2011 Şubat Anneleri

canım ben daha önce 2 ameliyat oldummm..biri genel anestezi ile biri lokal..narkozu vucuttan atmak gerçekten zorr..kendime geldiğimde saat 12ydi.halsizdim ağrılarım vardı filan ama ayağa kalkmadığım sürece problem yoktu..ne zaman ayağa kaltım başım döndü, taansiyonum düştü..gece ben uyuduktan sonra hastane odasına düşüncesiz refekatçılardan biri köfte getirdi..kokuya uyandım resmen ve afedersin çıkarmam bir olduuuu...yani her narkoz yiyende kusma olmayabiliyor..o olay olmasaydı ben çıkarmazdım..üstelik ameliyatın üstünde yaklaşık 14 saat geçmişti..üstelik böyle kötü örnekleri bence düşünme bile...sen sezeryana karar verdiysen bu bir engel olmamalı.. ama genel anesteziden kaçın bence..epudural sezeryan ol bencee...lokal olduğum ameliyatta toparlanmam sadece bi kaç saatimi almışken diğerinde bir hafta sürmüştü...üstelik bazı etkileride daha uzun sürmüştü..halsizlik gibi...üstelik ikisindede işlem aynıydı..göğsümden kitle aldılar her ikisindede ..

ama etkilemek de istemem çokkk..sonuç olarak her bünye farklı

sağol cevap yazdığın için canım.ben de aslında genel anestezi istemiyorum ama buradaki hastanelere de güvenemiyorum.doktora gidince epudurali de ayrıntıyla soracağım.

ewet ya yatakta saga sola dönmek büyük dert uykusuzum çok.
narkoz bende aldım daha önce kusma olmadı bakalım sezeryan olursam neler olcak of korkuyorum ya bi vidio izledim kadının karnını baya kocaman acmıslar belkide normal doğum daha kolaydır yaw

kararsız kaldım ben de.bazıları çok kolay sezeryan ben hemen kalktım diyor bazıları da kötü oldum ağrılarım çok uzun sürdü diyor.iyi yapan ve yan etkisi olmayacağını bilsem epudural olmak isterim ama bilmiyorum

ayy kizlar bende sezeryandan korkuyorum :5: bi arkadasta sagolsun temelli korkuttu bizi:15:
yarin randevum var insallah sezeryan demezler yaa of of normal dogumu çok istiyorum ben:43:
sezeryan masasinda ben kesin kendimi kurbanlik koyun gibi hissederim yaa hiç hayatimda ameliyat olmadim ve çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:

saygı değer 2011'in sevimli şubat anneleri. ben "GÖZDEATİ" isimli kullanıcının kardeşiyim, internetinde kısa süreliğine bi problemi olduğu için nete giremiyor. Sizlere haber vermemi istedi arkadaşlarım beni merak etmiştir dedi, ve diyor ki merak etmeyin daha doğurmadım =) bizi bu kadar düşünmez =))) hepinize hayırlı doğumlar. Allah analı babalı büyütsün diyorum, iyi günler diliyorum =)

bende allah nasip ederse 4 şubat ta sezeryanla doğum yapcam korkmuyo diilim ama herkeste farklı yaşanıyor buna inanaıyorum hani derler ya bünye meselesi aynen o.herkes farklı yaşıyor normal doğumdada öyle birisi çok rahat doğurdum üçgünde ayaktaydım diyor birisi öldüm bittim aylarca dikişler ağrı falan diyor.unutmayın hepimizin doğumu kendimize özel. herkese hayırlı doğumlar diliyorum

ayy kizlar bende sezeryandan korkuyorum :5: bi arkadasta sagolsun temelli korkuttu bizi:15:
yarin randevum var insallah sezeryan demezler yaa of of normal dogumu çok istiyorum ben:43:
sezeryan masasinda ben kesin kendimi kurbanlik koyun gibi hissederim yaa hiç hayatimda ameliyat olmadim ve çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:

bir engel yoksa ve normal doğumdan korkmuyorsan bence de normal doğur.

saygı değer 2011'in sevimli şubat anneleri. ben "GÖZDEATİ" isimli kullanıcının kardeşiyim, internetinde kısa süreliğine bi problemi olduğu için nete giremiyor. Sizlere haber vermemi istedi arkadaşlarım beni merak etmiştir dedi, ve diyor ki merak etmeyin daha doğurmadım =) bizi bu kadar düşünmez =))) hepinize hayırlı doğumlar. Allah analı babalı büyütsün diyorum, iyi günler diliyorum =)

gözdeye selam söyle hemen doğurmasın beklesin gününü:)))ben de merak etmiştim.

