2011 şubat ayında ANKARADA tedavi olacaklar ....

arkadaşlar yumurtalarım toplandı 15 tane çok şaşırdım çünkü bukadra beklemiyorduk.benim ilk denememde 7 yumurtam toplandı.bakalım 5.günde transfer yapıldı.2 tane embrio gönderildi.bugün 4. günün dinleniyorum hayırlısı artık.bu arada medicanadan çok memnun kaldım.

Merhabalar,

Eşim Ankara medicanada microtese ameliyatı geçirdi doktorumuz Kaan Aydos hoca idi bulunan spermler donduruldu ve bize tüp bebek tedavisi önerildi. Bize Tüp bebek tedavimiz için Doç.Dr. Muammer Doğan bey önerildi. Forumdan gördüğüm kadarıyla sanırım sizde kendisinin hastasınız. Tahmin edersinizki ilk denememiz olacağı ve çok kritik bir karar olduğundan oldukça endişeliyiz eğer bize Ankara medicana ve doktor bey ile alalakı tecrübeleriniz ile yardım ederseniz minnettar kalırız.

merhabalar ben 2. tüp bebek tedavimle hamile kaldım,şu an 15 haftalık hamileyim.Muammer hocamdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum.çok ilgili,bilgili,anlayışlı ve kesinlikle paragöz olmayan bir doktor.ben kendisinden çok memnun kaldım.ögrenmek istediginiz bir soru falan varsa yazın yardımcı olurum.

Sizin adınıza çok memnun oldum inşallah hayırlısıyla kucağınızada alırsınız. Biz bu cumartesi Muammer hocayla tanıştık bir sonraki ay Tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. İstanbulda oturuyoruz ancak hoca eğer gelip gitmemizde sorun olmazsa tüm tedaviyi Ankarada yapmak istedi umarım çok zor olmaz bu gel gitler. Yarın rahim filmi çektiricem, sonrasında bir sonraki adetimi bekleyeceğiz. Bu süreçte özellikle dikkat etmem gereken ne gibi şeyler var acaba, siz kullanılan hormonlar yüzünden kilo almışmıydınız? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

merhabalar ben tedaviye başlamadan 1 ay önce ankarada bir doktordan tüp bebek tedavisi üzerine psiko terapi gördüm.2.tedavimdi ve okadar çok olumsuzluk vardıki anlatamam.çikolata kisti ,tüplerimin ikisinin tıkalı olması,yapışıklık,yumurta rezervi azlıgı vb.... nedenlerden dolayı ümidim yoktu.devlet hastanesinde yaptırdıgımda 5 yumurtam toplanabildi.neyse sıkıntılı gecmişti ilki.stresten sanırım çok kilo aldım.iştahım transfer sonrası çok açıldı ailemde seviniodu,hamileyim diye açıldı sanıolardı,6 kilo aldım.fakat 2.tedavime kadar 4 kilo verdim.arada 5 ay var.sogan kürü yaptım,beni rahatlatıcak şeyler yaptım,eşimle 2 günlügüne abanta gittik kafamı dagıttım bi şekilde.birde 2. tedavim oldugu için vede MUAMMER hocamdan çok memnun kaldıgım için rahattım ,korkmuyordum.şükürler olsun hamile kaldım transfer sonrası çok abartı yemedim fakat bolca dinlendim yattım,kitap okudum,internete girdim,birde ceviz,balık,hurma(tutunmasına faydalı olurmuş)ananas,badem tükettim düzenli olarak.aşırıya kaçmadan yemek yedim.size önerim transfer sonrası medicanada 1 saatten az yatmayın.ani hareketler yapmayın birde transfer sonrası ankarada kalacak yeriniz varsa kalın bi süre yoksa en az 3 gün kalın .doktorlar bişe olmaz diyorlar ama hastane tecrübelerimden dinlenin derim.olumlu düşünün ,olumlu olsun.

ama muammer beyden memnun kalıcagınıza adım gibi eminim.birde duaların gücünede inanan biri olaraka bolca dua edin derim.sormak istediginiz bir şey olursa ltf çekinmeyin.

