2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

offfffffffff offfffffffffffffffffffffff

Gercekten cok enteresan ,mucize yani,sen tüplerini baglat hamile kal.ama cok üzüldüm aldiracagina,

bende aklıma geldikçe bikaç damla dökülüyo gözümden arkadaşlarım nolur dua edin eltime gerçekten çok çaresiz rabbim iyisini bilir muhakkak vardır bi sebebi ama çok kötüyüz hepimiz

inş canım dua ediyorum bol bol

inş en kısa zamanda sizlerde hamile kalır bebeğinize kavuşursunuz

bende aklıma geldikçe bikaç damla dökülüyo gözümden arkadaşlarım nolur dua edin eltime gerçekten çok çaresiz rabbim iyisini bilir muhakkak vardır bi sebebi ama çok kötüyüz hepimiz

Canim allah herkesi ayri yari sinavlardan geciriyo,dogursa bakamiycak,aldirsa günaha girecek,allAh yardimcisi olsun .

inş canım dua ediyorum bol bol

inş en kısa zamanda sizlerde hamile kalır bebeğinize kavuşursunuz

sağol canım inş rabbim isteyen herkese nasip etsin

potiş sen nasılsın canım senin de gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
senin kaçıncı denemende oldu?

Sagol canim seninde gözün aydin,ben yaklasik 3senedir deniyodum,tabi bu 3senede aralarda verdim,asilama,ve iki kere tüp denedik,olmadi,gecen sene 8. Aydan beri deniyoduk,tam her seyi birakmaya hazirlanirken,hic beklemedigim anda oldu,o ay calisma bile yapmamistik senin gibi,artik hamile kalamiycam zannediyordum,rabbim nasip eet,insallah kucagimizada almaxi nasip eder,simdi sira diger kizlarda,artik dualarim size kizlar,insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldursun

potişşş tickerini okurken yoruluyom vallaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…