- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.561
sağol canomm çok sağol bende yatayım artık ancakk uyurum ..İyi geceler Allaha emanet ol ...
bugun çok farklı bi duygu içindeyim bacılrrrrrr bi ynım heyecanlıbi yanım tedirginnnnnnn:18::18:
niye cano cum nolduki :18:
bu gece rüyamda kocam beni aldatıyodu hemde üniversiteli bi hatunla öldürme planları yapıyodum uyandığımda hala çok sinirliydim yaaa ne rüyaydı beee
ya bennn kan verdim sabahhhhhhhhşnsıma makina bozuldu saat 2 de sonucu arayıp söliceklerrrrrrrr keske yaptırmasaydım diyorummmmmmmmm
yok kavga etmedim birazcık surat yaptım sadece rüyada gerçek gib,iydi töbe töbe allah muhafaza etsin hepimizin kocasısınıkızz sakın kocnla kavga etme sadece bi rüyaydı unutma
niye yaptırdın ki daha gününe var olsa bile çıkarmıkı bu kadar erken boşuna üzcen kendini ben artık günüm geçmeden yapmıcam test söz verdim kendime
yok kavga etmedim birazcık surat yaptım sadece rüyada gerçek gib,iydi töbe töbe allah muhafaza etsin hepimizin kocasısını
çıkıyomuş ama geç döllenme oldugunda çıkmıyomuş valla pişmanımm bir saat bekledim makina bozuldu belki işarettiii yok bişey boşuna para verdimdün gece eşimle konuştuk dedim artık anne olmak istiyorum oda test yaptır dedi gaza geldim yaptırdım ama sanki günah işlemişim gibi hissediyorum
sonucum çıkmışşşşşşşş 0.03 of yaaaaaaaaaaa salagım bennnnnnnnnnn aptalll b.k var yaptırdım sankiiiiiiiiiiii
Hadi gözünüz aydın canım , ev mi satın alacaksınız ?
yaa ev mı alacaksınız hayırlı olsun canım cok guzel bir heyecan yaa
bızde aldık cok sukur 2. Taksıdımızı odedık allaha bın şükür hayallerımden biri gerçek oldu rabbime şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?