emzirme yastığının ölçüleri aşağıdaki linkte var
kardeşim gazeteye çizdi önce sonra onu kumaşa iğneledi kesti ve dikti
içine elyaf doldurduk biz fermuar yapmadık ayrıca arkasına fazlalıktan bağcık yaptı kardeşim
Derya Baykal

kardeşim gazeteye çizdi önce sonra onu kumaşa iğneledi kesti ve dikti
içine elyaf doldurduk biz fermuar yapmadık ayrıca arkasına fazlalıktan bağcık yaptı kardeşim
Derya Baykal

ama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu
ama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu  canımmm benimm anlatmak çok güçç ya...
canımmm benimm anlatmak çok güçç ya...
		 ) hepsi çok güzel olmuş güle güle kullan Fatmacım
) hepsi çok güzel olmuş güle güle kullan Fatmacım 

ellerinizesağlık canım...bende yapmaya çalışcam inş becerebilirm...bende dün altın yastığı yaptım...makinayı alıp ekliyem......aaa gezmeye gidiyomuşuuuuz...sonra ekliyem..öptüm siziiii
ellerinizesağlık canım...bende yapmaya çalışcam inş becerebilirm...bende dün altın yastığı yaptım...makinayı alıp ekliyem......aaa gezmeye gidiyomuşuuuuz...sonra ekliyem..öptüm siziiii