2011 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

maşşallah ya çok tatlı...hani derlerya hamileyken neye çok bakarsan ona benzer bebeğin diye harbi avatardaki bebeğe benziyo yüzü...kaderide kendi gibi güzel olur inş

ay ben onun resmi sandım zaten değil mi? Çok benziyo ya o değilse süper bişey

maşallahhhhh tüm bebişlerimize 2011 şubat bebişleri çok mu güzel yoksa hepsi kendi bebişimiz gibi olduda ondan mı bana güzel geliyor yok yokkk hepside pek güzel maşallahhhh...

eşimin arkadaşlarından hergün biri müsafirliğe geliyo...saolsunlar hepside güzel güzel ciciler getiriyolar...alışverişe gerek kalmadan dünyanın kotu geldi...giydirip giydirip deli gibi foto çekiyom bende...hemen küçülüvercekler nasılsa maşallah deyin lütfen

Beren Yeni doğdu Beren Büyüyor

İlk emzik denemesi Biraz daha büyüdü

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 176533

Bu da benim minik oğlum Oğuzhan

Bu da benim oğluşum Mert Teyzeleri

Eki Görüntüle 176406

bu da benim prensesimmm teyzelerii

benim pamuk prensesim nasılda gülmüş dimi teyzeleri maşşallah değin lütfen...Eki Görüntüle 179216

buda benim biricik oğlum toprak

Eki Görüntüle 180681 İŞTE BUDA BENİM KIZIM SONUNDA EKLEMEYİ BAŞARDIM MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYALIM LÜTFEN

[URL=http://www.yukleresim.com/]
Yukleresim.com[/URL]

şimdi çektimm,Buda benim uyuyan güzelim,şeker bancarımmm:)

buda bnm prensim teyzeleri maaşallah diyelim:)

Eki Görüntüle 183935 buda benim ömer taham teyzeleri

MAŞALLAHHHHHH HEPİNİZE MAŞALLAH 41 KERE MAŞALLAH GÜZEL KUZULAR NE KADAR BÜYÜMÜŞÜNÜZ KIZLARIMIZ GÜZELLEŞMİŞ İYİCE ERKEKLERİMİZDE PEK YAKIŞIKLI OLMUŞLAR CANLARIM BENİM ALLAH HEPİNİZE GÜZEL UZUN ÖMÜRLER VERSİN...

Pek giremesemde arada girip bakıyorum pek zamanım olmuyor yeni yeni biraz daha vakit bulmaya başladım ama hepinizi çok özlüyorum burada az şey paylaşmadım sizlerle...Hepinizi kocaman öptük teyzoşlarımız.Bende kızımın resmini ekleyeyim bakalım büyümnüşmü teyzeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…