2011 Şubat Annelerinden Doğum Yapmayanlar

doğuramadım doğuramadım dedim al doğuruyorumm iişteee

paazartesi saat 08:00 da epidural anestezi ile oğluşuma kavuşuyorum inşallahh

şimdiden bi telaş aldı.doğurmasammıki acabaaa

Oldu oldu.. Bian hic dogmayacak sansamda bende dogurdum:) Ben hep normal dogum istedim. Normal dogurmak icin herseyi yaptim az yürümedim sicak suda az oturmadim, bir ziplayip hoplamadigim kaldi. Ama benim oglusum gelmeye niyetlenmedi, hic acilmam olmadi. 40+3 te sezeryan oldum. Oglum 3900 dogdu. Normal dogumu beklemek icin kilomuzda müsait olmayinca biranda sezeryan yolu gözüktü bana. Ahh simdi nasil heyecan vardir sizde. Merak etme o 50 gün nasil gecti geriye dönüp bakinca hatirlamiyorsun bile. Benim safagimin 124 oldugu günleri dün gibi hatirlarim.. Daha son ayada giymemissin sana tek tavsiyem var uyu.. Banada derlerdi inanmazdim. Bi dogsun ben uykusuzluga raziyim derdim. Ama öyle olmuyomus:) Bol bol uyu.. Bebek dünyanin en mükemmel seyi. Sevdigin herkes varya hepsi birden 2. siraya düsüyo tek dünyan bebisin oluyo..

ah canım ya maşallah bebeğineee sağlıkla kucağına almışssın darısı başıma:81: kucağıma almak cook istiyorum ama bi yandanda korkuyorum o minnacık şeye nası bakıcam nası tutucam yıkıycam die,yaşım 22 ama allah yardım eder inş. o an bi vahiy bi ilham bi bişey gelir die bekliyorumm aslında doğumunda hayırlısı,bende tabiki normal doğumdan yanayım ama cok duydum normal yapıpta cok sıkıntı çeken,ama sezeryan oluptada çok ağrısı olanda var,, galiba kişiden kişiye ve doktorun çıkardığı işe göre değişioo, sezeryan olman daha hayırlıymış belkide normal doğum olsaydı daa sıkıntılı olcaktıı,,önemli olan bebişin yanında şuan,allah banada göstersin o günleri inş.

tatlım benimde 20 gün oldu doğum yapalı normal oldu.biraz zor oldu.ben hala altını bağlamayı tam beceremedim annem olmasa ne yapardım bilmem bıraz daha büyüse rahatlıcam.allah senıde kurtarsın.

tatlım benimde 20 gün oldu doğum yapalı normal oldu.biraz zor oldu.ben hala altını bağlamayı tam beceremedim annem olmasa ne yapardım bilmem bıraz daha büyüse rahatlıcam.allah senıde kurtarsın.

ayy ne tatlıdr şimdi bebişinnn normal doğum cok zor mu cok sancı çektinmi nasıl bişey bu sancı:18: bide kaçıncı haftada geldi bebişin ve kaç kilo doğdu, ben şuan 33.haftadayım 32+2 de 2 kilo kızım. tahmini doğum tarihim 14 mayıs ama içime mayısın ilk günlerinde kucağımda olcak gbi doğuyo:97:

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım bebeğiniii..

seni korkutmak istemem ama zor oldu benım doğum çok sancı çektim bide benım gittiğim hastane iyi muamele yapmadı bin pişman oldum oraya gittiğime.benım kızım 40+1 de geldi 2860 gr doğdu.umarım sen iyi bir hastanede normal doğum yaparsın sancısı çok olsada toparlanması daha kolay oluyor.allah yardımcın olsun..

maşallah canım kızınaaabugün 33+5 olduk.haftaya cuma gbi kontrele gtcez 32+2 de 2 kiloyduk bakalım ne kadar olmuşuz,canım bişey sorucam ultrasondaki doktorunun söylediği kiloyla bebişinin doğduğu andaki kilosu arasında çok fark warmıydı, diğer konu benim bebeğim hala dönmedi:26: sezeryan yolları görünüyo galiba sana dedi doktorum,hayırlısı artık napayımm belki daa döner, ama sezeryan olursa 38. haftada alıyolar galiba deilmi,son ayda yatmak dönmek zor oluyo artık ama doktorum sezeryanda olsa sanki 40 haftaya doldurcak gibi konusuoo
bide 34. haftam bitiyo daha çatlamadım bundan sonra çatlarmıyımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…