- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.381
hiç bi değişiklik yok malesef kesin hamile pazartesi dr gitcek dış gebelikmi diye ama bence normal gebelik sonrada aldırcak malesef
offfffffffff offfffffffffffffffffffffff
Gercekten cok enteresan ,mucize yani,sen tüplerini baglat hamile kal.ama cok üzüldüm aldiracagina,
gercekten cok enteresan ,mucize yani,sen tüplerini baglat hamile kal.ama cok üzüldüm aldiracagina,
aboo hürrem hamileyim diye yalan söylüyorrr ve mahidevran ilaç verip onu öldürmeye calışacak
evet bencede stres çok etkiliyo hele beni mahvetti geçen ay bide eltim hamile iki kat şooookkkk oldum ama bu ay hiç umrumda diilzeynepcim ilaç içtim die üzülme bişey olmaz inş benim abimin eşi kanser ilaçları kullanırken hamile kaldı ama bebiş sağlıklı doğdu kalbini ferah tut inş kızım olursa adını zeynep yaren koycam
bende aklıma geldikçe bikaç damla dökülüyo gözümdenarkadaşlarım nolur dua edin eltime gerçekten çok çaresiz rabbim iyisini bilir muhakkak vardır bi sebebi ama çok kötüyüz hepimiz
cnm ben o konuyu sormuştum doktorumada..dr dediki her kadın ayda bir kere muhakkak yumurtlar demişti.ama bu ay bende hiç akıntı olmadı sanki..yada ben anlamadım.hatta dün eşime dedim yumurtlamadım heralde diye oda dr dediya mutlaka yumrtlamışsındır dedi.ama bilmiyorum..:26:
saol canım bende yumurtlamadığımıdüşünmüştüm ama yinede umutlanmıcam bu ay kendime söz verdim takmıcam
selam..biz iyiyiz asıl sen nasılsın?
inş canım dua ediyorum bol bol
inş en kısa zamanda sizlerde hamile kalır bebeğinize kavuşursunuz
biri kamerayla gelsin yanındaaaaakızlar ben pazara gidiyorum inş düşmeden sağ salim evime gelirim
güzelmiş..güle güle kullan..
ben çok severim hediye almayı
biri kamerayla gelsin yanındaaaaa
güle güle kullan nerden geldi hediyen
potiş sen nasılsın canım senin de gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
senin kaçıncı denemende oldu?
Sagol canim seninde gözün aydin,ben yaklasik 3senedir deniyodum,tabi bu 3senede aralarda verdim,asilama,ve iki kere tüp denedik,olmadi,gecen sene 8. Aydan beri deniyoduk,tam her seyi birakmaya hazirlanirken,hic beklemedigim anda oldu,o ay calisma bile yapmamistik senin gibi,artik hamile kalamiycam zannediyordum,rabbim nasip eet,insallah kucagimizada almaxi nasip eder,simdi sira diger kizlarda,artik dualarim size kizlar,insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldursun
çanakkaleden cici anne yolladı
senin çanakkale ile bağlantın varmı? memleket nere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?