2011 Şubat Anneleri

gezdik gezdik gezdik oğluşuma ciciler aldık, küvetini,şampuanını,biberonunu vs aldık herşeyini aldık geldik eve dinlenmeye çalışıyorum akşam yemeğe de kaynanamdayız gidene kadar biraz dinleniyim..

bi ara eklerim fotograflarını inşallah..

bu arada kullan at iç çamaşırı joker ve wotsonsda çok daha ucuz havuzlu handa çok pahalıydı almadım..

manuel süt pompası aldığım bebe çeyiz sarayı mağazasına sordum elektrikli ile değiştirebiliyormuşum onu da bi dahaki gittiğimde değiştircem inşallah..

pijama takımı almıştım ama gecelikler çok hoşuma gitmedi ve pahalıydı iki tane emzirme sütyeni aldım..

bir de lohusa şerbet takımları nerdeyse yok süslü bebenin alt kattaki dükkanında bi tepsi ve bardak tokası vardı ama o da normal su bardağı için değil de ince limonata bardağı için yapmışlar ben bi de bardak almıyım diye düşündüm görümcemle kendimiz yapaya çalışcaz becerebilirsek ama aklım onlarda kaldı valla..:S

mikrofiber alt açma takımları vardı benim kaynana gerek yok battaniyelerin var onları kullanırsın dedi tamam yaa tamam dedim annemle haftaya gidicez yine o zaman ben alırım diye ses etmedim :}

kısacası az bişey yoruldum ama deydi oğluşumun birsürü şeyi oldu ve sevinçten sürekli beni tepiyor :}

bu arada rüyamda oğlum olduğunu gördüm demiştim ya tabirlere baktım da hamile kadının rüyasında oğlunun olduğunu görmesi kız doğurmasına delalettir yazıyordu anam dedim 8. aydan sonra bizim oğlan döndü mü yoksa :} neyseki ctesi doktor teyzemize gidicez soralım bakalım hala erkek mi :}

Son düzenleme:
slm kızlar:16:uzun zamandır yazmadım girip yarım yarım okuyup çıkıyodum...annem babam geldii onlarla vakit geçiriyorum...2 gün öncede benim kocikk maç yaparken ayağınıı kırdııı şimdide onnla uğraşıyorum...geceleri uyku yokk kızım pek bi canımı acıtır hale geldii...kanala inmemişş zaten...biran önce doğurmak istiyorum sezeryan olasım geliyoo arada biii...
evridikiiyarın meleğine kavuşuyomuşsun gözünaydın...ameliyatın ve doğumun güzel geçerr inşş dualarım seninlee
burcuucumoğlunun ismii çok güzell tam bi erkek ismi benceee adı gibi yaşasın
gözdecimbebişş kocaman olmuş maşallahh...doğumla ilgili bişi dememiş sanırım.hayırlısı olsun
fadimearada bi benimde akıyo salyalarım ağzımdan nefes alırken oluyoo
Cnm gözün aydın annenler gelmiş, tam bebiş gelmesine yakın eşinin ayağını kırması kötü olmuş cnm ya kırık uzun zaman alçı ister bide
kızlar ben geldim
biraz tuhaf oldu bugün
nstde hiiiççç sancı neyim çıkmadı kızım 2750 gr olmuş 100 grcık almış 1 haftada yanlış ölçtüm galiba dedi bi dahada ölçmedi ayy anlmadım ben bizim dr biraz cimri sanırım en düşükten ölçüm yapıyo hep
doğumu da ööle ağırdan alıyo haftaya diil ondan sonraki hafta olcak 39+5 te yani 3 şubat vaktimiz nerdeyse dolmuş olcak ben anlayamdım valla.
neyse vardır bi bildiği heralde zaten kızımında doğmaya hiç niyeti yok bekliycek sanırım dr amcanın dediği günü haftaya çrş tekrar kontrol var
Cnm ben kağanda dr uma en az kg dan söyleyin diyordum, dr 2750 en düşük ihtimal dedi ama kağan 3400 küsür doğdu, kg aynı olunca yazmak istedim muhtemelen senin dr da içerden ölçüm yapıyordur
slmlar kızlar,nasılsınız?
herkes ii herhalde,amn ii olun zaten:)
ben çok yorgun,halsiz hissediorm kendmi,akşama da misafirim var...
evin hali çok fenaaaa,balkonları yıkamak istiorm ama yapamıorm:(
yemek yapmam lazım,poğaça börek yapmam lazım,ortalığı temizlemem lazım:59:
napcam ben ya çok keyfszm bgn..
yarn da temizliğe kadın alıcaktm taa haftaya perşembe boşlarmışşş,2 kişi geliolar die onları istiodum:59:
bekliym diorum haftaya kocam hem almanyadayken oyalanırım...
bu arada kocam gidio haftaya,ağlamak üzereyim hepi topu 3-4 gün ama:59:
yine psikoloji yaptm ben ya çok keyfszm çooookkk...

