- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
selam kızlar 
uzuuunca bi süreden sonra yazıyorum.genelde takip ediyorum zaten sizi.yavrusuna kavuşanlar olmuş.Allah uzun ömürler versin
cumartesi günü doktora gittik.doktor 2900 gr yapmışsın tombiş bi bebek olacak dedi
izledik biraz kızımızı.flash'a da aldık herzamanki gibi.bebişim dönmüş
doktor normal doğum gözüküyor sen de tamam dersen dedi.zaten ben de normal istiyodum.inşallah normal olacak doğum Allahın izniyle
bu arada doktorum (özel hastaneyle anlaşmalı olmasına rağmen) devlet hastanesini önerdi doğum için.hiç gerek yok özele dedi.hayırlısı bakalım.
ah kızlar valla hemen doğsun istiyorum bende ama dün akşam arkadaşıma gittik.43günlük bi bebişleri var.1dk susmuyo gaz sancısından
karı-koca bitmiş tükenmiş ikiside.denemedikleri şey kalmadı.çook zor valla.Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı,gazsız bebekler nasip etsin inşallah.AMİNNNN

uzuuunca bi süreden sonra yazıyorum.genelde takip ediyorum zaten sizi.yavrusuna kavuşanlar olmuş.Allah uzun ömürler versin

cumartesi günü doktora gittik.doktor 2900 gr yapmışsın tombiş bi bebek olacak dedi

ah kızlar valla hemen doğsun istiyorum bende ama dün akşam arkadaşıma gittik.43günlük bi bebişleri var.1dk susmuyo gaz sancısından