2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

hepimizin hayırlı zamanlarda hayırlı bebekleri olsun inşallah
hamile arkadaşlar da sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına alsınlar
hadi Allaha emanet olun

crafty ve tannsele de çok selam söyleyin
öptüm hepinizi canlarım

güle güle canımm
kızzz geri gelcen dimiiiii

Son düzenleme:

hadı artık sıra bana da gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım, kafan daha rahat edecekse girme tabi ama konuşmak her zaman daha çok rahatlatır insanı
ben de çok sıkılıyordum sizlerle konuşunca kafam dağılıyo iyi geliyorsunuz.

bir taş attım pencereye tık dediii
armut dalda cano balkondaa sallanır vıyy vıyyy
şimdiki bebekler ne hoş olur kucakta vıyyy vıyyy

canım, kafan daha rahat edecekse girme tabi ama konuşmak her zaman daha çok rahatlatır insanı
ben de çok sıkılıyordum sizlerle konuşunca kafam dağılıyo iyi geliyorsunuz.

ya ben şunu anlamıyorum nolur kızmayın bana ben bu fikirleri kafamdan çıkartmayım her türlü bunalıyım sonra suçu topiğe atıyım olmaz yani saçma... al medide gitti birara hiç mi netten araştırmadı bakmadı yada düşünmedi??? ya bu topiği sadece hamilelik için bebek için diye düşünmek yanlış her türlü muhabbet sohbet var değişik insanlar değişik hayatlar görüyoruz. gördükçe de halimize şükrediyoruz.. şahsen ben bu kadar süre çalışıp da çocuk sahibi olamayan arkadaşları görünce halime şükrettim önce onlara sonra kendime dua ettim hayırlısını ver yarabbim die. ama tabiki herkesin kendi düşüncesi tercihi bişey diyemem. ama sıkıntılarımızın çoğalması bebek konusunu kafamızda büyütmemizi topiğe bağlamak yanlış...

kızz ıslık smili yok burda sen ben ıslık çalıyomuşum gibi hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…