bu arada geçmişi okuyorum ama 2 gndr fln yazdıım yok,çnkü mecalim yok:50:
nie böle oldm ben yaaaa...
halbuki dün oğlumu gördüm,kanala inmiş,dr bu hafta çok kprdama istirahat et 7 şubattan önce gelmesin ddi,ama pek aceleci sıpa durmuo hiç,gecede kurcaladı durdu bi yerleri:1:
çok tatlı olmuş cnm benm,heryeri yanak yaa,ısırasım geldi monitörü:)
dr bi baktı benm kilo 20 olmuşşşş:53:
bişi demiorm artk sana ne yersen ye ddi:27:
ooohh didim bende pek yüzsüzm:1::66:
Cnm kolay gelsin, temizlikti mamalardı insan çok yorulur helede hamiş hamiş, bebişini görmüşsün gözün aydın, ama ben facede seni hiçte şişman görmedim oldukça zayıfsın bencede takmanı gerektirecek bi durum yok kilo için
Merhaba herkese.Geçmişe şöyle bir göz attım. Geçmiş olsun diyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Burcu, adını koymuşsunuz nihayet :) Mert oglun hayırlı olsun.

Gece güzel bir uyku çektim ama kızım sabaha kadar hiç durmadı. Yukarılara tırmanıp duruyor.

Sabah da erkenden yine doktordaydık. Tekrar nsteye girdim. Yine sancı görünmüyor.

Eve geldik. Ortalıgı süpürdüm sildim. Nedense çok enerjiğim :) Heyecandan olsa gerek :)

Yarın büyük gün. Ailemizin 4. üyesi prensesimiz Asya Dila'mıza kavuşmamıza saatler kaldı :)

Şafak dogan güneş :)
Ayy cnm şafak doğan güneş :))) hadi hayırlısı ile kurtuluyorsun, aklına kötü seyler getirme uyuyacaksın uyanacaksın ameliyat bitmiş olacak bebişinide yanına getirecekler , bunu düşün :34:
gecmis olsun cnm, bende yürüyüse cikcam birazdan kendime bi gelem =)

sağolasın cnm bi kaç saat uyudum kendime geldim birazdan pazara çıkıcam bi hava alayım :)

Kızlar çooooooooook mutluyum çok, oğluma köfteli havuçlu çorba yaptım ve yedi :)) :21:kendim yesem bu kadar sevinmem :)):32: tabi çorbaları hep kayunun annesi getiriyor kayu beğendiği için kağanada bir kase çorba gönderiyor diye yediriyorum ama olsun herşeyin bir başlangıcı vardır :)):34:
Annem pazardan döndü şimdi, ben hazırlanıp bi dolanayım bakalım toka alıcam bişey beğenebilirsem
Geçen haftalarda Ez Combs almıştım belki duymuşsunuzdur onun siyah olanını kullanıyorum bu hafta farklı rengi gelmişse alabilirim, tv de 75 tl pazarda 4.5 tl :)))
:52:

gezdik gezdik gezdik oğluşuma ciciler aldık, küvetini,şampuanını,biberonunu vs aldık herşeyini aldık geldik eve dinlenmeye çalışıyorum akşam yemeğe de kaynanamdayız gidene kadar biraz dinleniyim..

