2011 Şubat Anneleri

selam kızlar.moralim bozuldu oglumun eşyalarını yerleştirdim acayip bir mobilya kokusu sinmiş silmiştim.tektar çıkarttım bakalım kokusu gidecekmi baştanmı yıkasa ki

sude mobilya yenimi alınmıştı? eğer yeniyse keşke bir kaç gün kapakları açık yada çekmeceleri açık havalandırsaydın acele etmeseydin,neyse olan olmuş bence tekrar yıkama giyisileri havalandır sürekli,yıkamana gerek yok

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşş

burcucum mert bebek sağlıkla gelsin inşallah :)
Adı gibi MERt olsun:nazar:

Kızlar bu arada kaç gündür kargo bekliyorum ya, hızlıal.com dan bebiş için sallanan bi beşik sipariş etmiştik, aşağıya resmini ekledim, hızlı gönderi yazdığı halde gelmedi,
Kağana 35 kg a kadar oturabileceği otokoltuğu ve philipsin saç düzleştiricisinide benimim için sipariş etmiştik ama hala hazırlanıyor diyor sipariş bilgisinde... ay bugün yola çıksa en az 1-2 günü bulur gelmesi zaten bu gidişle hafta sonuna kadar gelse onada iyi dicem, bebiş gelene kadar gelsede işe yarasa,
Eşimin arkadaşları daha önce siteden alışveriş yapmış memnunlarmış ama hızlı gönderi dediklerini hemen göndermeleri lazım mantıken ne hazırlanamaz kargoymuş pöf:37:
Yonca-Anadizi-Besik__34406842_0.jpg

burcu canım ana dizini güle güle kullan
bende kızımda almıştım çok kullanışlı
mama yedirmek için falan baş tarafı kalkıyor oturur pozisyondada kullanabiliyorsun:46:

Merhaba herkese.Geçmişe şöyle bir göz attım. Geçmiş olsun diyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Burcu, adını koymuşsunuz nihayet :) Mert oglun hayırlı olsun.

Gece güzel bir uyku çektim ama kızım sabaha kadar hiç durmadı. Yukarılara tırmanıp duruyor.

Sabah da erkenden yine doktordaydık. Tekrar nsteye girdim. Yine sancı görünmüyor.

Eve geldik. Ortalıgı süpürdüm sildim. Nedense çok enerjiğim :) Heyecandan olsa gerek :)

Yarın büyük gün. Ailemizin 4. üyesi prensesimiz Asya Dila'mıza kavuşmamıza saatler kaldı :)

Şafak dogan güneş :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:nazar:

ben de netten bebek şekeri sipariş edecektim ama bu anlatılanları duyunca vazgeçtim.malzemesini alıp yapacağım yer de bulamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.doğumada şurda ne kaldı

ben gitti gidiyordan vereceğim siparişi
evridiki ordan aldı bir sorun çıkmadı

canım ben de istiyorum aslında almak ama eşim kredi kartı numarasını vermeye tdirgin oluyor.sen hangi siteden aldın.bebek şekeri aldıysan özellikle yazarsan sevinirim.kapıda ödeme yapılan bir site bulsam ne iyi olur aslında.

canım ben facebooktan bi yer var orayı vereyim kapıda ödeme yapılabiliyor
Erenelif Bebeknikah Şekerleri
şuanda kampanyadalar hatta

kızlar ben geldim
biraz tuhaf oldu bugün
nstde hiiiççç sancı neyim çıkmadı kızım 2750 gr olmuş 100 grcık almış 1 haftada yanlış ölçtüm galiba dedi bi dahada ölçmedi ayy anlmadım ben bizim dr biraz cimri sanırım en düşükten ölçüm yapıyo hep
doğumu da ööle ağırdan alıyo haftaya diil ondan sonraki hafta olcak 39+5 te yani 3 şubat vaktimiz nerdeyse dolmuş olcak ben anlayamdım valla.
neyse vardır bi bildiği heralde zaten kızımında doğmaya hiç niyeti yok bekliycek sanırım dr amcanın dediği günü haftaya çrş tekrar kontrol var

erken olcak ha geldi ha gelecek derken sona kaldı seninki bak annesi:1:

selam kızlarr herkes iyidir umarımmm

sabahtan beri geçmişi okuyorum yeni bitti gözlerim şaşı olacak artık :1:

evridiki bol şanslar canım inşallah sağ salim biter ameliyatların bebeğine kavusursun :97:

ben bebek şekerlerimi gittigidiyordan aldım hiç sorun yaşamadım valla çokta begendim :46:

