2011 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

Ay maşallah hepsine nasıl da büyümüş prensler, prensesler

Gözde Asyanın saçlar da aynı Umay gibi dimdik

Aaa kzılar ama kıskandırıyosunuz ama beni bendemi koysam Selinimin fotosunu yaaa

Koy cnm benim bende ne zamandır koyayım demiştm eşim görmeden koydum. Nazar duasını okuyalım bebişlerimize nazar değmesin.

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Ezberledim bunu gelenler olduğunda okuyorum içimden.

Son düzenleme:
evet ya Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi kem gözlerden düşman hislerden uzak tutsun inş.Hepsi ona emanet....
İşte karşınızda minik kuşum...

evet ya Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi kem gözlerden düşman hislerden uzak tutsun inş.Hepsi ona emanet....

Maşallah dediğin gibi obur bu kız. Yanaklara baksana yerim ben onu. Benimki şapka takınca tombiş duruyor. Şapkasız daha farklı

Son düzenleme:
bu da benim pamuk şekerim maşallah demeyi unutmayın teyzeleri.Rabbim hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun.hepside çoook tatlılar.

maşallah süphanallah hepimizin yavrularına...
buda benim minik kutup ayıcığım teyzeleri...39. günümüzde çekindik...

Eklentiler

• $DSCF2701.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $DSCF2702.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 63
bende kızımın fotosunu ekliyeyim
maşallah demeyi unutmayın kızlarrr

Eki Görüntüle 172217 Eki Görüntüle 172218

bizde uzun bir aradan sonra podyumlara döndük teyzelerim

bu da benimm fındığım:))

hafu too_bee maşallahhh yerim ben bunları yaaa büyüdükçe maşallahhh daha tatlı oluyolar

bizde koyalım ozaman bi fotoo

maşallah süphanallah hepimizin yavrularına...
buda benim minik kutup ayıcığım teyzeleri...39. günümüzde çekindik...

hepsine kocaman maşallahhh,rabbim nazarlardan kem gözlü fesat insanlardan korusun yavrularımızı,bu arada gelmiş geçmiş en güzel alıntıyı yaptım,boy boy minik bebek fotoları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…