bu arada kullan at iç çamaşırı joker ve wotsonsda çok daha ucuz havuzlu handa çok pahalıydı almadım..

manuel süt pompası aldığım bebe çeyiz sarayı mağazasına sordum elektrikli ile değiştirebiliyormuşum onu da bi dahaki gittiğimde değiştircem inşallah..

pijama takımı almıştım ama gecelikler çok hoşuma gitmedi ve pahalıydı iki tane emzirme sütyeni aldım..

bir de lohusa şerbet takımları nerdeyse yok süslü bebenin alt kattaki dükkanında bi tepsi ve bardak tokası vardı ama o da normal su bardağı için değil de ince limonata bardağı için yapmışlar ben bi de bardak almıyım diye düşündüm görümcemle kendimiz yapaya çalışcaz becerebilirsek ama aklım onlarda kaldı valla..:S

mikrofiber alt açma takımları vardı benim kaynana gerek yok battaniyelerin var onları kullanırsın dedi tamam yaa tamam dedim annemle haftaya gidicez yine o zaman ben alırım diye ses etmedim :}

kısacası az bişey yoruldum ama deydi oğluşumun birsürü şeyi oldu ve sevinçten sürekli beni tepiyor :}

bu arada rüyamda oğlum olduğunu gördüm demiştim ya tabirlere baktım da hamile kadının rüyasında oğlunun olduğunu görmesi kız doğurmasına delalettir yazıyordu anam dedim 8. aydan sonra bizim oğlan döndü mü yoksa :} neyseki ctesi doktor teyzemize gidicez soralım bakalım hala erkek mi :}

iyi günlerde güle güle kullanın cnm aldıklarınızı:)

Cnm gözün aydın annenler gelmiş, tam bebiş gelmesine yakın eşinin ayağını kırması kötü olmuş cnm ya kırık uzun zaman alçı ister bide

Cnm ben kağanda dr uma en az kg dan söyleyin diyordum, dr 2750 en düşük ihtimal dedi ama kağan 3400 küsür doğdu, kg aynı olunca yazmak istedim muhtemelen senin dr da içerden ölçüm yapıyordur

Cnm kolay gelsin, temizlikti mamalardı insan çok yorulur helede hamiş hamiş, bebişini görmüşsün gözün aydın, ama ben facede seni hiçte şişman görmedim oldukça zayıfsın bencede takmanı gerektirecek bi durum yok kilo için

Ayy cnm şafak doğan güneş :))) hadi hayırlısı ile kurtuluyorsun, aklına kötü seyler getirme uyuyacaksın uyanacaksın ameliyat bitmiş olacak bebişinide yanına getirecekler , bunu düşün :34:

sağolasın cnm bi kaç saat uyudum kendime geldim birazdan pazara çıkıcam bi hava alayım :)

teşekkür ederim cnm,dr bey saolsn strese sokuo bni kilo konusunda:S
Bu arada mert bebeğin de adı hayırlı uğurlu olsun,gayet hoş olmuş

geldim burcucum saolasın iiz kızımla kayınvalidemlerdeydik 10 gün kadar eşimin işlerinden dolayı
valla takma kafana kiloyu boşver verirsin
ayyy benim kız da çıkmaya çalışıyo ama yanlış yerlerden :9: dur kızım orası değil exit diyom :60:
exex güle güle ii günlerde kullanın canım inş
valla ben de hep oğlan olduğunu görüyodum rüyamda daha cinsiyeti belli olmadan kıza yoruyodum ben de ama sn şimdi bilyon ya oğlan olcağını bilinçaltın gösteriyodur canım

