2011 Şubat Anneleri

Merhaba herkese.Geçmişe şöyle bir göz attım. Geçmiş olsun diyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Burcu, adını koymuşsunuz nihayet :) Mert oglun hayırlı olsun.

Gece güzel bir uyku çektim ama kızım sabaha kadar hiç durmadı. Yukarılara tırmanıp duruyor.

Sabah da erkenden yine doktordaydık. Tekrar nsteye girdim. Yine sancı görünmüyor.

Eve geldik. Ortalıgı süpürdüm sildim. Nedense çok enerjiğim :) Heyecandan olsa gerek :)

Yarın büyük gün. Ailemizin 4. üyesi prensesimiz Asya Dila'mıza kavuşmamıza saatler kaldı :)

Şafak dogan güneş :)

Merhaba herkese.Geçmişe şöyle bir göz attım. Geçmiş olsun diyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.

Gece güzel bir uyku çektim ama kızım sabaha kadar hiç durmadı. Yukarılara tırmanıp duruyor.

Sabah da erkenden yine doktordaydık. Tekrar nsteye girdim. Yine sancı görünmüyor.

Eve geldik. Ortalıgı süpürdüm sildim. Nedense çok enerjiğim :) Heyecandan olsa gerek :)

Yarın büyük gün. Ailemizin 4. üyesi prensesimiz Asya Dila'mıza kavuşmamıza saatler kaldı :)

allah yardımcın olsun cnm

ben bile çok heyecanlandım vallaha.allah yardımcın olsun.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.sezeryan mı olacaksın.ben de olmayı düşünüyorumda.kendini toplayınca bize yamayı unutma.ben çok korktuğum için belki moral bulurum seninle

ben de netten bebek şekeri sipariş edecektim ama bu anlatılanları duyunca vazgeçtim.malzemesini alıp yapacağım yer de bulamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.doğumada şurda ne kaldı

canım ne kadar var doğumuna bilmiyom ama en fazla 15 gğnde gelir o kadar vaktin varsa al netten biz çok şey aldık gezmeye vaktimiz olmadığından hem de çok çok ucuza kırık çıkan bişi de olmadı sadece uzun sürüyo o kadar yoksa ben memnunum şimdi kim çıkıp da gezecek alacak

allah yardımcın olsun cnm

Teşekkürler canım.

ben bile çok heyecanlandım vallaha.allah yardımcın olsun.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.sezeryan mı olacaksın.ben de olmayı düşünüyorumda.kendini toplayınca bize yamayı unutma.ben çok korktuğum için belki moral bulurum seninle

Teşekkürler canım. Evet sezeryan. Genel anestezi ile. Ama benimki sizlerinkinden farklı olacak. Doguma genel cerrah da girecek. Kasık fıtıgı ameliyatı da olacagım.

Ameliyathaneden çıkmam biraz geç olacak :(

Oglumda da yaşadıgım için biliyorum.Offff gözlerim doldu ya :(

evridiki ne güzel canım yaa yarın kollarında olcak bebişin inş hayırlısıyla kolayca atlatırsın

slm subat anneleri,
şöyle bir bakayım dedim neler konuşuyorsunuz,bendde 2010 aralık annesiyim...bebişim şimdi kucagımda emiyor,Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin,hımm benden size tavsiye bol bol uyuyun dinlenin,uykusuz geceler sizi bekliyor,gögüs uçlarınızı da kremleyin dogum yaklaşırken...kızımlaöpüyoruz hepinizi:54:

Son düzenleme:
kızlar ben geldim
biraz tuhaf oldu bugün
nstde hiiiççç sancı neyim çıkmadı kızım 2750 gr olmuş 100 grcık almış 1 haftada yanlış ölçtüm galiba dedi bi dahada ölçmedi ayy anlmadım ben bizim dr biraz cimri sanırım en düşükten ölçüm yapıyo hep
doğumu da ööle ağırdan alıyo haftaya diil ondan sonraki hafta olcak 39+5 te yani 3 şubat vaktimiz nerdeyse dolmuş olcak ben anlayamdım valla.
neyse vardır bi bildiği heralde zaten kızımında doğmaya hiç niyeti yok bekliycek sanırım dr amcanın dediği günü haftaya çrş tekrar kontrol var

canım ne kadar var doğumuna bilmiyom ama en fazla 15 gğnde gelir o kadar vaktin varsa al netten biz çok şey aldık gezmeye vaktimiz olmadığından hem de çok çok ucuza kırık çıkan bişi de olmadı sadece uzun sürüyo o kadar yoksa ben memnunum şimdi kim çıkıp da gezecek alacak

canım ben de istiyorum aslında almak ama eşim kredi kartı numarasını vermeye tdirgin oluyor.sen hangi siteden aldın.bebek şekeri aldıysan özellikle yazarsan sevinirim.kapıda ödeme yapılan bir site bulsam ne iyi olur aslında.

