- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.221
sağol
Evet büyütemedim ki çatlasınDoktor bugün çatlar dedi ama ben de merak ettim yarın da gel de bakalım çatlamış mı çatlamamış mı dedi arkası yarın dizi gibi oldu senin yumurta da dedi gülüştük
Vallahi bu kürtajdan sonra böyle oldu büyütemedim bir türlü yumurtamı inşallah çatlar yaa yoksa kiste dönermişSen şimdi bugün kaçıncı günündesin tickerında bebeğin doğmuş görünüyor:26:
kesin kayınvalidendirrrr:)) çatlak bunarr yaaa:)
ben desteksizz alıyorumm sade slikonlarda çok ii oluyor onlar
sağol
Evet büyütemedim ki çatlasınDoktor bugün çatlar dedi ama ben de merak ettim yarın da gel de bakalım çatlamış mı çatlamamış mı dedi arkası yarın dizi gibi oldu senin yumurta da dedi gülüştük
Vallahi bu kürtajdan sonra böyle oldu büyütemedim bir türlü yumurtamı inşallah çatlar yaa yoksa kiste dönermişSen şimdi bugün kaçıncı günündesin tickerında bebeğin doğmuş görünüyor:26:
çeyiz alışverişi yapıyoruz iç çamaşırına sıra geldi sütyen alcaz kadına 75 diyorum annem de yok kızım 95 al diye tutturduumilletin içinde benimle gögüslerimin kavgasını yapmıştı yok seninkiler 95 anne diyorum yapma herkes bize bakıyooo yok illa 95 alcaksın 85 aldık ortasını bulduk allahtan izmirdeydi aldıgımız yer çünkü herkes ögrendi kaç beden giydiğimi
İlk evlendiğimde zayıftım,memeoşlarda tahta ay ne utanırdımmmmm
Birde gençkızlık dönemlerinde sütyenlerin içine vatka koyardım boş kalmasın diye
eğer silikonsuzsa sütyenim75 bedenin içi dahi bomboştu
Şimdi 85 takıyorum taşıyor
ayyy ben genç kızken kocamandılarrr koşamazdım hep koşar adımlarla yüürdüm sanki agzıma çarpacalardı ama şimdi tam kıvamındalar
bnm göğüsler büyük evlendim dahada büyüdü bide çocukken fincan kapattılar küçük olsun diye diyorum fincanlı böyleyse fincansız nasıl bişey olurdu....
bnm göğüsler büyük evlendim dahada büyüdü bide çocukken fincan kapattılar küçük olsun diye diyorum fincanlı böyleyse fincansız nasıl bişey olurdu....
yok bacııı öz annem
kayınvalidem alışverime gelmedi hastayım dedi şimdi hacca gidiyooo:Ç((
desteksiz benımkıler de zati
yukardan firar ediiler:)
sılıkon da terletmezmı ya
ya ben çok özeniyom küçük göğüslere pazardan sütyen alıp giyiyorlar en az 40-50 lira veriyom bennn
bir de hiçbişeyi denemeden alamıyom üzerime uymuyo
Heeee banada fincan kapattılar keşke çorba kasesi kapasalarmış
tas kapatanları düşünmek lazım sen fincan kapattıysan ya tas kapatanlar nasıllar acep
ayyy inşallahhh çatlar bacımmmmmmsağol
evet büyütemedim ki çatlasındoktor bugün çatlar dedi ama ben de merak ettim yarın da gel de bakalım çatlamış mı çatlamamış mı dedi arkası yarın dizi gibi oldu senin yumurta da dedi gülüştük
vallahi bu kürtajdan sonra böyle oldu büyütemedim bir türlü yumurtamı inşallah çatlar yaa yoksa kiste dönermişsen şimdi bugün kaçıncı günündesin tickerında bebeğin doğmuş görünüyor:26:
Heeee banada fincan kapattılar keşke çorba kasesi kapasalarmış
:)) günahını aldım kadınınAllah Affetsin beni hehe
ay kendimi gördüm sendeeeeonuda geçtim şeker kıyafetlerdede üst hep bir beden büyük almak durumundayım çok sinir bozucu kavuşmuyor düğmeler :)))
ay kendimi gördüm sendeeeeonuda geçtim şeker kıyafetlerdede üst hep bir beden büyük almak durumundayım çok sinir bozucu kavuşmuyor düğmeler :)))
tombul tombul mm ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?