bir engel yoksa ve normal doğumdan korkmuyorsan bence de normal doğur.

keske bana kalmis olsa yaa benim sipam ters bi normal pozisyona geciyo bi tepek taklak duruyor.. 2 haftada 3 kez döndü
gecen cuma yine tersti:5:

keske bana kalmis olsa yaa benim sipam ters bi normal pozisyona geciyo bi tepek taklak duruyor.. 2 haftada 3 kez döndü
gecen cuma yine tersti:5:

aslında bana da doktor sezeryan mecburi dese de benim de içim rahat eder.ben normal doğuramam.şimdilik ters bir durum da yok.bir de şu sezeryandan korkmasam

bir keresinde kozmetik satan bir magazada parfumlere bakıyordum daha o zamanlar 5 aylık hamileyim meğerse bana yardımcı olan bayan elemanda 6 aylık hamileymiş onunkide erkekmiş filan öle böle konuştuk konu doğuma gelince ben bilemiyorum ama normal doğuramam sanırım dedim kız bana aaa ben çatır çatır yırtıllana kadar normal doğurcam dedi:53: ben bu sözlerden sonra bu ne ya dedim içimden bu nası bi tabir içim garip oldu çıktım mağazadan.

valla cesaret edip doğurana kolay gelsin.ben yapamam.sırf normal doğurmak için de herşeyi göze alamam.bir de zor olursa ne yaparım.bemim arkadaşım 12 saat sancı çekti sadece 1 cm açılma oldu.12 saatte suni sancı çekti de ancak doğurdu.başka arkadaşım da saatlerce sancı çekti doğuramayınca sezeryan oldu.bunları duyunca korkum iyice artıyor.

aslında bana da doktor sezeryan mecburi dese de benim de içim rahat eder.ben normal doğuramam.şimdilik ters bir durum da yok.bir de şu sezeryandan korkmasam

aaa canim sezeryandan korkmani anladimda normal niye doguramiyorsunn:97:

aaa canim sezeryandan korkmani anladimda normal niye doguramiyorsunn:97:

5 aylık falan hamileyken sağ kasığımda ağrı var diye en yakın hastaneye gittik.ben vajinal muayeneden çok korkuyordum.kadın hemen bakacağım dedi ben daha ne olduğunu anlamadan şak dedi soktu aleti ben bağıra bağıra mahvoldum.şimdi hala alttan muayene olamıyorum.kendi doktorum da halimi görünce sen normal doğuramazsın dedi.o yüzden ne muayene olabiliyorum ne de normal doğurmaya cesaret edebiliyorum.kasılıp kalıyorum.bebeği de riske atmak istemiyorum

yediğim önümde yemediğim arkamda oh formda kalma derdide yok toplu taşımada yerde veriolar doğumu düşündükçe ben doğurmak istemiyorum hamileliğede alıştım böle yaşasak:49:

yediğim önümde yemediğim arkamda oh formda kalma derdide yok toplu taşımada yerde veriolar doğumu düşündükçe ben doğurmak istemiyorum hamileliğede alıştım böle yaşasak:49:

ayy yok canım ya ne yer vermesi bana kimse hemencecik yer vermiyor öyle. üzerime panço tarzı bişey alıyorum herhelde kilolu biri zannediyorlar beni.. Allahtan çoğu zaman eşim getirip götürüyor..yediklerime de doktor karışıyor tatlı olan herşey yasak falan diye(tabi ben dinlemiyorum o ayrı) ama yeme demesi bile psikolojimi etkiliyor baskı hissediyorum

ve artık kızımı kucağıma almak istiyorum. o kadar bunaldım ki evde.. çalışmaya alışınca evde kalmak çok zormuş.. nerdeyse hergün ağlıyorum... bazen sırf erken olsun diye sezeryan olasım geliyor...:84:

ve artık kızımı kucağıma almak istiyorum. o kadar bunaldım ki evde.. çalışmaya alışınca evde kalmak çok zormuş.. nerdeyse hergün ağlıyorum... bazen sırf erken olsun diye sezeryan olasım geliyor...:84:

çalışan birine evde durmak zor geliyor.ben de artık sıkılıyorum.evde bişeyler bulup yapmaya çalışıyorum o da yoruyor beni.kaç haftan kaldı.ben sezeryan istiyorum ama daha tarih belli değil.ama ağrılarım artıı.bazen yemek yapmak bile zor geliyor.dayanacaz artık

Back
X