Hepimize kolay gelsin arkadaşım.inş ben de 13-14 şubat gibi başlıycam.benim ilk denemem olacak.gen-art ta düşünüyorum.doktor uzun protokol dedi.bir de bizde dna kırıklığı var.embriyolar oluştuktan sonra genetik incelemesi yapılacak ek olarak.herkese yapılmıyormuş bu.biz özellikle istedik daha önceki doktorumun tavsiyesiyle.embriyo başına ücret alınıyormuş bu işlem için.daha o aşamaya gelmediğimiz için fiyat sormadık.zaten ne deseler vericez.tüm riskleri minimuma indirmeye çalışıcaz.
Tedavi süresince haberleşelim olur mu?
Hepimize kolay gelsin arkadaşım.inş ben de 13-14 şubat gibi başlıycam.benim ilk denemem olacak.gen-art ta düşünüyorum.doktor uzun protokol dedi.bir de bizde dna kırıklığı var.embriyolar oluştuktan sonra genetik incelemesi yapılacak ek olarak.herkese yapılmıyormuş bu.biz özellikle istedik daha önceki doktorumun tavsiyesiyle.embriyo başına ücret alınıyormuş bu işlem için.daha o aşamaya gelmediğimiz için fiyat sormadık.zaten ne deseler vericez.tüm riskleri minimuma indirmeye çalışıcaz.
canım hayırlı olsun tedavi sürein dr kim canım recai bey mi banada genetik test yapılmıştı kan pıhtılaşması çıktı. şimdi kromozon testi yapılacak ama ben nisan ayında yaptıracagım gelişmeleri yazarmısın canım bende orda denemek istiyorum bakalım
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden .sana önerim özel merkezlerde sonradan çok fiyat farkı çıkartıyorlar.baştan hepsini konuşun .belki ummadıgınız bir rakamla karşılaşıyor olabilirsiniz.mutlaka haberleşiriz.ben ilkinde olmadıgında neler hissettigimi bildigim için 2.sinde çok korkuyorum.
hayırlı olsun tedavin canım o embriyo başına yapılan incelemede 300tl alıyorlar canım kaç embriyon varsa ona göre hesap yaparsın ben ankara medicanada ilk denememi yaptım ama negatifle sonuçlandı ikinciyi martta düşünüyorum aynı yerde hepimiz için hayırlısı olsun
canım benim dr sertaç bey.ay çok korktum şimdi.kan pıhtılaşması o aşamada mı belli oluyor.bi de bu embriyo testi tanesi 300 falanmış galiba.umarım özele girdiğime pişman olmam.
pardon sertaç bey nerenin dr u canım korkma kan pıhtılaşması ben tedaviye başlamadan yaptırtım canım bn hş klınikte yaptırmıştım güleryüzlü ve çok anlayışlılar her soruya cevap veriyorlar ikincisi bakalım diyorum devlette hakkım var onumu kullansam acaba
bennerden baksan 5 ilyar tuttu herşey içinde can saglıgı
evet rapr işi yorucu ben aşılmada çıkarmıştım dr özeldi hastanede yardım etti hiç yorulmadım iki günde çıkarttım tanıdık olunca kolay
senin neden olumsuz sonuçlandı? bu adamlar yalan mı söylüyolar 30 yaş altı %70 başarılı olur diye.ben şimdiden korkuyorum o süreçten.ben iğneden çok huylanırım.canım acımıycakmş ama çok korkuyorum.o kadar ilaç, zaman kaybı, acı, kilolar .sonrasını nasıl atlattın arkadaşım helal olsun sana.rabbim evlatların en hayırlısını versin.
gen-art ta sertaç bey.bize oldukça indirim yapıldı ama daha embriyoların dna testi dahil diil.bizimki de 5 bini bulucak.ben bugün iyice düşünmeye başladım devleti.aslında rahim filmi ve aşılamadan kurtulmak içn düşünmüştüm devleti.bizim aşılamada çk şansımız yok da boşa eziyet çekmiyelim demiştik.sen ne tavsiye edersin.bir kerelik devleti düşüneyim mi.çalışıyorum da ben sence çok sıkıntı olur mu?
evet arkadaşlar 2.tüpbebek tedavime başladım .bugün 6.günüm 225 mg fostimon la başladık dünde koldan igneyi ekledik.ben grip olmuştum antibiyotik,grip hapı derken çok kötü oldum.mide bulantıları,baş dönmeleri beni maf etti.bu sabah biraz daha iyiyim.igneleri kullanırken sizde ne gibi yan etkileri oldu?ilkinde bende olmamıştı ama buı sefer oluyooo.ama deger .bu sefer korkmuyorum arkadaşlar .medicana ankara da başladım doktorumdan çok memnunum.bakalım medicanada ilk kez deniyorum neler olucak burda yazıcam.
birde çok duygusallaştım .birden aglıyorum dizi izlerkeneşimin gitmesi yaklaştı ondanmıdır bilemiyorum.
evettt arkadaşlar şubat ayında başlayanlar burayaaaaaaa.....neler yaşıyorsunuz,nasıl gidiyor burda dertleşelim.
kıslar bişi sorcam.ben uzun protokolde dün ilk doğm kontrl hapıma başladım.doktor 17.gün görüşelim dedi.ilk defa yapıyorum da ben.şimdi 17.gün gidince ne olcak.kol iğnelerine o zaman mı başlıycam.ya bide çok kilo aldınız mı.
canım tedavin hayırlı olsun hadi bakalım inşallah güzel ilerler de güzel bir sonuçla gelirsin bizlere bende ikinci denemem için adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlarımla başlayacağım o yüzden ilaç yok ve bu konuda bi bilgi veremeyeceğim canım bu arada belki görüşürüz hastanede nede olsa aynı yere gidiyoruz drun Mehmet bey sanırım zaten tek dr yanılmıyorsam ve evet birebir kendisi ilgileniyor bu iyi bişey hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
kıslar bişi sorcam.ben uzun protokolde dün ilk doğm kontrl hapıma başladım.doktor 17.gün görüşelim dedi.ilk defa yapıyorum da ben.şimdi 17.gün gidince ne olcak.kol iğnelerine o zaman mı başlıycam.ya bide çok kilo aldınız mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?