hoşgeldinnnnnnnn evet stres yüzünden bencede bu durumdayım . Prolaktin yiksekliği bebek sonrası sana fayda sağladımı peki canımbende geldim prolaktin hormonu mağduruyumdur bende dr yüksek çıktığında tedavi görmeden bebek olmaz demişti o günleri hatırladım istediğin güzel şeylere tüm kalbinle inanmak gerekli.
süt için stres yapmayın yiceklere bakın ananasıda deneyin
teşekkürler canım sanırım ikisi de olmalıKızlar Pompa Aldım Diye Sakın Emzirmemezlik Yapmayın Ben Bebeğim Emmediği İçin Sadece Pompa Kullanıyordum Ama Farkettim ki Oğlum Daha Sağlam Çekiyor Daha Güçlü Çekiyor Onun Çekiş Kuvvetiyle Daha Çok Süt Geliyor..
Nacizane Fikrim ;}
mrb arkadaşlar inan okurken gözlerim doldu bende aynı şeyleri yaşadım kızım emmedi beni gögsüm öyle bi şiştiki anlatamam ateşlendim ama sütüm gelmedi emmedigi için bi iki damla geldi okadar dr.gittim bi ilaç verdi oda geln iki damlayıda kesti tam 20 gün sürdü kızım emmedi süt gelmedi sürekli aglıyodum kızımı sevemedim beni emmiyo annelik duygusunu tattırmadı diye her gelen bişey söyluyodu kızı ver biz bakalım nasılsa mama emiyo diyolardı ben daha çok üzülüyodum eşimde yanımda degildi kayınvalidemde kalıyodum ama azimle sagdım gögsümü süt yapıcı şeyler yedim içtim ama kafam rahat degildi neyse tam 20.gün evime geldim eşimde yanımdaydı bana destek oldu kafada rahattı streste yapmadım sütüm gelmeye başladı çok şükür hiç gelmeyen süt 5.cc başladı kızımda emmeye başladı çok şükür şuan kızım 2.aylık mamayı çok nadir veriyorum ama sakın emzirmeyi bırakmayın emmiyosa vakonla sagın ben bol bol yeşillik tükettim bulgur yedim rezene anason çayı içtim halen içiyorum bırakmadım bana en çok malt içeceginin faydası oldu muhakkak deneyin derim işallah sütlerimiz daha çok artar bolbol dua edin rabbim yavrumun nasibini kesme daha çok nasip et diye herşeyin başı dua
hoşgeldinnnnnnnn evet stres yüzünden bencede bu durumdayım . Prolaktin yiksekliği bebek sonrası sana fayda sağladımı peki canım
Haklısın çok haklısın canım.Ben de doğum yaptığımdan beri her arayan emiyor mu diye sordu mama takviyesi yapıyoruz dediğim de de aaa.. Hayır yani ben mi istiyorum bir sor dimi ? üstelik şimdiye kadar ben kimseye sormadım bu soruyu . Ben de ilk başta çok çok çok ağladım herkes mamasını yedirebiliyordu e ben ne işe yarıyordum o zaman zaten beni tanıdığına dair de en ufak bir tepki veremiyordu doğal olarak. Çok ağladım kendimi yedim yedim . Gelmeyen süt iyice gelmedi haliyle . Bakalım inşallah ben de mamayı nadir verebiliyorum yazabilirim her isteyen emzirebilsin inşallah. Haklısın ben de Allah ım sana sığınıyorum dedim. elimden geleni yapacağım ama sana sığınıyorum dedim o günden beri daha iyiyim ...Teşekkür ederim. Bol sütlü günler sana da hepimize inşallah
Haklısın çok haklısın canım.Ben de doğum yaptığımdan beri her arayan emiyor mu diye sordu mama takviyesi yapıyoruz dediğim de de aaa.. Hayır yani ben mi istiyorum bir sor dimi ? üstelik şimdiye kadar ben kimseye sormadım bu soruyu . Ben de ilk başta çok çok çok ağladım herkes mamasını yedirebiliyordu e ben ne işe yarıyordum o zaman zaten beni tanıdığına dair de en ufak bir tepki veremiyordu doğal olarak. Çok ağladım kendimi yedim yedim . Gelmeyen süt iyice gelmedi haliyle . Bakalım inşallah ben de mamayı nadir verebiliyorum yazabilirim her isteyen emzirebilsin inşallah. Haklısın ben de Allah ım sana sığınıyorum dedim. elimden geleni yapacağım ama sana sığınıyorum dedim o günden beri daha iyiyim ...Teşekkür ederim. Bol sütlü günler sana da hepimize inşallah
Ben tok olsada tıkıyorum ağzına canım bir de almayan göğsün için okuduğum kadarıyla diğer tarafa yatır bebeğini mesela sağı almıyorsa bebeğini kucağından dışarı doğru yatır sol göğsünü emiyor sansınbende yılmak istemiyoum.sezaryandan sonra kanamam çok oldu.stresli bir dönemden sonra sütüm az geldi.yara oldu.sadece 1 gögsümü alıyor bu güne kadar ötekini almıyuor damla damla geliyor.onu verdiğimde aglıyor ne yapayım
prolaktin düşmüştü zaten ben hamile kalana kadar ilaçtan dolayı şuanda durum nedir bilemiyorum ama olmadığını düşünüyorum ben doğumdan sonra çok stres yaşadım kocamla çok kavga ettik buna hamileliğimde dahil neyse.
