2011 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

ayy benim kızım minnak kaldı yaaa
37+4 2750 di boyuda 50 cm olmuş ince uzun bişi olcak sanırım :))

benim kizda dombik diil, 37+3de tahmini 2800grmdi boyunu hic ölcemiyo artik malum dogum kanalinda kafasi =)

kızlaaaarrr bu minnoşları nelerle beslediniz siz böyle maşallahhhhh
tam ısırmalık olmuşlar

Kızlar çok sevinçliyim kızım geçen haftaya oranla kilo almış baya. 36+3 DEYİZ biraz önce geldik dr dan 3200 olmuş 1 hafta önden gidiyormuş

38+2 kzım bugün itibariyle 3.050gr olmuş.
Dr amcamız doğuma kadar 3.500 olur dedi bakalım inş.sağlıkla gelirde kilosu çokta önemli değil

35+3 2576gr 51cm
çok şükür benm oğluşumda toparlamaış iki haftada üzülmüştüm ozman ama şimdi normal:)
canım oğlum bnm sağlıkla gelsin hepsi

arkadaşlar 35+4 teyiz kilomuz 2600 normalmi sizce çevremdekiler çok zayıf diyo dr normal dedi inş doğuma kadar bebişler toparlar kendini...

arkadaşlar 35+4 teyiz kilomuz 2600 normalmi sizce çevremdekiler çok zayıf diyo dr normal dedi inş doğuma kadar bebişler toparlar kendini...

normal normal.. ama bu son zamanlarda fındık fıstık yersen hem bebeğine vitamin hem kilo olur ben 2 hafta fındık yedim 35. haftada bebek 3 kilo oldu boyu çok uzadı..

bebeğinizin kilo almasını vitamin almasını istiyorsanız bence fındık fıstık yiyin son zamanlarınızda

bnmde 35+3te 2576 gr cnm
normal ama bu haftadan sonra biraz exexinde dediği gibi fındığa cevize ağırlık vercem büyüsün minik oğlum enerjisini depolasınki normla doğumda annesine yardım etsin kolaycacık çıkıversin

bende muz ceviz süt üçlüsünü tek geçerim kızlar geçen hafta yememiştim 100 gr aldı bu hafta yine stok yaptım 300 gr almış kızçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…