fotolarını eklemişmiydin canım ben görmedimde

slm kızlar:16:uzun zamandır yazmadım girip yarım yarım okuyup çıkıyodum...annem babam geldii onlarla vakit geçiriyorum...2 gün öncede benim kocikk maç yaparken ayağınıı kırdııı şimdide onnla uğraşıyorum...geceleri uyku yokk kızım pek bi canımı acıtır hale geldii...kanala inmemişş zaten...biran önce doğurmak istiyorum sezeryan olasım geliyoo arada biii...
evridikiiyarın meleğine kavuşuyomuşsun gözünaydın...ameliyatın ve doğumun güzel geçerr inşş dualarım seninlee
burcuucumoğlunun ismii çok güzell tam bi erkek ismi benceee adı gibi yaşasın
gözdecimbebişş kocaman olmuş maşallahh...doğumla ilgili bişi dememiş sanırım.hayırlısı olsun
fadimearada bi benimde akıyo salyalarım ağzımdan nefes alırken oluyoo

canım geçmiş olsun eşine
artık ikinizde karşılıklı yatarsınız kırık hemen iyileşmiyor
dikkat edin birbirinize

evet canım 11 gibi kontorlüm vardı...önce nstye girdim sancım vs çıkmadı...sonra ultrasona aldı suyu eşi gayet iyi dedi...kilosunu ölçmedi henüz iki hafta olmadığı için yanıltıcı olabilir dedi....sonra panik yaparsın bebek büyümüyo diye dedi:9:kızımm çok tatlıydı başparmağını ağzına almış emiyordu sanırım....doktorum ben eşim hayran hayran baktık canım kızım benim:nazar:
bi meyve suyu içirip tekrar nstye gönderdi ilkinde kızım pek hareketli değildi...ikinicisinde coştu çok şükür sıkıntı yok dedi...
doğum konusundada erkenden sezeryan günü vermek istemiyorum...son ana kadar bekleyelim dedi belki normal doğum olur eğer bi aksilik olursa öyle alırız sezeryana dedi...böylelikle hem benim hem senin için rahat eder,son ana kadar bekledik diye düşünürz dedi saolsun....
ağrılarımı söyledimmm ne güzell mutlu olmalısın dedi bunlar hazırlık ağrıların dedi:8:
sancılarımı durdurmak için verdiği ilacı bıraktırdı artık...kızımız gelirsede sıkıntımız olmaz artık dedi:16:
buarada mavicim merak edip sorduğun için çokk teşekkür ederim:38:

maşallah nurcum bebişi görmüşsün herşey yolundaymış

gezdik gezdik gezdik oğluşuma ciciler aldık, küvetini,şampuanını,biberonunu vs aldık herşeyini aldık geldik eve dinlenmeye çalışıyorum akşam yemeğe de kaynanamdayız gidene kadar biraz dinleniyim..

bi ara eklerim fotograflarını inşallah..

bu arada kullan at iç çamaşırı joker ve wotsonsda çok daha ucuz havuzlu handa çok pahalıydı almadım..

manuel süt pompası aldığım bebe çeyiz sarayı mağazasına sordum elektrikli ile değiştirebiliyormuşum onu da bi dahaki gittiğimde değiştircem inşallah..

pijama takımı almıştım ama gecelikler çok hoşuma gitmedi ve pahalıydı iki tane emzirme sütyeni aldım..

bir de lohusa şerbet takımları nerdeyse yok süslü bebenin alt kattaki dükkanında bi tepsi ve bardak tokası vardı ama o da normal su bardağı için değil de ince limonata bardağı için yapmışlar ben bi de bardak almıyım diye düşündüm görümcemle kendimiz yapaya çalışcaz becerebilirsek ama aklım onlarda kaldı valla..:S

mikrofiber alt açma takımları vardı benim kaynana gerek yok battaniyelerin var onları kullanırsın dedi tamam yaa tamam dedim annemle haftaya gidicez yine o zaman ben alırım diye ses etmedim :}

kısacası az bişey yoruldum ama deydi oğluşumun birsürü şeyi oldu ve sevinçten sürekli beni tepiyor :}

bu arada rüyamda oğlum olduğunu gördüm demiştim ya tabirlere baktım da hamile kadının rüyasında oğlunun olduğunu görmesi kız doğurmasına delalettir yazıyordu anam dedim 8. aydan sonra bizim oğlan döndü mü yoksa :} neyseki ctesi doktor teyzemize gidicez soralım bakalım hala erkek mi :}

exex güle güle kullanın cicileri
banada bir arkadaş senin kesin oğlun olacak dedi bu hafta
bu saatten sonra istemem herşeyimiz pembe dedim
ay alıştırdım kendimi oğlan falan istemiyom artık 2 kız annesi olacam inşallahhh:16:

