2011 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

33+2 de 1906gr oğluşum sizinkilere bakınca biraz zayıf gibi geldiama doktor haftasına göre uyumlu dedi inşallah sağlıkla büyür yumurcağım boyumuz ii buarada 45cm

biz 34+3 de gittik doktora 2,190 çıktı.doktor kızımız çıtı pıtı olacak galiba dedi.sizce zayıf mı?karnımda hala çok çıkmadı,kilo da almadım zaten 54 kiloyum

36+4 2650 gr
çok şükür toparlıyo yetişti arkadaşlarına :))

34. haftamızı doldurduğumuz gün gittik doktora...kızım 2200 gram ve 47 cm...haftasıyla uyumlu değilmiş...1 hafta geriden takip ediyomuş...

34. haftamızı doldurduğumuz gün gittik doktora...kızım 2200 gram ve 47 cm...haftasıyla uyumlu değilmiş...1 hafta geriden takip ediyomuş...

slm seninle ben aynıyız.ben de 34.haftayım 2,190 gr dı.ultrasona göre 1 hafta geriyim ama daha önce 3 haftalık gerilik vardı.fragmin iğne kullanıyorum,şimdi 1 haftalık gerilik var.doktor bu kadar da normal dedi.

slm seninle ben aynıyız.ben de 34.haftayım 2,190 gr dı.ultrasona göre 1 hafta geriyim ama daha önce 3 haftalık gerilik vardı.fragmin iğne kullanıyorum,şimdi 1 haftalık gerilik var.doktor bu kadar da normal dedi.

çok canım sıkıldı bu duruma...her hafta kontrole çağardı doktorumuz...gelişimin durduğu zaman müdehale etmemiz ve bebeği sezeryanla almamız lazım dedi...inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize....

slm bebeğimin kilosu için devlet hastanesi farklı söylüyor,özel doktorumuz farklı söylüyor.kafamız çok karıştı.kime inanacağımızı şaşırdık :44:

slm bebeğimin kilosu için devlet hastanesi farklı söylüyor,özel doktorumuz farklı söylüyor.kafamız çok karıştı.kime inanacağımızı şaşırdık :44:

cnm bnmkşide öle oldu valla artık çok takılmıyorum devletteki doktor haftasına gire bir hafta ilerde sölemişti kilosunu özele gittiğimde tam haftasında çıktı ama biraz düşük yinede burdakilerein haftalarına göre kıyaslarsam eğer
sağlıklı olsunlarda insan ister istemez takıyo biliyorum ama alır bizim miniklerimizde inşallah doktor bana 36.haftada 2500ğ bulur dedi özeldeki doktor bakalım bekliyorum 36 olmayı

35+0 ken 2438 gr 47.5 cm olmuş paşam biras kilo almamıs lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…