2011 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

kızlar bebeğim az kğ alıyor anne süü yok zaten mama veriyorum ondandan pek yaramıyor

cnm sağlıklı olsunda az kilo alsın yeterki sağlığı yerinde olsun üzülme bide pes etme ye sürekli tarhana çorbası ıhlamur bol bulgur kimyon kat gazı alır inş ii gelir

amanınnnn kızıma kısmetmi çıkmış ayy damat adayımızda pek yakışıklıymış canım rabbim miniklerimizin hepsini korusun

manikkk.....oyyyyyyy oyyyy masallah canım masallah prensese allahım nasıl tatlı bısey bu yawww allahım salıkla uzun ömur versın canım masallah cok guzel coook tatlı.....

günaydın kızlar ya çok korktum bu sabah bzim küçük koltuk var onun yastıklarını alıp emire yatak yapıyoruz orayı seviyo diye saat 5 gibi üzerindeki bütün battaniyeleri atmış kendini ite ite dizlerinden aşağısı dışarıya çıkmış birde uyanık ama hiç gık demiyo Allah tarafından bir uyandım ki kendime gelemdim öyle görünce yani bi yarım saat daha uyusaymışım kesin düşmüştü çok korktum yaa

Manik, bence Selin sana benziyor.

Maşallah büyümüş annesi

Deniz daha önce demiştin ya senin yakışıklı da hakikaten avatardaki resime benziyor. Çok tatlı , çookkkk yakışıklıııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…