- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.061
sen öle deyince aklıma ne geldi medi..
Ben bebekken annem emzirmiş beni yanına almışda..sonra uyuyakalmış tabi bende karyolada yanındayım.annem benim sesimle sıçramış uyanmış bir bakıyo ben yokum ama sesim geliyo biryerlerden.babamı uyandırmışlar deli gibi beni arıyolar bulamıyolar.tabi uyku sersemliğide var.neyse yatağın altına girmişim meğer.yataktan düşüp yatağın altına girmişim.annem anlatır durur seni yataktan çok düşürdüm ben diye
eğer bi oğlum olursa adını 'okyanus' koyucam dalgası büyük olsun :d:d:d
çok güldümmmm yaaaaa
çok güzel Allah o günleri nasip etsin ama en fazla 5-6 ay kullanırsın beşikte dönmeye başladımı kullanılmaz...ama evin müsaitse içinde kalmasın al.
bebek şekerinden önce kızlar ben bebeğimin beşiğini bile beğendim.
öle renkli birşeyler istemiyorum ya ahşap olsun yada bembeyaz.
sizin varmı bir fikriniz?
(bu arada dün akşam annem bendeydi..kadıncağız kaçıncı yeleğini bitirdi bilmiyorum..her renkden yapıyo garibim.baktı gelen giden yok bazılarınıda hediye veriyo)
biliyorum kısa kullanıcam evim çok müsayit değil ama içimde kalsın istemiyorum iki bebik kaybedince insan gelecek olanın degerini anlıyo herşeyi olsun istiyo en güzel olsun herşeyini yaşayayım istiyorum olsada ahhh ahhh neler yaparım bebegimee zati 2. Oluncada alınacakölee bi taneyle yetinmem ben kardeş yapacamm
hahhay hayal ettım de cok komık olmuş :)
benı de annem kucukken dıvanın ayagına baglamıstı
etegınden ayrılmıyomusum kı
mutfakta yemek yapamıyomus kadın benden:)
ama ben naptım ?
Ipi çözdüm ve annemden saklanmstm benı bagladıgı ıcın ona kızmıstım
oda saatlerce benı aramıstı hehehe
biliyorum kısa kullanıcam evim çok müsayit değil ama içimde kalsın istemiyorum iki bebik kaybedince insan gelecek olanın degerini anlıyo herşeyi olsun istiyo en güzel olsun herşeyini yaşayayım istiyorum olsada ahhh ahhh neler yaparım bebegimee zati 2. oluncada alınacakölee bi taneyle yetinmem ben kardeş yapacamm
kız sen çok fenasın vallademek birde annenden saklanmışsın..
benim bebeğim kardeşime benzesin çok isterim..kardeşim bebekken ve çocukken çok tatlıydı ve çok komikti.hala anlatıp güleriz yaptıklarına.eşimde çok uysal ve sessiz bir bebekmiş..çokda güzelmiş ame ben bebekken çok çirkinmiştimbabaannem keşke bu erkek olsaydı evde kalacak valla dermiş
bizim bilgisayarlar çok kısıtlısana bi tüyo vereyim meslektaşşşş
duvarları yıkan kadınolarak bennn
araçlara gir ınternet seceneklerı guvenlık düzeyi yuksekse orta düzeye indir. Sımgelerı gorebıleceksın
ayy evet güzellllbenim bi fikrim var beşikle ilgili
kimseye göstermiyorum sır gibi saklıyorum
eşime bile göstermedim görümceme önerir diye
o derece
ama siz başkasınız siz diyince akan sular durur
umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 131952
HEHEH
bi titrafta buluncam
benküçükken bisürü bebeğim vardı
hemde boyum kadar
annem bebeklere kıyamazdı ben mahfetmıyım dıye hepsini birden vermezdı
en cok ıstedıgım bebek elıme gectıgınde
mutlaka ayaklarını ısırırdım
özellikle de barbi bebekllerın ayaklarını ısırırdım
sonra hep bende kalırdı bebek annem zaten mahfettım dıye saklamazdı benden
bıde ben kucukken annem makyaj yaparken tilt olup izlerdm
bana ruj surerdı
dudagımda ruj var dıye akşama kadar yemek yemezdım rujum çıkmasın dıye konusmazdım
ayy evet güzellll
bizde barbileri öpüştürürdük
hahay Allahım ya erotiksin kızm işte :)
annemin gece elbiseleri vardııı pelerinliii bi gün yüzüme bebek pudrası sürüp
takma dişerden takıp pelerinide giydim elimede çay bardagı alıp karanlıkta yengemin kapısını
çaldım kadın açınca kapıyıı kaaranlık yaa annem vasa bir bardak taze kan
istedi demiştim yengemin yüzünün ifadesi aklıma gelince bak gene gülmeye başladım
sen böle anlatınca mazim gözümün önünden geçiyooo
annemin gece elbiseleri vardııı pelerinliii bi gün yüzüme bebek pudrası sürüp
takma dişerden takıp pelerinide giydim elimede çay bardagı alıp karanlıkta yengemin kapısını
çaldım kadın açınca kapıyıı kaaranlık yaa annem vasa bir bardak taze kan
istedi demiştim yengemin yüzünün ifadesi aklıma gelince bak gene gülmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?