2011 Şubat Bebekleri Geliyor

slm canım arayamadım seni de hep meraktaydım ama ii olmana çok sevindim hele de senden bööle güzel şeyler duymak çok mutlu etti beni kızını kokla benim ve zeynebim için...

sağol canım iyiyim kızım iyi olunca ben de iyi oluyorum tabi.tam olarak iyileşirsem daha iyi olacam,kızımla daha fazla ilgilenecem.şimdi ağrılardan fazla ilgilenemiyorum
sezeryan yaramı bugünden itibaren açık bırakmaya başladım ama elbise sürttükçe acıyor
umarım sen ve kızın da iyidir canım sen de zeynebi yerimi öp.
çok şekerler ya .yatınca çok özlüyorum

bi de meme ucum yırtılmış emzirince çok acıyor.bepanten verdi dr. ama o daha kötü yaptı

canım banada dr bepanten ile hametan verdi ama kullanamdım yıkamak gerekiyo 2 ssaatte 1 emzirince bi anlamı kalmıyo ben göğüs pedlerine zeytinyağı damlattım onu koydum szısını aldı biraz bi de emzirdikten sonra sütünden sürüp kurumaya bırak benim de çok çatladı yarıldı kanadı ama şimdi ii

Bizimde minik prensesimiz 3300 gr 50 cm olarak 14 şubatta 12.30 da doğdu.
spinal sezeryanla yarım saat içinde
çok kolay ayağa kalktım bu sefer
şimdi çok daha iyiyiz
gece oturuyoruz gündüz uyuyoruz hayatı ters yaşamaya başladık.
sütüm şimdilik iyi
yarın ilk dr kontrolümüz var

zeytinyağını saf suyla yıkamak yeterli mi yoksa sabunla mı?sabunla yıkayınca daha çok kuruyor,su yeterli olur mu zeytinyağını temizlemek için?

bi de meme ucum yırtılmış emzirince çok acıyor.bepanten verdi dr. ama o daha kötü yaptı
bnmde çok kötü oldu cnm ya resmen gözlerimden yaşlar geliyodu ama zeytinyağına başladım bugün ii gibi inş daha ii olur ben hiç temzilemiyorum geri karbonatlı suyla siliyorum oakdar yıkamaya gerek yok bence
maşllah cnm bnm oğlumda 3050 doğdu bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı tartıldı 3200 olmuş çok şükür :)buarada bende sezeryandaha çok korkuyodum ama çok şükür toparlanmak koaly oldu galiba erken yürümek çok faydalı bol bol yürüdüm acı olsada ama şimdi bebeğimle çokr ahat ilgileniyorum çok şükür

Eymenim 10 Şubat tarihinde 23:05 te sezeryan ile dünyaya geldi
3050gr 48cm paşam

Kızlar anne oldum. Kızım 15 şubat tarihinde epidural sezeryanla dünyaya geldi. 3250 ağılığında 50 cm boyunda evimizdeyiz ve ikimizde çok iyiyiz çok şükür:79:

Kızlar gözünüz aydın,maşallah Rabbim hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin yavrularınıza

arkadaşlar sezeryandan kaç gün sonra banyo yapılır?yaram şu anda açık bandaj yok .9 gün oldu korkudan yapamadım daha birşey olur diye.resmen koktum vallaha

arkadaşlar sezeryandan kaç gün sonra banyo yapılır?yaram şu anda açık bandaj yok .9 gün oldu korkudan yapamadım daha birşey olur diye.resmen koktum vallaha

canım ben doktorum jelatin gibi bişey yapıştırdı hastaneden çıkınca yap dedi yaptım zaten 1 hafta sonra doğum sonrası kont oluyo ordada açtı pansuman etti hemen yaptım bişeycik olmuyo daha yapmaman sakıncalı yap bi sorun olmaz bence

ben ilk beş gün pansuman yaptım kapalı.5 gün sonra da açık bıraktım ,pansumanı kendim yaptı ,hemşireler bu konuda biraz kaba da.şu anda açık su deyse bişey olmaz yani?

Kızlar hemen bişey yazıp çıkıcam göğüs ucunu sabunla yıkamak isteyen anneler için illa sabunla yıkayacaksınız benim gibi içi rahat etmeyenlerdenseniz sebamedin bebek sabunu var onunla yıkayın kesinlikle kurutmuyor aksine nemlendiriyor.

ben ilk beş gün pansuman yaptım kapalı.5 gün sonra da açık bıraktım ,pansumanı kendim yaptı ,hemşireler bu konuda biraz kaba da.şu anda açık su deyse bişey olmaz yani?
kızlkar yaa bana doktor dikişler alındıktan sonra banyo yapılcka dedi yani daha bir haftam var
ama siz farklı şeyler yazmışsınız acaba yapılaiblirmiki banyo çünkü çok rhatsız hissediyorum kendimi
bide ben hergün pansuman yapıyorum batikan ile gazlı bezlede kapatıyorum yaram kapanmış ve kuru çok şükürr ama sanırım banyo için beklicem nolur nolmaz

merhaba kızlar tatlı annişler ben 2010 kasım annesiyim bebişim 3,5 aylık oldu
annelik çok mükemmel bi duygu herkes tadar inşallah.
bebişlere bayıldım hepsine 41 kere maşallah

16 şubat genell anestezi alarak sezeryanla 3.320 kg 52 cm oğluşum doğdu hala inanamıyorum ben anne oldum:))

maşallah bebişimize ilk kızımızda doğdu allahım uzun mutlu sağlıklı bi ömür nasip eder inş darısı bizlere inş

ayy 4. bebiş gelmiş maşallah çok hızlı bizim bu yaramazlar

vaayy neler olmuss bole 4 gun gıremedım bebıslerımız 4 lenmıs masallah masallahhh hogeldınn kaan bebek hosgeldın ılk prensesımız naz bebekkkk

Ilk prensesimiz demekk dogduu

benim siram uçtuuu masallah 4. bebiste gelmis

naz bebek hiiç naz yapmamaış hatta erkenden gelmişş gözünüz aydınn

Allah sağlık sıhhat versin prensese bizimkilerden bir yaş byük oldu

oy oy oy bi prensesimiz geldi demenk sonundaa maşallah naz kızımıza sağlıkla büyüsün:)

hoşgeldin naz bebeeekkk

paşalarımızın yanında birde prenses geldi.aceleciler ama olsun.hayırlı uzun ömürleri olsun hepsinin inşallah

uzun ömürlü olsun saglıklı bir hayat naz bebeğe....
4 bebeğimizde hayırlı olsun.ogluşum ne zaman gelecek bakalım..zamanını beklemiyor 2011 şubat bebekleri

Allah analı babalı büyütsün .Maşalah

mesajlarınızı biraz geç oldu ama yeni gördüm
iyi dilekleriniz için hepinize çook teşekkür ederim Allah hepimizin yavrusuna sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…