Cnm hayrolsun inş. , aldıklarınızı güle güle kullanın
belki gözlerine sokacaklar:) konuşturtma beni:) bu çalmadan çok sistem içinde kaybolup gitmeye benziyor,ama cidden birileri açıp kontrol edebiliyomuş hesaplarımızı,eşiminkine baktımda ohoooo,gaziantepten girilmiş samsung diye bir cep markasından girilmiş,bir kaç tane daha var,akşam gelsinde söylim şok olsun:)

mapuci benim kızlara yazdığım bilgiden bahsetmişsin, eşimin hesabına girilmiş diye şifresini değiştirdik şu an girilebiliyor, yani dediğin gibi şifre değiştirmekle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum
evet canım 11 gibi kontorlüm vardı...önce nstye girdim sancım vs çıkmadı...sonra ultrasona aldı suyu eşi gayet iyi dedi...kilosunu ölçmedi henüz iki hafta olmadığı için yanıltıcı olabilir dedi....sonra panik yaparsın bebek büyümüyo diye dedi:9:kızımm çok tatlıydı başparmağını ağzına almış emiyordu sanırım....doktorum ben eşim hayran hayran baktık canım kızım benim:nazar:
bi meyve suyu içirip tekrar nstye gönderdi ilkinde kızım pek hareketli değildi...ikinicisinde coştu çok şükür sıkıntı yok dedi...
doğum konusundada erkenden sezeryan günü vermek istemiyorum...son ana kadar bekleyelim dedi belki normal doğum olur eğer bi aksilik olursa öyle alırız sezeryana dedi...böylelikle hem benim hem senin için rahat eder,son ana kadar bekledik diye düşünürz dedi saolsun....
ağrılarımı söyledimmm ne güzell mutlu olmalısın dedi bunlar hazırlık ağrıların dedi:8:
sancılarımı durdurmak için verdiği ilacı bıraktırdı artık...kızımız gelirsede sıkıntımız olmaz artık dedi:16:
buarada mavicim merak edip sorduğun için çokk teşekkür ederim:38:

Cnm maş kuzuna,hakkınızda hayılısı olsun inş.

geldim burcucum saolasın iiz kızımla kayınvalidemlerdeydik 10 gün kadar eşimin işlerinden dolayı
ayyy benim kız da çıkmaya çalışıyo ama yanlış yerlerden :9: dur kızım orası değil exit diyom :60:
valla ben de hep oğlan olduğunu görüyodum rüyamda daha cinsiyeti belli olmadan kıza yoruyodum ben de ama sn şimdi bilyon ya oğlan olcağını bilinçaltın gösteriyodur canım

inşallah öyledir yoksa hep mavi şeyler giydirmek zorunda kalcam kızıma :p :}

ah bu bebikler aslında pek uyanıklar ya ben eminim artık,bazen resmen dalga geçiolar die düşünüorm yani:1:

nyse kızlar ben akşam yimeemi bari pişiriim hiiiç mecalim yok ama tembellik de nereye kdr dimi...
kendinize ii bakın,görüşmek üzere...

iyi günlerde güle güle kullanın cnm aldıklarınızı:)

teşekkür ederim cnm,dr bey saolsn strese sokuo bni kilo konusunda:S
Bu arada mert bebeğin de adı hayırlı uğurlu olsun,gayet hoş olmuş
sağolasın cnm
Kızlar nasıl bakıyorsunuz tam olarak facebook hesabınızın nerelerden açıldığına

Cnm kontrol için hesap - hesap güvenliği 'nden bakıyorsun girenlere, mesela ben mail bildirimi ile hesabıma girenleri gönder diye işaretledim hesabıma girince mail olarak bana bildirim geliyor, tanımadığın yerden giriş yapılmış ise aktiviteyi sonlandır diyorsun böylece ordan giriş yapılamıyormuş

