2011 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

maşallah bu kuzularn hepsi çok güzeller allah nazarlardan saklasın...tüütüüütüüütüüü

öncelikle bütün bebeişlere kocaman bi maşallah

bu da benim kızım hamak keyfinde
siz de bize maşallah diyin lütfen :)

Eki Görüntüle 173718

ooo çok güzell bayıldım
benzerlerini yapan bi bayan vardı internette dolaşıyordu değil mi bi fürü foto
ayy özendim ben de yapiiim dicem ama hiç fırsatım olmuyor ki kendime bile bakamıyorum hiçç

ay çok tatlı maşallah yaaa..tam prenses olmuş maşallah.Gelsin fotolar gelsin kızıma şimdiden buralardan bi damat beğeneyim bari Ay damadıma DAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAATt diye çemkireceğim günlerin hayalini kuruyorum

Eki Görüntüle 173718

oyy milanın düşleri diye bi albüm vardı orada böyle yapmışlardı bayılmıştım sizinkde süper olmuşş bayıldım valla maşallahhhh
ayyy çoook kıskandım hemen koyuyorum güzel prensesimim resminiiii
maşallahları unutmayın teyzelerii

Uploaded with ImageShack.us

ayy maşallahh yaaaaa tü tü tüü

biz damat adayıyızzz hepinize bayılıyoruzzz talibzzz.k damatlığımızıda giydik bilemm

Eki Görüntüle 173718

ayyy çoook kıskandım hemen koyuyorum güzel prensesimim resminiiii
maşallahları unutmayın teyzelerii

jüliii elma şekerine maşallah bu tip resimlerini ilgiyle takib ediyorum,fikir ediniyim uygularım bi ara

MKT bu ne cici bişeymiş ball baaalll maşallah zeyneb bebeğe

mkt , dillerimlal , romeo maşallah suphanallah rabbim nazarlardan korusun hepsini kocaman öpüyorum çok tatlılar ya

Yalnız SEDAcım korktum ben senin oğlandan ben bu kızların hepsini yerim der gibi çıkmış fotoda:) Bak çok çapkın olacak bu benden söylemesi

bakıom bakıom doymuyom dönüp yine bakıyorum maşşallah subhanallah bebiklerimize yaaa
bu dabenim paşazademm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…