Valla gercekten doktor beye bizde cok guvendik o nedenle ilac tedavim icinde Istanbuldan gidip gelme karari verdik. Ben 31 yas 1.70 cm boy 72 kiloyum doktor bey bir kac kilo vermemin iyi olacagini soyledi umarim verebilirim haliyle stress istah aciyor Gerci kilo kismini su an pek onemsemiyorum hayirlisiyla sonuc olumlu olsunda kilolardan kurtuluruz:)

Bendede cikolata kisti var bugunde sonohisterografi cektiricem insallah bir sorun yoktur. Bakalim spermlerimiz acildiginda hareketliliklerinin duzeyi ne olacak cok cok heycanli bir surec :))

merhaba rahat olun herşeyin hayırlısı .ama en azında 1 ,2 kilo vermeye çalışın .muammer hocam verin dediyse vardır bir nedeni.banada demişti bende verebildigim kadar verdim.senin için degilde .ok kilolu olanlar için tutunmada risk teşkil ettigi için önce diyetisyene başlıolar sonra tedaviye.
histereskopi bende çektirmiştim.herşey güzel olucak,güzel haberlerini inş burdan alırız.

Çok teşekkür ederim filmde çok şükür hiçbişey çıkmadı herşey yolundaymış artık bir sonraki adetimi bekliyoruz:) Evet kilo vermem lazım ama sanırım stressden iştahım oldukça açık sakinleşip vermek lazım inşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle

ankarada paragöz olmayan başarılı tüp bebek merkezi hakkında bilgi bekliyorum arkadaşlar....

Ben Doç. Dr. Muammer Doğan hocayla başlıyorum kendisine çok güvendik, ücret olarak herşey içinde 4000 TL dedi. Son transfer sanırım Medicanada yapılacak, umarım yardımcı oloabilmişimdir.

Ben Doç. Dr. Muammer Doğan hocayla başlıyorum kendisine çok güvendik, ücret olarak herşey içinde 4000 TL dedi. Son transfer sanırım Medicanada yapılacak, umarım yardımcı oloabilmişimdir.

Allah inşaallah bebiş veya bebişleri kucağına verir.
4000 tl ilaçlar içindemi

:) Teşekkür ederim 31 yaşındayım sanırım ikiz şansım yok iilk denemem olacağından :) Umarım senin içinde en iyisi olur.

hiç belli olmuyor arkadaşım ben 28 yaşındayım,2 embrio transfer edildi ve 5 .gün transferi yapıldı bana 2 side tuttu fakat 8 haftalıkken ikizlerden biri düştü .şu an tek bebekle 16 hafta 1 günlük oldum şükürler olsun.

şaşkınım doğrusu, çünkü iki embriyoyu 35 yaş üstüne veriyorlar cnm, senin hastanen neresi, bende okadar istedim çift embriyo koyulmasını ama yapmadılar, yaşın 35 olması gerekliymiş

Gerçekten iki tane transfer ediyorlarmı benim ilk denemem olucak :) Umarım imkanlıdır...Darısı başıma diyorum :)))

arkadaşlar özelde 1. denemelerde bile yapılıyor diye duydum.bana yapıldı.medicanada yaptırdım.fakat ilk denemede medicanada sanırım yapılmıyor.2 den fazlası tehlikelide 2 de sorun olmuyor bence.

hadi bilmiyordum :)olsun napalım.

Valla oyle 100 tane mesaj yazmam lazimmis ki ozelden mesaj atma hakki kazaniyim:) ben sanirim 20-21 haziran gibi Ankarada olucam:)Bide hani diyolarya reglinin 2. gunu tedaviye baslanir diye on lekelenmeleri o gunlerden saymiyoruz dimi...valla hersey insanin aklini karistiriyor hayirlisiyla bir baslasak guzel olucak senin hamilelik nasil ilerliyor cinsiyet bellimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…