2011 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

ayy kızlarr cok duygulandım yaa yorumlarınıızı okuyunca zaten herşeye ağlayasım var gerçektende daha dün gibi 2 li test 3 lü test cinsiyet felan zaman ne cabukta geciyo
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın saglıklı sıhhatli kavustursun bebgine

amin canım
ay ben çok korluyorum kızım çok kıskanacak diye,
onu 2. plana atmak istemiyorumm

ay ben bu topiği yeni gördüm yawwww:44:
evridiki asya dilaya kocaman kocaman maşşallah,rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
red cake umut bebek ne şeker öle ya bayıldım bayıldım,ikiside birbirinden tatlı yauw,
topikimizin anneleri gibi anlaşılan bebikleri de pek bi güzel olucak galiba

amin canım
ay ben çok korluyorum kızım çok kıskanacak diye,
onu 2. plana atmak istemiyorumm

Canım 2. plana atılmıyor ama ilk iki gün boyunca agladım ben. Her gelen annenin yanına gitme bebegi rahatsız etme diyordu. 2 gün çocugumun yüzünü göremedim nerdeyse Gel diyorum gelmiyordu da
Bizbize kalınca geçti ama. Şimdi biraz daha alıştı. en azından bezini getiriyor, altını degiştirirken ayaklarını falan tutuyor :)

Ama 2. kez anne olmak çok farklı bir duygu. Çok garip. Ne bileyim Kaan'dan başka bir şey düşünemezdim. Şimdi her şeyi iki taraflı düşünüyorsun. daha bir sorumluluk gerektiriyor. Kendimi garip hissediyorum.

Teşekkürler teyzesi. Darısı sizlere inşallah...

Allahım kolaylık versin canım
Sanada bizlerede

sürmeli gıllım gaymaklım benim o...tüylerinden alnı falan görünmüyoo bi de çok saçlıı...Darısı sanaaa

Ay maşallah tuğbacım kızına şu bebeklerin teslimim der gibi uyumalarına bayılıyorum ne kadar masum oluyolar yaaaa...

kızlarr bizde dünyAYA GÖZLERİMİZİ acalı 4 gün oldu ama ancak gelebildim ben bu da umut bebeğim benim maşallahh Eki Görüntüle 135207

bu da benim kızım

kızlar inanamıyorum yaa bu güzel şeylerden benimde mi olacak içimde böyle birşeyin olduğuna inanamıyorum çok güzellerr maşallahhhh yavrularınıza allahım sizlere bağışlasın acılarını yaşatmasın.. bende buraya resimlerini koyarım inşallah oğlumun..

too_bee 41 kere maşallahhh

ayy bu bildiğin prensesss.nasıl güzel bişi bişşii Rabbim bahtını güzel eylesinn.oyyyyy çok tatlıı

too_bee bu ne güzellik maşalllaaaahhh

yaa işte kız çocuğun da bu güzelliği var süsle süsleyebildiğin kadar bunu bi doğurıyım inşallah kız da istiyorum :}

too_bee canım Allah Bağışlasın, Allah Analı Babalı Büyütsün, Hep Gururlandırsın Sizi İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…