2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bu gece rüyamda kocam beni aldatıyodu hemde üniversiteli bi hatunla öldürme planları yapıyodum uyandığımda hala çok sinirliydim yaaa ne rüyaydı beee

ya bennn kan verdim sabahhhhhhhhşnsıma makina bozuldu saat 2 de sonucu arayıp söliceklerrrrrrrr keske yaptırmasaydım diyorummmmmmmmm

niye yaptırdın ki daha gününe var olsa bile çıkarmıkı bu kadar erken boşuna üzcen kendini ben artık günüm geçmeden yapmıcam test söz verdim kendime

niye yaptırdın ki daha gününe var olsa bile çıkarmıkı bu kadar erken boşuna üzcen kendini ben artık günüm geçmeden yapmıcam test söz verdim kendime

çıkıyomuş ama geç döllenme oldugunda çıkmıyomuş valla pişmanımm bir saat bekledim makina bozuldu belki işarettiii yok bişey boşuna para verdim dün gece eşimle konuştuk dedim artık anne olmak istiyorum oda test yaptır dedi gaza geldim yaptırdım ama sanki günah işlemişim gibi hissediyorum

yok kavga etmedim birazcık surat yaptım sadece rüyada gerçek gib,iydi töbe töbe allah muhafaza etsin hepimizin kocasısını

evliliğimizin ilk zamanlarında bende gördüm hemde kızkardeşimle sabah kalktım nasılım varya sanki gerçek töbe yarabbim dedim anlattım toton açıkta kalmış dedi

sonucum çıkmışşşşşşşş 0.03 of yaaaaaaaaaaa salagım bennnnnnnnnnn aptalll b.k var yaptırdım sankiiiiiiiiiiii

herşeyden işaret çıkarıyoruz kendimize ama benim işaretler çok acayip geçenlerde yolda test görmüştüm o bile tek çizgiydi yani ben çift çizgiyi sadece eltimin testlerinde görüyorum hayat bana oyun oynuyo

yaa ev mı alacaksınız hayırlı olsun canım cok guzel bir heyecan yaa
bızde aldık cok sukur 2. Taksıdımızı odedık allaha bın şükür hayallerımden biri gerçek oldu rabbime şükür

canım benim güle güle oturun inş. içi şen olsun güzel mutlu bebişler büyütün içinde inş... darısıda isteen herkese olsun inş., oturduğumuz evimiz var evimi çok seviyorum biraz daha büyük bir ev olursa olacak inş. hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…