- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
kızlar gözünüzaydın hepinizinde saglıkla büyütün bebişleri
biz uykusuz gecelere başladık 2 gündür b,r hafta uyudu bebegim şimdide uyumuyo uyumadıgı içinde sürekli emmeek istiyo sürekli emincede kusuyo yalancı emzikte cıkıveriyo agzından ama herşeye rağmen onunla uğraşmak çok güzelAllah herkese saglıkla kavuşmayı nasit etsinn bebişlerinee
merhaba hanımlar, ben de 23 ocakta doğum yapıp oğlumu kucağıma aldım allahın izniyle.. çok güzel bir doğum günü oldu bizim için... oğlumun adı abdullah asaf, kilosu 3.550 boyu ise 52 cm.. allah d,ileyen herkese bu zevki yaşatsın inşallah :)
slm kızlar biz geldik oğlumla.03.02.2011 saat 22.22 de oğlumuz emirhan dünyaya geldi,ağrılı acılı normal normal doğurdumnormal doğum düşünenler kesinlikle vazgeçmesinler.doğumdan sonra hiçbirşey hatırlamıyorsunuz zaten oğlumu kucağıma verdiklerinde bütün çektiğim sancıları biranda unuttum.allah sizleride bebeklerinize biran önce kavuşmayı nasip etsin kızlar dünyanın en güzel duygusu.
Nurberra arkadaşımız da oğluna kavuştu.
Mesajı aynen yazıyorum.
Canım gece 11.30 gibi ogluşuma kavuştum.Genel anestezi oldum ve hamdolsun hemen uyandım, emzirdim ogluşumu çok şükür. Uykucu sanki benim erkegim. Zorla uyandırıyoruz emsin diye. Bu arada 3040 gr. 48 cm dogdu.
arkadaşlar sercim msj attı dün 9.55 de kızı epidural sezaryenle dünyaya geldi ikisi de ii şuanda
Allah analı babalı büyütsün inş
Nurberra arkadaşımız da oğluna kavuştu.
Mesajı aynen yazıyorum.
Canım gece 11.30 gibi ogluşuma kavuştum.Genel anestezi oldum ve hamdolsun hemen uyandım, emzirdim ogluşumu çok şükür. Uykucu sanki benim erkegim. Zorla uyandırıyoruz emsin diye. Bu arada 3040 gr. 48 cm dogdu.
9 şubat saat 17:15'te spinal sezeryanla oğluma kavuştum. 3960 gr 52 cm. böyle bir duygu yokmuş. evdeyiz artık oğlumla.
Kızım 02.02.2011 çarşamba saat 13:10 da sezeryan ile dünyaya geldi.
3184 gr. 48 cm. ALLAH bütün isteyenlere tattırsın inş. Çok güzel bir duygu.
Allah bütün doğum yapan arkadaşların bebeklerini bağışlasın.Allah doğum yapçak
arkadaşlara da yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?