2011 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

İlk resim bizden gelsin.

Maşallah demeyi unutmayın :)

hay maşallahhh sen ne güzel birşeysin öyle dudaklara bayıldım Allahu Teala sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin evladınada sizlerede canım darısı bizlere inşallahhh..

Maşallah canım..
ayyy bende kızımı doğurmak istiyorum..acaba nasıl olck..:97:

ooyyy oyyy oyyyy yerim ben senin fındık burnunuuuuuu
evridiki maşallah canım kuzuna yaa ne güzel bişi buuu.. Rabbim yüzü gibi hayırlı ve güzell ömür versin inşallahhhhhhhh
şimdi benim içimde de böle bişi mi var inanamıorumm

kızlarr bizde dünyAYA GÖZLERİMİZİ acalı 4 gün oldu ama ancak gelebildim ben bu da umut bebeğim benim maşallahh

Karamelcim, Fatmacım teşekkür ederiz. En kısa zamanda sizlerin meleklerini de görürüz inşallah

Fatmacım kıskançlık olmaz mı? Hat safhada

Elifcim Umut paşaya 41 kere maşallah Allah saglıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim.

redcake senin oğluşunada kocaman bi maşalllahhhh Allahım yaaa daha dün bunların ikili testlerini üçlü testlerini konuşuyoduk şimdi hepsi minik adam ve küçük hanım oldularrrr

Ay kızlar ya aşkolsun ben bu topiği daha yeni görüyorum resimleride şunlara bakın ya kzılar allah bebeklerinizi size bağışlasın analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin.Çoooooookkk tatlılar.Bende çok özledim bebişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İlk resim bizden gelsin.

Maşallah demeyi unutmayın :)

kızlarr bizde dünyAYA GÖZLERİMİZİ acalı 4 gün oldu ama ancak gelebildim ben bu da umut bebeğim benim maşallahh Eki Görüntüle 135207

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…