sağolasın cnm

Cnm kontrol için hesap - hesap güvenliği 'nden bakıyorsun girenlere, mesela ben mail bildirimi ile hesabıma girenleri gönder diye işaretledim hesabıma girince mail olarak bana bildirim geliyor, tanımadığın yerden giriş yapılmış ise aktiviteyi sonlandır diyorsun böylece ordan giriş yapılamıyormuş

benim hesabımada ankaradan girmişler hemen şifremi değiştirdim:47:

hadi ben yemek yapmaya gidiyorum şimdi arada bakarım
umarım herkese cevap yazmışımdır
ayy çok heyecanlıyım okulda son 2 günüm çokta mutluyum ayrıcanaaa:66::64::46::52::32:

hepinize merhaba kızlar...pazartesi 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum öyle çok heyecanlıyımki anlatamam ...:1:

valla son 2 gündür bende de var.sen kaçıncı haftadasın
37. Hafta bitiyo bugün.8 gunüm kaldı oglusuma kavuşmama.
cnm magnesium eksikliğinden olabilirr banada cok sık kramp giriyor magnesium kullanıordum onu kestimm doğuma yakın bırkın diolarreğer doğuma kadr kullanırsak doğum kasılmalarını hissedemiyormuşuzz

canım benim kramp değil bildigin uyusma ama çok tuhaf kasıktan diz kapağıma kadar olan bölüm uyuşuyor:(

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşş

burcucum mert bebek sağlıkla gelsin inşallah :)
Adı gibi MERt olsun:nazar:

burcu canım ana dizini güle güle kullan
bende kızımda almıştım çok kullanışlı
mama yedirmek için falan baş tarafı kalkıyor oturur pozisyondada kullanabiliyorsun:46:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:nazar:

ben gitti gidiyordan vereceğim siparişi
evridiki ordan aldı bir sorun çıkmadı

canım ben facebooktan bi yer var orayı vereyim kapıda ödeme yapılabiliyor
Erenelif Bebeknikah Şekerleri
şuanda kampanyadalar hatta

erken olcak ha geldi ha gelecek derken sona kaldı seninki bak annesi:1:

fotolarını eklemişmiydin canım ben görmedimde

canım geçmiş olsun eşine
artık ikinizde karşılıklı yatarsınız kırık hemen iyileşmiyor
dikkat edin birbirinize

maşallah nurcum bebişi görmüşsün herşey yolundaymış

exex güle güle kullanın cicileri
banada bir arkadaş senin kesin oğlun olacak dedi bu hafta
bu saatten sonra istemem herşeyimiz pembe dedim
ay alıştırdım kendimi oğlan falan istemiyom artık 2 kız annesi olacam inşallahhh:16:

benim hesabımada ankaradan girmişler hemen şifremi değiştirdim:47:

sağol canım bakayım ikisine de sana da kolay gelsin

Merhaba herkese.Geçmişe şöyle bir göz attım. Geçmiş olsun diyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Burcu, adını koymuşsunuz nihayet :) Mert oglun hayırlı olsun.

Gece güzel bir uyku çektim ama kızım sabaha kadar hiç durmadı. Yukarılara tırmanıp duruyor.

Sabah da erkenden yine doktordaydık. Tekrar nsteye girdim. Yine sancı görünmüyor.

Eve geldik. Ortalıgı süpürdüm sildim. Nedense çok enerjiğim :) Heyecandan olsa gerek :)

Yarın büyük gün. Ailemizin 4. üyesi prensesimiz Asya Dila'mıza kavuşmamıza saatler kaldı :)

Şafak dogan güneş :)

ayy çok heycanlııı.. sen şimdi ayılana kadar bize biri haber verebilcekmi canım yaa eşim yada bi tanıdığın yazsa buraya senin ve bebişin sağlık ve kilosuyla ilgili çok ii olur en azından merakımız gider :)

kızlar ben geldim
biraz tuhaf oldu bugün
nstde hiiiççç sancı neyim çıkmadı kızım 2750 gr olmuş 100 grcık almış 1 haftada yanlış ölçtüm galiba dedi bi dahada ölçmedi ayy anlmadım ben bizim dr biraz cimri sanırım en düşükten ölçüm yapıyo hep
doğumu da ööle ağırdan alıyo haftaya diil ondan sonraki hafta olcak 39+5 te yani 3 şubat vaktimiz nerdeyse dolmuş olcak ben anlayamdım valla.
neyse vardır bi bildiği heralde zaten kızımında doğmaya hiç niyeti yok bekliycek sanırım dr amcanın dediği günü haftaya çrş tekrar kontrol var

gözdecim en erken senin kızı beklioduk riskinden dolayı ha geldi ha gelecek derken maşallah gününüde doldurcak bu gidişle hayırlısı bakalım ne kadar durursa içerde o kadar iyi.

