2011 Şubat Bebekleri Geliyor

slm bende cuma günü 9.25 de doğum yaptım genel anesteziyle
2.780 gr doğdu kızım çok şükür sağlıklı herşey yolunda
rabbim kimseyi zorda bırakmasın hayırlı sağlıklı doğumlar bekleyenlere

kızlar ben 11 şubat sabahı genel anesteziyle sezaryen doğum yaptım,4 kg 150 gr, 53 cm,normal doğuramazmışım zaten,kızımla evimizdeyiz iyiyiz çok şükür,biraz mızmız nazlı bi kızım var ama herşeye değer.

Son düzenleme:

güzel kızım 11.02.2011 tarihinde saat 9:40 ta spinal sezeryanla dünyaya geldi.dünya tatlısı bir bebek rabbim bütün bebekleri kötülüklerden korusun

benim melek kızım da 11.02.2011 tarihinde 9:20 de epidural sezaryenle dünyaya gözlerini açtı..Allah ım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

şubat annesi olacaktım
oğlum sabırsız çıktı 38+1 de 22.01.2011 de sezaryanla dünyaya geldi
3200 gr ve 51 cm
Allah isteyen herkese yaşatsın ve uzun sağlıklı ömür versin yavrularımıza

Emre'miz 7 Şubat 2011 saat 13:27'de sezeryanla aramıza katıldı...
maşallahh benim tatlı kuzuma

kızlar hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi

oh oh oh maşallah tombik kızına hayırlı olsun canım

güzel kızım 11.02.2011 tarihinde saat 9:40 ta spinal sezeryanla dünyaya geldi.dünya tatlısı bir bebek rabbim bütün bebekleri kötülüklerden korusun

benim melek kızım da 11.02.2011 tarihinde 9:20 de epidural sezaryenle dünyaya gözlerini açtı..Allah ım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

şubat annesi olacaktım
oğlum sabırsız çıktı 38+1 de 22.01.2011 de sezaryanla dünyaya geldi
3200 gr ve 51 cm
Allah isteyen herkese yaşatsın ve uzun sağlıklı ömür versin yavrularımıza

Emre'miz 7 Şubat 2011 saat 13:27'de sezeryanla aramıza katıldı...
maşallahh benim tatlı kuzuma

arkadaşlar sercim msj attı dün 9.55 de kızı epidural sezaryenle dünyaya geldi ikisi de ii şuanda
Allah analı babalı büyütsün inş

9 şubat saat 17:15'te spinal sezeryanla oğluma kavuştum. 3960 gr 52 cm. böyle bir duygu yokmuş. evdeyiz artık oğlumla.

kızlar gözünüz aydınn
darısı benim gibi bekleyenlerin başına:)

Oğlum 8 şubat salı günü 9:45te acil sezeryanla 3 200gr 51cm olarak dünyaya geldi.
Çok mutluyumAllah isteyen herkese nasip etsin. Allah doğum yapacakların yardımcısı olsun kızlar

kızlar ben 9 şubatta doğum yaptım kızıma kavuştum sonunda 38+5 te doğdu.2,500 kilo doğdu.biraz zayıfız ama dün baktık 2.800 olmuşuz bile doktor amcalar çok iyi dedi,kilo alıyorhamilelikte çok panik yapmıştım zayıftır diye ama Allahıma şükür doğduğunda sağlıklı olduğunu görünce başka hiçbirşeyin önemi kalmıyor kilonun bile.
darısı bekleyen annelerimizin başına

serçim normal doğummu yaptın banada 2500 kg dediler 17 şubatta doğum yapıcam zayıf diye üzülüyorum sezeryan olucam....gözün aydın canım...

kızlar sipinal sezeryanla doğum yapıcam bazı kalp sorunlarımda var bana dua edin 17 şubatta 2 gün sonra doğuma giricem..sevgiler...

serçim normal doğummu yaptın banada 2500 kg dediler 17 şubatta doğum yapıcam zayıf diye üzülüyorum sezeryan olucam....gözün aydın canım...

canım spinal sezeryan oldum,korkma zayıf diye ben de çok üzülüyordum ama onu ,doğduğunda sağlıklı görünce başka hiçbirşeyin önemi kalmıyor zamanla kilo alıyor zaten bol bol emzirirsin kilo alır sen iyi ol ki sütün bol olsun moral çok önemli gerçekten.benim daha önceki mesajlarımı hatırlıyorsan baştan beri çok sorun yaptım zayıf diye ,ama şimdi bunları ben rahatlıkla söyleyebiliyorum.
benim de kalp sorunum vardı kapalı kalp ameliyatı geçirmiştim ara ara çarpıntım olyor hala.ama bu sezeryanı etkilemiyor korkma canım.
Allahın izniyle sağlıkla doğurursun bebeğini
mutlu haberlerini bekliyoruz kızımla.

Son düzenleme:

slm canım arayamadım seni de hep meraktaydım ama ii olmana çok sevindim hele de senden bööle güzel şeyler duymak çok mutlu etti beni kızını kokla benim ve zeynebim için...

Kızlar anne oldum. Kızım 15 şubat tarihinde epidural sezeryanla dünyaya geldi. 3250 ağılığında 50 cm boyunda evimizdeyiz ve ikimizde çok iyiyiz çok şükür:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…