- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
şubat anneleri neden bebişlerinizi listelemiyorsunuzz?
slm canım arayamadım seni de hep meraktaydım ama ii olmana çok sevindim hele de senden bööle güzel şeyler duymak çok mutlu etti benikızını kokla benim ve zeynebim için...
bi de meme ucum yırtılmış emzirince çok acıyor.bepanten verdi dr. ama o daha kötü yaptı
canım banada dr bepanten ile hametan verdi ama kullanamdım yıkamak gerekiyo 2 ssaatte 1 emzirince bi anlamı kalmıyo ben göğüs pedlerine zeytinyağı damlattım onu koydum szısını aldı biraz bi de emzirdikten sonra sütünden sürüp kurumaya bırak benim de çok çatladı yarıldı kanadı ama şimdi ii
bnmde çok kötü oldu cnm ya resmen gözlerimden yaşlar geliyodu ama zeytinyağına başladım bugün ii gibi inş daha ii olur ben hiç temzilemiyorum geri karbonatlı suyla siliyorum oakdar yıkamaya gerek yok bencebi de meme ucum yırtılmış emzirince çok acıyor.bepanten verdi dr. ama o daha kötü yaptı
maşllah cnm bnm oğlumda 3050 doğdu bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı tartıldı 3200 olmuş çok şükür :)buarada bende sezeryandaha çok korkuyodum ama çok şükür toparlanmak koaly oldu galiba erken yürümek çok faydalı bol bol yürüdüm acı olsada ama şimdi bebeğimle çokr ahat ilgileniyorum çok şükürBizimde minik prensesimiz 3300 gr 50 cm olarak 14 şubatta 12.30 da doğdu.
spinal sezeryanla yarım saat içinde
çok kolay ayağa kalktım bu sefer
şimdi çok daha iyiyiz
gece oturuyoruz gündüz uyuyoruz hayatı ters yaşamaya başladık.
sütüm şimdilik iyi
yarın ilk dr kontrolümüz var
kızlar ben 11 şubat sabahı genel anesteziyle sezaryen doğum yaptım,4 kg 150 gr, 53 cm,normal doğuramazmışım zaten,kızımla evimizdeyiz iyiyiz çok şükür,biraz mızmız nazlı bi kızım var ama herşeye değer.
Eymenim 10 Şubat tarihinde 23:05 te sezeryan ile dünyaya geldi
3050gr 48cm paşam
Kızlar anne oldum. Kızım 15 şubat tarihinde epidural sezeryanla dünyaya geldi. 3250 ağılığında 50 cm boyundaevimizdeyiz ve ikimizde çok iyiyiz çok şükür:79:
Bizimde minik prensesimiz 3300 gr 50 cm olarak 14 şubatta 12.30 da doğdu.
spinal sezeryanla yarım saat içinde
çok kolay ayağa kalktım bu sefer
şimdi çok daha iyiyiz
gece oturuyoruz gündüz uyuyoruz hayatı ters yaşamaya başladık.
sütüm şimdilik iyi
yarın ilk dr kontrolümüz var
arkadaşlar sezeryandan kaç gün sonra banyo yapılır?yaram şu anda açık bandaj yok .9 gün oldu korkudan yapamadım daha birşey olur diye.resmen koktum vallaha
arkadaşlar sezeryandan kaç gün sonra banyo yapılır?yaram şu anda açık bandaj yok .9 gün oldu korkudan yapamadım daha birşey olur diye.resmen koktum vallaha
canım ben doktorum jelatin gibi bişey yapıştırdı hastaneden çıkınca yap dedi yaptım zaten 1 hafta sonra doğum sonrası kont oluyo ordada açtı pansuman etti hemen yaptım bişeycik olmuyo daha yapmaman sakıncalı yap bi sorun olmaz bence
kızlkar yaa bana doktor dikişler alındıktan sonra banyo yapılcka dedi yani daha bir haftam varben ilk beş gün pansuman yaptım kapalı.5 gün sonra da açık bıraktım ,pansumanı kendim yaptı ,hemşireler bu konuda biraz kaba da.şu anda açık su deyse bişey olmaz yani?
veeee evettt 4. bebeğimizde geldi,bu sefer kızımız aceleci çıktı,ilknurgk de doğum yapmış,bebek küvezde pzt çıkıcak,32+5 ağrısız sezeryan ile doğurmuş,Naz kızımız ilk doğan kız bebeğimiz oldu,tebriklerr
maşallah bebişimize ilk kızımızda doğdu allahım uzun mutlu sağlıklı bi ömür nasip eder inş darısı bizlere inş
ayy 4. bebiş gelmiş maşallah çok hızlı bizim bu yaramazlar
vaayy neler olmuss bole 4 gun gıremedım bebıslerımız 4 lenmıs masallah masallahhh hogeldınn kaan bebek hosgeldın ılk prensesımız naz bebekkkk
Ilk prensesimiz demekk dogduu
benim siram uçtuuumasallah 4. bebiste gelmis
naz bebek hiiç naz yapmamaış hatta erkenden gelmişş gözünüz aydınn
Allah sağlık sıhhat versin prensese bizimkilerden bir yaş byük oldu
oy oy oy bi prensesimiz geldi demenk sonundaa maşallah naz kızımıza sağlıkla büyüsün:)
hoşgeldin naz bebeeekkk
paşalarımızın yanında birde prenses geldi.aceleciler ama olsun.hayırlı uzun ömürleri olsun hepsinin inşallah
uzun ömürlü olsun saglıklı bir hayat naz bebeğe....
4 bebeğimizde hayırlı olsun.ogluşum ne zaman gelecek bakalım..zamanını beklemiyor 2011 şubat bebekleri
Allah analı babalı büyütsün .Maşalah
16 şubat genell anestezi alarak sezeryanla 3.320 kg 52 cm oğluşum doğdu hala inanamıyorum ben anne oldum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?