2011 Şubat Bebekleri Geliyor

çok sağol canım aynı sorunları bizde yaşıyoruz umarım en kısa zamanda uykularıda düzene girer bebişlerimizin

gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün

arkadaşlar sercim msj attı dün 9.55 de kızı epidural sezaryenle dünyaya geldi ikisi de ii şuanda
Allah analı babalı büyütsün inş

Nurberra arkadaşımız da oğluna kavuştu.

Mesajı aynen yazıyorum.

Canım gece 11.30 gibi ogluşuma kavuştum.Genel anestezi oldum ve hamdolsun hemen uyandım, emzirdim ogluşumu çok şükür. Uykucu sanki benim erkegim. Zorla uyandırıyoruz emsin diye. Bu arada 3040 gr. 48 cm dogdu.

Son düzenleme:

nurberra gözünaydın arkadasım çok şükür sende kavustun bebgine.

bu arada merak etme bikaç güne kadar kendisi acıktıgında uyanacak 2 saatte bir o zamanda uyusa dersin

arkadaşlar sercim msj attı dün 9.55 de kızı epidural sezaryenle dünyaya geldi ikisi de ii şuanda
Allah analı babalı büyütsün inş

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün maşallah bebişlerinize

Kızım 02.02.2011 çarşamba saat 13:10 da sezeryan ile dünyaya geldi.
3184 gr. 48 cm. ALLAH bütün isteyenlere tattırsın inş. Çok güzel bir duygu.
Allah bütün doğum yapan arkadaşların bebeklerini bağışlasın.Allah doğum yapçak
arkadaşlara da yardım etsin.

Maşallah Baya Bebeğimiz Olmuş,Allah Hepsini Sağlıklı Sıhhatli Analı Babalı Büyütsün İnşallah..

Bu Şubat Erkek Çoğunluk Galiba Şuan İçin..

Ben Martta da Doğursam Beni de Alırsınız Dimi Bu Listeye :}

9 şubat saat 17:15'te spinal sezeryanla oğluma kavuştum. 3960 gr 52 cm. böyle bir duygu yokmuş. evdeyiz artık oğlumla.

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi

Kızım 07.02.2011 tarihinde normal doğumla 2940 gr ve 50 cm olarak dünyaya merhaba dedi.Yüzüne bakmaya doyamıyorum melek ifadesi bebişlerimiz için ne kadar da doğru Allah'ım hepsini korusun acılarını göstermesin bizlere...

güzel kızım 11.02.2011 tarihinde saat 9:40 ta spinal sezeryanla dünyaya geldi.dünya tatlısı bir bebek rabbim bütün bebekleri kötülüklerden korusun

benim melek kızım da 11.02.2011 tarihinde 9:20 de epidural sezaryenle dünyaya gözlerini açtı..Allah ım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

aman yarabbim bebişlerimiz çoğalmış yeni bebikleirmiz gelmiş nerdeyse bitti fazla kalmadı sanırım..
Yeni doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah yavrularınız darısı biz bekleyenlerin başına..

şubat annesi olacaktım
oğlum sabırsız çıktı 38+1 de 22.01.2011 de sezaryanla dünyaya geldi
3200 gr ve 51 cm
Allah isteyen herkese yaşatsın ve uzun sağlıklı ömür versin yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…