Teşekkürler canım.

Teşekkürler canım. Evet sezeryan. Genel anestezi ile. Ama benimki sizlerinkinden farklı olacak. Doguma genel cerrah da girecek. Kasık fıtıgı ameliyatı da olacagım.

Ameliyathaneden çıkmam biraz geç olacak :(

Oglumda da yaşadıgım için biliyorum.Offff gözlerim doldu ya :(

canım yarın kaçta gidiyorsun.dualarımız seninle

selam kızlarr herkes iyidir umarımmm

sabahtan beri geçmişi okuyorum yeni bitti gözlerim şaşı olacak artık :1:

evridiki bol şanslar canım inşallah sağ salim biter ameliyatların bebeğine kavusursun :97:

ben bebek şekerlerimi gittigidiyordan aldım hiç sorun yaşamadım valla çokta begendim :46:

ben de netten bebek şekeri sipariş edecektim ama bu anlatılanları duyunca vazgeçtim.malzemesini alıp yapacağım yer de bulamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.doğumada şurda ne kaldı

kızlar ben geldim
biraz tuhaf oldu bugün
nstde hiiiççç sancı neyim çıkmadı kızım 2750 gr olmuş 100 grcık almış 1 haftada yanlış ölçtüm galiba dedi bi dahada ölçmedi ayy anlmadım ben bizim dr biraz cimri sanırım en düşükten ölçüm yapıyo hep
doğumu da ööle ağırdan alıyo haftaya diil ondan sonraki hafta olcak 39+5 te yani 3 şubat vaktimiz nerdeyse dolmuş olcak ben anlayamdım valla.
neyse vardır bi bildiği heralde zaten kızımında doğmaya hiç niyeti yok bekliycek sanırım dr amcanın dediği günü haftaya çrş tekrar kontrol var

ben de sana ne diyecek diye heyecanla bekliyordum.bencede kilosuna az demiş mutlaka daha fazla almıştır.haftaya doğum zamanını kesinleştirir herhalde.sağlıklı olsunda geç olsun boşver ne kadar geç olsa o kadar iyi.haftaya ben de gideceğim bakalım karşılaşacakmıyız

tünaydın kızlar

dün gece saat 1 gibi yattım yatar yatmaz uyumuşum ama saat 3 buçukta tuvalete diye kalktım sonra bi tuvalet bi su bi tuvalet bi yemek derken mutfak ve wc arasında mekik dokumaktan uyku yine yalan oldu

5ten sonra sızmışım yine tabi öğlene kadar uyudum.bi banyo yaptım şimdi.birazdanda kahvaltı edeyim daha doğrusu bu saatte brunch oluyo:37: bi kuaför yapayımm erteledim durdum çok huzursuz oldum bişi falan olursa diye

dünden sonra bidaha akıntı olmadı.yaramaz bir durum yok.ama kasılmalar oluyor.7-8 dk arayla olduğu oluyor.ama çok endilendirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.maşallah oğluşum hareket halinde.onda bi sıkıntı yok.kendimi dinliyorum.belkide dinlediğim için biraz huzursuz oldum ondanda kasılıyor olabilirim.

önümüzdeki hafta doktora gidecektik zaten olmazsa onu bu hafta sonunda doğru kaydıurırız.

bi sıkıntı yok yani şimdilik.

nurcum aradı çok sağolsun.doktordan çıkmışlar iyiymiş çok şükür.bende onu merak etmiştim.
evridiki canım vuslata ermene çok az kaldı hadi Allah bi avazda kurtarsın inşallah
sürmeliyi merak ettim nolduki doktora gidecekti hazır kız dönmüşken doğurayım istiyodu ama

ben şimdi bişiler yiyip bi çıkayım bi kaç saat sonra gelirim.hepinizi öpüyorum görüşürüz

slm kızlarrr herkesin doğum tarihii belli olmaya başladı darısı bana bnde biran önce doğurmak istiyorumm arrtıkk zor geliyor böylee...