Son düzenleme:
Kızlar ben hazırlanayım hazır oğlan uyuyorken bi hava alıp geleyim, hadi öpüldünüz:71:

evet canım 11 gibi kontorlüm vardı...önce nstye girdim sancım vs çıkmadı...sonra ultrasona aldı suyu eşi gayet iyi dedi...kilosunu ölçmedi henüz iki hafta olmadığı için yanıltıcı olabilir dedi....sonra panik yaparsın bebek büyümüyo diye dedi:9:kızımm çok tatlıydı başparmağını ağzına almış emiyordu sanırım....doktorum ben eşim hayran hayran baktık canım kızım benim:nazar:
bi meyve suyu içirip tekrar nstye gönderdi ilkinde kızım pek hareketli değildi...ikinicisinde coştu çok şükür sıkıntı yok dedi...
doğum konusundada erkenden sezeryan günü vermek istemiyorum...son ana kadar bekleyelim dedi belki normal doğum olur eğer bi aksilik olursa öyle alırız sezeryana dedi...böylelikle hem benim hem senin için rahat eder,son ana kadar bekledik diye düşünürz dedi saolsun....
ağrılarımı söyledimmm ne güzell mutlu olmalısın dedi bunlar hazırlık ağrıların dedi:8:
sancılarımı durdurmak için verdiği ilacı bıraktırdı artık...kızımız gelirsede sıkıntımız olmaz artık dedi:16:
buarada mavicim merak edip sorduğun için çokk teşekkür ederim:38:

senin adına sevindim canım çok şükür iyiymiş kızın dr cok anlayışlı ve iyi biri galiba

Kızlar hesap kontrol etme ile ilgili gönderiyi facedede paylaştım orda daha ayrıntılı anlatıyor göremezseniz ordan bakabilirsiniz, hadi çıktım ben :16:

senin adına sevindim canım çok şükür iyiymiş kızın dr cok anlayışlı ve iyi biri galiba
çok şükür kızımızın herşeyi normal...evet kesinlikle doktorumu tek geçerim...buket111 arkadaşımızda benim doktorumda doğum yaptı o da çok memnun kalmış öyle yazmıştı inş bizde sağ salim kucağımıza alırız prensesimizi....bebek bekleyen herkesde tabi:16:

Nur_45 gözün aydın canım faceyle uğraşmaktan yazamadım,sen şimdi sabırsızlanıyosundur bebeğini gördükçe:)

çok şükür kızımızın herşeyi normal...evet kesinlikle doktorumu tek geçerim...buket111 arkadaşımızda benim doktorumda doğum yaptı o da çok memnun kalmış öyle yazmıştı inş bizde sağ salim kucağımıza alırız prensesimizi....bebek bekleyen herkesde tabi:16:

İnşallah Allah hepimizin bebegini saglıkla kucagımıza almayı nasip eeder canım sabırsızlanıyoruz artık

selam kızlar.moralim bozuldu oglumun eşyalarını yerleştirdim acayip bir mobilya kokusu sinmiş silmiştim.tektar çıkarttım bakalım kokusu gidecekmi baştanmı yıkasa ki

siparişi verdikten sonra satıcıya istedigim rengi yazsıını felan nasıl istedgimi özel mesaj gönderdim yada sormakk istediklerimi sorabiliyorum özel mesajla gayet iyi bence hepsi buradada iyi ama kargo süresi biraz uzun gitti gidiyorda siparişi verdiklerinde hazırlamaya baslıyorlar o yüzden siparişi verdikten snra 3.gün elimdeydi

sağol canım özel msj kısmı yerine telf numarası bakmıştım ben ondan ulaşamadım.sen sipariş vermeden mi özel msj yazdın.çünkü almaya kalkınca kart numarası falan yazıyorsun siparişi vermiş oluyorsun.ayyyy ben de hiç anlamam bu işlerden.çevrede bulamayınca mecbur kaldım.şu sipariş işlemini sırasıyla anlatsana zahmet olmazsa

Back
X