2011 Şubat Bebekleri Geliyor

Allah analı babalı büyütsün nasıl harika duygular içinde olduğunu hayaledebiliyorum :)

hoşgelmiş yiğit bebek

Rabbim ikinizide korusun ne guzel hemen alabılmıssın yavrunu kucagına dayanıklı adı gıbı yıgıt bı bebek olcak demekkı mınık adam..

:64: bi erkekimiz daha gelmişşş, hoşgeldin YİĞİT bebek... Allahım sana uzun ömürler versin inşallah

hoşgeldin yiğittttt...hoşgeldin aramıza.sabırsız bebeğimiz bizim.iyi olmana çokk sevindikkk.inşallah ailenle sağlıkla hepbereber büyürsünnn.

aman Allahım Yiğit bebek annesine babasına süprüzzmüü yaptııı inanmıyorumm yaaa
gözünaydın canımmm Allah sağlık versin

inanmıyorummm maşallah yiğit bebeğe aceleci çıktı demekki :))) iyi olmanıza çok sevindim canım

Canııııııııııımmmmm geçmişler olsun
Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
mesajını okurken hüngür hüngür ağladım hem sevinçten hem şaşkınlıktan
Annelik böyle birşey işte sen tatdın sıra hepimizde
Dualarım seninle ve yiğit bebekle
kendine iyi bak bol bol dinlenmeye çalış
cennet kokulumu öp benim için

canım sana çok geçmiş olsun
gözün aydın, kavumuşsun bebeğine
allah analı babalı büyütsün
iyi olmasına çok sevindim yavrunun.

cnm benimmmmmmmmm çoook şaşırdım :) nie şaşırdıysam bunuda anlayamadım sanki ben erken doğurmadım:)) Gözünüzaydınn Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. Çokkkk ama çok sewindim küweze gerek kalmadan ewinize çıkmanıza.. Allah inş bizede ewimize gitmeyi nasip eder. Miniminnacık deil mi? Ben de ilk zamanlar çok ağlıyordum çok minik die ama alışılıyor zamanla :) Ben bu akşam 15 dk kucağıma bile aldımm bizim beyefendiyi:) Tekrardan cnm tbrk ediyorum geçmiş olsun diyorum. Bebekler görülünce tüm acılarrrrrrr unutuluyor, ben unuttum..

Sudenur cum inşş cnm biraz daha geciktirirlerde bebeğin daha toparlanır ama hangisi hayırlısı olcaksa öyle olsun cnm. Sağlıkla gelsin bebeğin.. Hiç bir sağlık problemi olmadan Allah ewinize gitmeyi nasip etsin.

hoşgeldin yiğit bebekkk geçmiş olsun canım benim.. allah analı babalı büyütsün inşallah... benim için kokla bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…