evet canım 11 gibi kontorlüm vardı...önce nstye girdim sancım vs çıkmadı...sonra ultrasona aldı suyu eşi gayet iyi dedi...kilosunu ölçmedi henüz iki hafta olmadığı için yanıltıcı olabilir dedi....sonra panik yaparsın bebek büyümüyo diye dedi:9:kızımm çok tatlıydı başparmağını ağzına almış emiyordu sanırım....doktorum ben eşim hayran hayran baktık canım kızım benim:nazar:
bi meyve suyu içirip tekrar nstye gönderdi ilkinde kızım pek hareketli değildi...ikinicisinde coştu çok şükür sıkıntı yok dedi...
doğum konusundada erkenden sezeryan günü vermek istemiyorum...son ana kadar bekleyelim dedi belki normal doğum olur eğer bi aksilik olursa öyle alırız sezeryana dedi...böylelikle hem benim hem senin için rahat eder,son ana kadar bekledik diye düşünürz dedi saolsun....
ağrılarımı söyledimmm ne güzell mutlu olmalısın dedi bunlar hazırlık ağrıların dedi:8:
sancılarımı durdurmak için verdiği ilacı bıraktırdı artık...kızımız gelirsede sıkıntımız olmaz artık dedi:16:
buarada mavicim merak edip sorduğun için çokk teşekkür ederim:38:

maşallah canım kızına.. sen kendın sezeryan düşünmüomuydun ben mi yanlış hatırlıorum.. neyse hakkında hangi doğum şekli hayırlısıysa o olsun..

Kızlar çooooooooook mutluyum çok, oğluma köfteli havuçlu çorba yaptım ve yedi :)) :21:kendim yesem bu kadar sevinmem :)):32: tabi çorbaları hep kayunun annesi getiriyor kayu beğendiği için kağanada bir kase çorba gönderiyor diye yediriyorum ama olsun herşeyin bir başlangıcı vardır :)):34:
Annem pazardan döndü şimdi, ben hazırlanıp bi dolanayım bakalım toka alıcam bişey beğenebilirsem
Geçen haftalarda Ez Combs almıştım belki duymuşsunuzdur onun siyah olanını kullanıyorum bu hafta farklı rengi gelmişse alabilirim, tv de 75 tl pazarda 4.5 tl :)))
:52:

vayy bee yaratıcılığa bak kayunun annesi heee :1:
bu çobuklar ne hala sokuyo bu anne babalarııı canları sağ olasıcalarrr

hadi ben yemek yapmaya gidiyorum şimdi arada bakarım
umarım herkese cevap yazmışımdır
ayy çok heyecanlıyım okulda son 2 günüm çokta mutluyum ayrıcanaaa:66::64::46::52::32:

oohh gözünaydın sonunda kurtuluosun demek fatmacım hadi 2 gün daha sıkı verdişini

ne heyecan ne heyecan yerimde duramıyorum istek heves endişe mutluluk hepsi bi arada...
sezeryan olucak riskli bi hamilelik geçirdim tehlikeye atmak istemedik...

ayy canım öyle hepsi bir arada olur elbette... inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin haberlerini bekliyoruz :52:

ben oğlum hareket etmiyor diye doktora gittim bugün. normalde pazartesi günü gidecektim. sezeryan için gün verdi 22 şubatta alırız dedi oğlum nerdeyse benim doğduğum kiloya ulaşmış kocaman kocaman yanakları vardı bakmaya doyamadım 10 günde 450 gr almış 2800 olmuşuz :nazar:...
bu arada bi sorun çıkmadı çok şükür... doktorun yanında sürekli tekme attı utandırdı beni oğluşum.:17:

ben oğlum hareket etmiyor diye doktora gittim bugün. normalde pazartesi günü gidecektim. sezeryan için gün verdi 22 şubatta alırız dedi oğlum nerdeyse benim doğduğum kiloya ulaşmış kocaman kocaman yanakları vardı bakmaya doyamadım 10 günde 450 gr almış 2800 olmuşuz :nazar:...
bu arada bi sorun çıkmadı çok şükür... doktorun yanında sürekli tekme attı utandırdı beni oğluşum.:17:

maşallah oğluşuna tombik olcak demekki gününde belli simdi şafak saymaya başla .)

:nazar: maşallah canım senin prens biraz kilolu tombalak bişey olacak belli

bu arada yarın doktor kontrolüm var 10 gün ne çabuk geçmiş,çatı muayenesi ve nst yapılacak,sanırım kontroller artık haftada 1 e düşer,çokta merak ediyorum doktorun diyeceklerini,inşallah güzel bir enerjiyle dönerim,forumda pek sakin bugün,herkese hayırlı akşamlar

Back
X