2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

geçmiş olsun cnm.
Umarım çatlarda sende rahatlarsın.nasıl bakıyo dr yumurta çatlamış mı diye?
Bu ay bende hiç anlamadım ne zaman yumurtladığımı :26: Kafam karıştı valla.aman salladım biraz bu ay ama.

canım bugun 23. Günüm tıckerı gırgır olsun dıye yaptım

İlk evlendiğimde zayıftım,memeoşlarda tahta ay ne utanırdımmmmm
Birde gençkızlık dönemlerinde sütyenlerin içine vatka koyardım boş kalmasın diye
eğer silikonsuzsa sütyenim 75 bedenin içi dahi bomboştu
Şimdi 85 takıyorum taşıyor

ayyy ben genç kızken kocamandılarrr koşamazdım hep koşar adımlarla yüürdüm sanki agzıma çarpacalardı ama şimdi tam kıvamındalar

bnm göğüsler büyük evlendim dahada büyüdü bide çocukken fincan kapattılar küçük olsun diye diyorum fincanlı böyleyse fincansız nasıl bişey olurdu....

ya ben çok özeniyom küçük göğüslere pazardan sütyen alıp giyiyorlar en az 40-50 lira veriyom bennn

bir de hiçbişeyi denemeden alamıyom üzerime uymuyo

ya ben çok özeniyom küçük göğüslere pazardan sütyen alıp giyiyorlar en az 40-50 lira veriyom bennn

bir de hiçbişeyi denemeden alamıyom üzerime uymuyo

ay kendimi gördüm sendeeee onuda geçtim şeker kıyafetlerdede üst hep bir beden büyük almak durumundayım çok sinir bozucu kavuşmuyor düğmeler :)))

ayyy inşallahhh çatlar bacımmmmmm
Heeee banada fincan kapattılar keşke çorba kasesi kapasalarmış

:)) günahını aldım kadının Allah Affetsin beni hehe

ay kendimi gördüm sendeeee onuda geçtim şeker kıyafetlerdede üst hep bir beden büyük almak durumundayım çok sinir bozucu kavuşmuyor düğmeler :)))

tombul tombul m.m.lerrr
gecen akşam söylerken eşime yakalanmıştım yaa aklıma geldiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…