Allah razı olsun canım bende hepimiz için dua ediyorum Allah ım beni de ayırma diyorum .İsmim Ezgi . Allah ım gerçekten emzirmek isteyen herkese bol bol sütler versin.canım yazdıklarınızı okurken çok üzüldüm.ben 2 gün süt veremedim.sizi okurken o günler aklıma geldi çok üzüldüm.şimdi her emzirmemde bebeğini emziremeyen anneler aklıma geliyor dua ediyorum emzirebilsinlerdiye.inşallah sizede amzlarımdan sonra dua edecem.ismin neydi.RABBİM yardımcınız olsun.
çok zor bi durum hakkaten canım biz yaşadık işallah başka anneler yaşamaz rabbim kimseye göstermesin ben çok çektim bide sütü olup gögsüm sarkar deyip emzirmeyen annelere çok şaşıyorum kızıyorumda nasıl anne sütünden magrum bırakıyolar o masum yavruları anlamış degilim işallah daha iyi olucaksın canım benim dua etmeyi ihmal etme sabırla mucadle et ben boş boş sagıyodum gögsümü annem dayanamıyodu çünkü acı çekiyodum yinede pest etmedim rabbim çok şükür mukafatnı verdi biliyomusun belkide bu yaşadıklarımız birer sınavdı rabbim byle sınavdan geçmemizi istedi bizde bu sınavdan isyan etmeden geçelim olmazmı canım
Maşşallah maşşşallahh Subhanallah canım. Elektrikli bir makine kiraladım Ameda. İki göğsü aynı anda sağıyor bu beyne ikiz bebek sahibiymiş gibi fazla süt yapması sinyalini gönderiyormuş bir de zamandan tasarruf. Yarın annemin yanına gidiyorum onu daha sık kullanabileceğim.Evde yalnız olunca hiç bişeye zamanım kalmıyor bir de dediğin gibi sık sık emziriyorum yapışık geziyoruz mamaya ragmen. Doktorumuzda mamayı arttırırsan sütün artmaz dedi yavrum doymuyor olmalı ki sürekli mememde . Gerçi yawrum boş memeyi bile azimle emmişti ilk hafta...
Haklısın canım Allah ın bildiğini sizden saklayamam çok üzüldüm isyan ettim yeter Allah ım dedim çünkü 17 yaşımda doktorlar bana çocuğum olmayacağını söylemişti sonrasında da hep sorunlar yaşadım bu konularda.Neyin cezasını çekiyorum dedim. Sonra aklım başıma geldi af diledim şimdi ona sığındım ne olursa ne kadar olursa ondan gelene razıyım keşke dememek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Slm kızlar bende prolaktin magdurlarindanim
Ama çok şükür sonunda yendim ve geldi bebisim.bende hep Şakir Şakir akacak diye ümit ediyodum ama öyle olmadı az da değil çok şükür
İlk iki ay sütüm yetiyodu ama bu aralar azaldığını hissediyodum.oğlum uyumuyodu gün boyu boş memeyi çekip çekip duruyodu çok telaslanmistim.
Kızlar sakın olumsuz düşünmeyin ben olumsuz düşündüğüm zaman sütümün azaldığını hatta hiç akmadigini farkettim.aklınızdan tamamen çıkarın başka şeylerle uğrasın ve tabi gıdanıza iyi bakın.gecen hafta sutum yokndenecek kadar azdı hatta telaslanip diğer topikte yazmıştım kızlara
Mamaya başlamak uzereydim çünkü bir göğsümden 5ml sagabilmistim ancak.
Ve o günden sonra yediklerim;
bulgur
Nohut
Mercimek
Roka marul yeşil soğan salatası(acayip süt yaptı)
Tavuk göğsü(tatlı)
Rezene
Papatya cayı
Ve bol su
Deneyin kızlar inşallah sizede yarar
Bol sutlu günler
bende bi düşük yaptım çok agladım çok üzüldüm günlerce kendime gelemedim herkes bişeyler söyledi kimi artık zor olur dedi kimi baya ara vermen lazım dedi ama hiç isyan etmedim sen büyüksün allahım hayırlısıyla bi daha nasip et diye dua ettim rabbim yüzüme baktı diger ay hamile kaldım çok şükür saglıklı bi şekilde kızım dünyaya geldi süt problemi yaşadım anladımki hiç bişeye çok üzülmeyecekmişsin üzüldükçe hep aksilikler çıkıyo o yüzden sakın üzülme isyan etme canım rabbim sınavdan geçiriyo bizleri ama ne güzel fark etmişsin tövbe etmişsin bundan snra isyan etme canım moralini yüksek tut sütüm yok deme sütüm gelecek de var de buda etkiliyomuş çünkü oluruna bırak en kısa zamanda düzeleceksin bak allahdan umut kesilmiyo çocugun olmaz demiş dr.diyosun ama rabbim kucagını boş bırakmamış saglıklı olsunda rabbim hayırlı evlat nasip etsin bırak mama yesin nice çocuk isteyipte olmayanlar var onları düşünelim benim çevremde çok var bende çok üzülüyodum sütüm yok diye arkadaş demiştiki keşke benim çocugum olsaydıda emmeseydi hep mama verseydim deyip aglamıştı çok etkilendim rabbime dua ettim bana çok şükür saglıklı bi evlat verdigi için olmayan herkese nasip etsin rabbim...kusura bakma biraz uzun oldu ama yazışmak dertleşmek iyi geliyo istersen sürekli görüşelim facbok varsa ordada arkadaş olalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?