tesekkür ederim canım doğru söylemiş arkadaşın.herşey için teşekkür ederim. Face yok bende ne yazık ki eşim istemiyor da
tesekkür ederim canım doğru söylemiş arkadaşın.herşey için teşekkür ederim. Face yok bende ne yazık ki eşim istemiyor da
nedemek canım azda olsa moral verdiysem yardımcı olduysam ne mutlu bana işallah herşey gönlünce olur iyi haberlerini bekliyorum ben
inanıyorumki bolbol sütün olucak k.i .b canım
nedemek canım azda olsa moral verdiysem yardımcı olduysam ne mutlu bana işallah herşey gönlünce olur iyi haberlerini bekliyorum ben
inanıyorumki bolbol sütün olucak k.i .b canım
ya kızlar benim oğlumda 2.5 aylık ben gaz yapar diye nohut mercimek marul hiç yemiyorum hatamı yapıyorum acaba aklıma takıldı sizin yediklerinizi okuyunca şaşırdım gaz yapmıyomu size bebeğe merak ettim.
3 gün oldu bıraktı benisüt yok oğlumda vazgeçti benden ama mememi almasada bir karar verdim sağıp biberonla vereceğim oğlum pes etti ben etmeyeceğim...
canım hangiş biberonla veriyorsun ? aynen öyle bol bol sağ sütün artacak hepimizin artacak o zaman tutacak tekrar bende zorla tutturuyorum memeyi ağzına varsın emzik olıyım ama makineyle sağ sık sık bende daha sık sagacağım börülce denedin mi ben dün denedim sanki iyi geldi gibi bir de çörek otu yuttum sabah3 gün oldu bıraktı benisüt yok oğlumda vazgeçti benden ama mememi almasada bir karar verdim sağıp biberonla vereceğim oğlum pes etti ben etmeyeceğim...
Maşşaaaallah maşşallah süpersin ah darısı başımıza bende börülce denedim ilk defa bugün de yiyeceğim işe yarıyor sanırım :)kızlar dün sütüm çok şükür o kadar bol geldiki.ilk defa gece pijamama kadar ıslandım.ne yediğimi sizede yazayım dedim.
öğlen tarhana+börülce salatası(şubat annelerinde görmüştüm)
ikindi mercimek köftesi+soğan piyazı
bol su
oğlumda bol bol doyunca ilk defa nerdeyse tüm gün uyudu.
muhakkak deneyin.inşallah bol sütlü günler....
kızlar benim çok şükür süt problemim hiç olmadı ama geçen bişeyi farkettim sizede sööliyim dedim.
geçenlerde sütlaç yaptım süt pirin ve pirinç unu sütü arttırır diye duymuştum zaten ve çoğunu ben tükettim benim kız epey bi obur olmasına rağmen o günlerde bide sütümü sağıp buzluğa attım sanırım sütlaç da süt yapıyo bilginize
1 deste ispanak
1 deste maydanoz
1 deste dere otu
1 deste kişniş
1 adet kuru soğan
Tuz,pulbiber,salça
2-3 adet yumurta
yapılışı
Kuru soğan yemeklik dogranirve yağda pembelestirilir.tuz biber salça eklenir ve küçük küçük dogranmis otlar da konduktan sonra suyu eklenir 10-15dk kaynadıktan sonra icine yumurtalar kırılır yumurtalar pistikten sonra bollll yeşil soğan eşliğinde afiyetle yenir.
Sabaha gelsin sütler icsin bebelerrr
canım hangiş biberonla veriyorsun ? aynen öyle bol bol sağ sütün artacak hepimizin artacak o zaman tutacak tekrar bende zorla tutturuyorum memeyi ağzına varsın emzik olıyım ama makineyle sağ sık sık bende daha sık sagacağım börülce denedin mi ben dün denedim sanki iyi geldi gibi bir de çörek otu yuttum sabah
canım dr browns benim biberon en iyisi bu.maalesef emzik olarakta almıyor artık öğürüyor
yok almıyor mememi ağzına zorlada tıksam basıyor feryadı dün akşam ben mememi verdim zorla ağzına eşimde süt döktü mememden aşağı alsın diye yok anlıyor sanki zehir veriyorum bıraktı iyice anlıyor memeyi verdiğimi zor susturuyorum bende kaşıkla kendi sütümü veriyorum damla damla...ne çıkarsa işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?