2011 Şubat Anneleri

Cnm doğum sancısı önce bele vurur, 1 saniye sonrada aşağıya vurur, düzenli gelir, dk ların arası açılmaz, dinlenme ile geçmez, bi kontrol et bakalm böyle bişimi

öncelikle teşekkür ederim yanıtın için..belde hiç sorun yok..kasıklarım ve vajinada sızlama var..en son 20 geçe geldi bakim bidaki nezaman olucak??buakşam hiç hazır degilim inş.olmaz:((

Slm kızlarrr girdim ama uyku bastırdııı şimdi kaçmadan yatayımm.
Evridiki hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh.
Sürmeli o bacak arası ağrılar benide öldürüyoo oturup kalkamıyorumm.
Burcucum mert bebeğimiz adıyla yaşasın inşallahhhh.
Kızlar az kaldı psikoloji yüksek olsunnn sinir yok sinir yokkk.
Faygenn süsün süper olmuş kıssss bravoo valla
hadi tatlı uykularr kızlarr

Cnm hoşgeldin ve güle güle :) uykun gelmişkn hiç bekleme kaçınca bi daha zor geliyo meret bu aralar...
sagol cnm
bulsun artik ya yoksa zorla buldurcam:9:

burcucum aman almayim o paris dedikleri seyi:37:

Kız paris ne?? valla ilk defa duydum

kızlar ben kaçar.benim oğlan kasmaya başladı uzanayım biraz dinleneyim yarına görüşürüz inşallah hepinize iyi geceler

tabiki arkadaşım aşkolsun...harfleri önce pulla işliycektim..ama güzel olmadı keçeyle kesip yapmışlar internette...ama keçede bulamadım..ne yaptım biliyonmu.. temizlik malzemeleri satan amcadan metre işi pembe temizlik bezi aldım.hafrleri çizdim...bi kaç başarısız deneme ve 2 saat harfler için uğraştıktan sonra kestim ve tutkalla yapıştırdım:6: bulutlarıda kontraplaktan kestirip,elyafla kaplayıp,bide üzerinden beyaz kadifeyle kapladım...beğenmenize gerçekten çok sevindim walla:64:

teşekkür ederim güzelim ..ileriye dönük birşey olmuş doğum etkinlikleri geçince de kullanılabilir bir şey o yüzden sevdim ençok :)))

kkda kadinlar arasinda sifreli bir kelime.. cinsel iliskki yanee:9:

bende kaçar kizlar.. Allahim hepimizi bi an once bebislerimize kavustursun:emir_bebek:
hayirli gecelerrrr:80:

kızlar ben de yarın temizlik yaptırıyorum...bi atlatsam ondan sonra içim rahat bekliycem...bende epidural sezeryana karar verdim gibi.çok korkuyorum sezeryandan ama geç gebelik olduğu için riske atmak istemiyorum.haftaya salı kontrolümüz var yine doktorla son kez konuşucam ve 4 şubata gün isticem(4 şubat eşimin doğumgünü)hamileliğimi öğrendiğimde babalar günüydü ona babalar günü hediyesi verdim ,şimdi ise doğumgünü hediyesi vermek istiyorum.

kızlar ben de yarın temizlik yaptırıyorum...bi atlatsam ondan sonra içim rahat bekliycem...bende epidural sezeryana karar verdim gibi.çok korkuyorum sezeryandan ama geç gebelik olduğu için riske atmak istemiyorum.haftaya salı kontrolümüz var yine doktorla son kez konuşucam ve 4 şubata gün isticem(4 şubat eşimin doğumgünü)hamileliğimi öğrendiğimde babalar günüydü ona babalar günü hediyesi verdim ,şimdi ise doğumgünü hediyesi vermek istiyorum.

Hakkında hayırlısı cnm inş gönlüne göre olur:49:

kızlar erkekler ne kadar rahat mışıl mışıl uyuyor ve ben doğumum nasıl olacak diye düşünmekten uyuyamıyorummmm

Back
X