Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fatal dna sonucum gelmedi hala :( yatın kontrol randevum var çok modum düşük neden bu kadar uzadı anlamadım.8 gün oldu herkesin 6-7 de gelmiş cinsiyet de öğrenemiyorum sanki hiçbişi yolunda gitmiyor gibi
Endişeli olmayın çok normal bende az önce verdim 1 iki hafta içinde çıkar dedi. Genetik testler zaman alır çıkması normal kan testi gibi değil merkezin yoğunlu ile de ilgili. Endişe edip bebişinizi üzmeyin :)

Fetal dna testimde yeterli numune bulunamadığı için tekrar kan vericem.Doktor endişelenme ikiz gebeliklerde olur dedi ama elimde değil :(
Canım bu biraz fizyolojik bir şey bana doktorum bu şekilde anlattı 10. hafta da verebilirsin dedi ben 10+4'te verdim gayette genetik yeterli bulundu, doktorum nadiren de olsa tekrar numune isteyebiliyorlar demişti çünkü fizyolojik bir şey ve herkesin bedeni farklı kendini korkutma lütfen diğer numune düzgün çıkar İnşallah. Çok erken vermişsin diyen arkadaşlar da uzman olmadığınız konularda karşınızdakine bu şekilde destek olmuş olmuyorsunuz erken olsa doktorlar bu haftayı önermez zaten demek ki arkadaşımızın fizyolojisi bu şekilde çalışıyor ☺️

Canım bu biraz fizyolojik bir şey bana doktorum bu şekilde anlattı 10. hafta da verebilirsin dedi ben 10+4'te verdim gayette genetik yeterli bulundu, doktorum nadiren de olsa tekrar numune isteyebiliyorlar demişti çünkü fizyolojik bir şey ve herkesin bedeni farklı kendini korkutma lütfen diğer numune düzgün çıkar İnşallah. Çok erken vermişsin diyen arkadaşlar da uzman olmadığınız konularda karşınızdakine bu şekilde destek olmuş olmuyorsunuz erken olsa doktorlar bu haftayı önermez zaten demek ki arkadaşımızın fizyolojisi bu şekilde çalışıyor ☺️
Teşekkür ederim birazda olsa için rahatladı

Back
X