim de o kadar durumu olmamasına rağmen bayramda bir sürü kıyafetler almış kızıma şimdi geldiğinde de eminim eli kolu dolu gelir.
allahtan eşimle aramız çok çok iyi o yüzden bunları çok kafaya takmıyorum.çok şükür maddi yönden de onlara muhtaç olacak değiliz
ohh anlattım rahatladım biraz

niye anlatmıyacaksın canım anlat gitsin içinde kalcagına...
bazı aileler durumları iyi olsa da verici olamıyorlar. bazılarıda durumları iyi olmasada ellerinden geleni yapıyorlar. napcaksın önemli olan eşinle aranızın iyi olması boşver takma kafana.

Back
X