2011 Şubat Annelerinden Sütü Az Olup Yılmayanlar

Maşşallah kızına canım. Üzülme demek kolay kaçıyor . Üzülmüşsün çok belli ,dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz ve yine dediğin gibi Rabbimiz biliyor herşeyi .Aptamil bizde de kabız yapıyor Bebelac alıcam bugün . Doktorumuza sordum en iyi mama aptamil dedi iyi de çocuk kabız...Hala kendimce mili mili cc gelen sütümü arttırmaya çalışıyorum pes etmeden senin dediğin gibi içimin rahat olmasını istiyorum çünkü.

evet canım bende takmıyorum artık ne yapayım elimden geleni yaptım ben olmadı kısmeti bu kadarmış yavrumun... valla bende mayısı bekliyorum saçlarımı boyatayım diyorum hatta bu hafta kıyafet almayı bile düşünüyorum bebişlee büyüyor ele avuca geldi nasılsa ee gideriz artık gezmelere oğluşumla. valla moralimi yüksek tutuyorum artık eşimde sağolsun çok yardımcı bana boşverr diyor ver mamayı oğluma doysun çabuk büyüsün annesi diyor

ahh canım benim herkesin bir hikayesi var tabi... bu arada aptamil bizede kabız ve gaz yaptı bende sma gold kullanıyorum severek içiyor oğlum sma ya devam ... çok haklısın canım mama ile beslenerek kendileri bağışıklığını geliştirecek...

çok uzüldüm canım çok zor bi durum yaşayan bilir peki sagdıgın sütü mama ya katıp vermeyi denedinmi bence pes etme bide böyle dene derim

kızlar ben kızımı sadece 40 güne kadar emzirdim oda arada mama takviyesiyle 40 günden sonra sütüm hiç gelmedi aptamille besliyorum çok şükür kızım sağlıklı sütüm olmamasına çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok...

Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribim benim oğlum emerken kavga ediyor 30 cc mamayıda zar zor yiyordu.İlk mamamız Aptamildi gaz problemimiz nedeniyle dr conformil veya milumil alın demişti,conformili pek keyifle yemedi şimdi 4 gündür milumil veriyorum bunu sevdi bilgilerinize.
Bu arada süt artırıcı yiyecek içecek önerilerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler

kızlar arkadaşlardan biri topikte yazdı görmemişsinizdir belki buraya yazayım mantar çok süt yapmış o söyleyen arkadaşta niickini unuttum ama mantar kzılar inş faydası olur hepinize Rabbim rızıklarını bol eylesin tüm yavrularımızın

kızlar kuru kayısıyı da denemenzi tavsye ederm,özellkle günkurusu olanı

ya benım oğlumda daha bırkez olsun memeyı doğru dürüst çekmedı ınanın benım buyuk kızımda boyleydı kızım 4 aylık oldu anca memeye alıştı şimdi oğlumda oyle 3 aylık oldu adam gıbı tutmadı memeyı mecbur az meme az mamayla ıdare edıyoz sütte yok bintürlü şey yıyom duba oldum süt aynı ama soda ıyı gıbı geldı bıdel su arkadaşlar 3 lt ..bunu yenı keşfettım umarım alışır memeye yakın zamanda

yoksa yoktur bukadar kesin ve net söylüyorum
hiçbirşey mucizevi şekilde sütü artırmıyor
2 kızımdada tecrübe edindim

kızlar bakla da artış sağladı bende bi miktar,denemesi serbest

Şu baklayı bir deneyeyim diyorum hem unutuyorum çünkü bizim yemek kültürümüzde kuru bakla yok (

benim oğlum 2 aylık olduğundan beri memeyi emmiyor. sütümü sağıp bieronla içiriyorum ayrıca arada mamada veriyorum

sarılığı 2,5 aya kadar uzadı mecbur sütü 1 gün vermedim mama verdi. anne sütü sarılığıymış çünkü. o gün bu gündür memeye ağzını sürmedi(

yoksa yoktur bukadar kesin ve net söylüyorum
hiçbirşey mucizevi şekilde sütü artırmıyor
2 kızımdada tecrübe edindim

sen de çok uğraştın canım biliyorum.Genetik ya da vücut yapısı...olurda ikinci olursa bende tecrübe edindim....

MISRA bildiğim kadarıyla milumil 6.aydan sonra verilmiyor mu

Son düzenleme:
kızlar mamaya erken dönemde verilemesine karşı bi anne olarak siizinlebişi paylaşmak istedim.ben anne sütünü 1 ay ancak alabilmişim annem hala anlatır hemde hüzünlenir seni emziremedim diye içlenir.Bağışıklık sistemi denen denge ya bana mucizevi bi şekilde allahtan verildi ya da anne sütüyle bağışıklığın alakası yok.Kızlar şu yaşıma kadar (28)hasta olduğumu bilmem hiç ilaç kullanmadım ömrümde kilosu da gayet ii balık etli bi kadınım üzülmeyin bebeğine mama vermek zorunda kalanlar allahım herkesin bebeğine sağlık sıhhat afiyet ve uzuuuun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…