Karamelcim, Fatmacım teşekkür ederiz. En kısa zamanda sizlerin meleklerini de görürüz inşallah
Fatmacım kıskançlık olmaz mı? Hat safhada
Elifcim Umut paşaya 41 kere maşallahAllah saglıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim.
amin canım
ay ben çok korluyorum kızım çok kıskanacak diye,
onu 2. plana atmak istemiyorumm
ay ben bu topiği yeni gördüm yawwww:44:
evridiki asya dilaya kocaman kocaman maşşallah,rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
red cake umut bebek ne şeker öle ya bayıldım bayıldım,ikiside birbirinden tatlı yauw,
topikimizin anneleri gibi anlaşılan bebikleri de pek bi güzel olucak galiba
Canım 2. plana atılmıyor ama ilk iki gün boyunca agladım ben. Her gelen annenin yanına gitme bebegi rahatsız etme diyordu. 2 gün çocugumun yüzünü göremedim nerdeyseGel diyorum gelmiyordu da
Bizbize kalınca geçti ama. Şimdi biraz daha alıştı. en azından bezini getiriyor, altını degiştirirken ayaklarını falan tutuyor :)
Ama 2. kez anne olmak çok farklı bir duygu. Çok garip. Ne bileyim Kaan'dan başka bir şey düşünemezdim. Şimdi her şeyi iki taraflı düşünüyorsun. daha bir sorumluluk gerektiriyor. Kendimi garip hissediyorum.
Teşekkürler teyzesi. Darısı sizlere inşallah...
bu da benim kızım
sürmeli gıllım gaymaklım benim o...tüylerinden alnı falan görünmüyoo bi de çok saçlıı...Darısı sanaaa
bu da benim kızım
Ay maşallah tuğbacım kızına şu bebeklerin teslimim der gibi uyumalarına bayılıyorum ne kadar masum oluyolar yaaaa...
kızlarr bizde dünyAYA GÖZLERİMİZİ acalı 4 gün oldu ama ancak gelebildim ben bu da umut bebeğim benim maşallahhEki Görüntüle 135207
bu da benim kızım
canım allah analı babalı büyütsün maşallah kızına pek güzel,sağlıklı uzun ömürler versin allahım,geçmiş oolsun sanada.
bu da benim kızım
bu da benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?