2011 Şubat Annelerinden Doğum Yapmayanlar

doğum yapacağınız tarihi belli olanlar ne güzel benim daha belli değil yaaaaaaa.dün acayip sancım oldu doktora gitmedim şimdik yok bişey.:84::84::84:

hepinizin doğumu sorunsuz geçer inşallah...
güzel bebeklerinizi koklayın bol bol...
emziriiinn....
ilk günlerinizde bol bol dinlenin... bebeğinizle vakit geçirin
sakın iyiyim deyip ayaklanmayın... daha sonra değil dinlenmek, hasta olmak bile lüks olucak...

bende burlardym daha,sata göre 26snda doğum,erken olur geç olur orasını bilmiorm tabe,görcezzz

kızlar çatı muanemde açılmam olmuş heran doğum yapabilirim dua edin bana...rabbim hepimizin yardımcısı olsun

keşke 14 şubatta doğum gerçekleşse ne güzel olurdu

doğum yapacağınız tarihi belli olanlar ne güzel benim daha belli değil yaaaaaaa.dün acayip sancım oldu doktora gitmedim şimdik yok bişey.:84::84::84:

Bende cok inandirmistim kendimi.. 14 subatta bebisim süpriz yapacak diye.. Yok anacim gelmeye niyeti yok bunlarin.. Benim pashamin keyfi yerinde. Bana cok zor geliyor artik.. Biran önce gelse.. Yada gelecegi tarihi bilsek. Gerekirse 10 gün oldugunu bilsem de(ins yoktur) bu kararsizliktan kurtulsam her gün umutlaniyorum bugün gelecek diye.. Annesiyle dalga geciyo bizim kerata, sanci tutuyo doktora kosuyoz nstye baglandigi gibi geciyo.. Doktorun yaninda bir uslu bir uslu sorma..

bende burlardym daha,sata göre 26snda doğum,erken olur geç olur orasını bilmiorm tabe,görcezzz

Burcucum sata göre benmde 26si ama ümidimi kaybetmek üzereyim.. Ben subatin basinda gelir diye bekliyodum.. Ama galiba 40 haftayi doldurcagiz gelmeye hic niyetimiz yok...

aman bu topik yeni mi
ben de doğurmadım henüüzz
halbuki ilk hamileliğimin günlerinde 18-19 şubatta en geç sezeryan isterseniz alırız demişti doktorum
e bugün itibariyle de 18 haziran
ama gel gör ki ben bile beeeeennn bile normal doğumu düşünebiliyorum ve bekliyorum
en hararetli tartışmalarda sezeryan savunucularındandım
neler oldu bana bilmiyorummmm

nöbetçi hamişleerrrrrr azimle sabırla bekliyoruzzz

hiçte doğuracak gibi değilim gibi gibi sürmeliyi daha iyi anlar oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…