selam kızlarr herkes iyidir umarımmm

sabahtan beri geçmişi okuyorum yeni bitti gözlerim şaşı olacak artık :1:

evridiki bol şanslar canım inşallah sağ salim biter ameliyatların bebeğine kavusursun :97:

ben bebek şekerlerimi gittigidiyordan aldım hiç sorun yaşamadım valla çokta begendim :46:

canım gittigidiyora baktım.sipariş için renk ve isim yazılmasını belirtmek için hangi numaradan ulaştınız.bana da yazar mısın.bir de kaç günde gelir siparişler.

Selam kızlar , ben geldim

sabah sancılarla uyandım inanmıyorum ya bu kadar zormu geçiyor son zamanlar anlamadım.

yada benim öyle resmen belimden kasıklarıma sancıyor cuma günü randevum var doğurcammı ne ?:52:

slmlar kızlar,nasılsınız?
herkes ii herhalde,amn ii olun zaten:)
ben çok yorgun,halsiz hissediorm kendmi,akşama da misafirim var...
evin hali çok fenaaaa,balkonları yıkamak istiorm ama yapamıorm:(
yemek yapmam lazım,poğaça börek yapmam lazım,ortalığı temizlemem lazım:59:
napcam ben ya çok keyfszm bgn..
yarn da temizliğe kadın alıcaktm taa haftaya perşembe boşlarmışşş,2 kişi geliolar die onları istiodum:59:
bekliym diorum haftaya kocam hem almanyadayken oyalanırım...
bu arada kocam gidio haftaya,ağlamak üzereyim hepi topu 3-4 gün ama:59:
yine psikoloji yaptm ben ya çok keyfszm çooookkk...

bu arada geçmişi okuyorum ama 2 gndr fln yazdıım yok,çnkü mecalim yok:50:
nie böle oldm ben yaaaa...
halbuki dün oğlumu gördüm,kanala inmiş,dr bu hafta çok kprdama istirahat et 7 şubattan önce gelmesin ddi,ama pek aceleci sıpa durmuo hiç,gecede kurcaladı durdu bi yerleri:1:
çok tatlı olmuş cnm benm,heryeri yanak yaa,ısırasım geldi monitörü:)
dr bi baktı benm kilo 20 olmuşşşş:53:
bişi demiorm artk sana ne yersen ye ddi:27:
ooohh didim bende pek yüzsüzm:1::66:

slm kızlar:16:uzun zamandır yazmadım girip yarım yarım okuyup çıkıyodum...annem babam geldii onlarla vakit geçiriyorum...2 gün öncede benim kocikk maç yaparken ayağınıı kırdııı şimdide onnla uğraşıyorum...geceleri uyku yokk kızım pek bi canımı acıtır hale geldii...kanala inmemişş zaten...biran önce doğurmak istiyorum sezeryan olasım geliyoo arada biii...
evridikiiyarın meleğine kavuşuyomuşsun gözünaydın...ameliyatın ve doğumun güzel geçerr inşş dualarım seninlee
burcuucumoğlunun ismii çok güzell tam bi erkek ismi benceee adı gibi yaşasın
gözdecimbebişş kocaman olmuş maşallahh...doğumla ilgili bişi dememiş sanırım.hayırlısı olsun
fadimearada bi benimde akıyo salyalarım ağzımdan nefes alırken oluyoo

burcucum yaa ne misafiri hazır bişiler al olmadı valla ben kayınvalidemler bile gelsin istemiyom pek bişi yaptırmıyo ama yine de akşamına doğurcam sanıyorum ağrıdan anlarlar sen hamilesin bi salonun tozunu al yeter

mavi yaa senin ne zor geçiyo dr un ne dio biran önce gelse keşke de rahatlasan

kayra ben şekerleri netten almadım ama hepsiburda ile gittigidiyor gayet güvenli bi site biz yıllardır alışveriş yapıyoz bi sorun yaşamadık burdan bazı arkadaşlar nikahmalzemeleri.com dan almıştı o havale istiyo galiba oraya bak istersen

gözdecim hadi gözünaydın sen doğuruncaya kadar biz çoktan doğurcaz sanki :27: :9:

Back
X