Cnnm seninkide benim kız gibi. Doğum kilosuda şimdiki kilosu boyu birbirine yakın. Sırf anne sütü dimi.
evet ecemnur sade anne sütü dr gayet iyi dedi ama burda kiloluları görünce acaba mı diyo insan
Canım dr un iyi demesine sevindim. Daha önce yazdığımı okumuşsundur belki. Biz dr u değiştirdik yeni dr kilosu nun az olduğunu normalde 5300 falan olmas ıgerekirdi dedi. Bir daha gittiğimizde kilosuna bakacak ona göre konusaacağız. Sağlık ocağındaki ebemiz kilosu da bıoyu da gayet güzel demişti. Eşim de dr u takma olmazsa başka dr a da giideriz diyor. Mama vermek istemiyorum. Bizimki ilk 5 dk hızlı emiyor sonrasında hızı azalıyor. 20 dk falan emiyor bazen yarım saat. Bundan sonra stümü daha sık sağmaya başladım. Bizimkinin uykusu ağır gelince dalıyo sanırım. İlk önce 40-50 cc sütü veriyorum ondan sonra göğsümü her öğünde değil tabi arada. Mesela bugün sabah verdim bir de akşam öyle yapacağım inş düzelir.
burda 5 kiloya yakın bebekler sırf anne sütüyle sağlanmaz sanırım bu kilolar dimi benim bebek 1 bucuk aylık bu ay ıkıncı ayımız 4 500 yok yani
burda 5 kiloya yakın bebekler sırf anne sütüyle sağlanmaz sanırım bu kilolar dimi benim bebek 1 bucuk aylık bu ay ıkıncı ayımız 4 500 yok yani
valla benim kız 3150 gr doğdu sadece anne sütüyle 49 günde 5500 gr oldu 15 günde 1 kilo almış biraz endişelyimde açıkçası çok almış gibi geldi ama herkes sadece anne sütüyle alıyosa sorun yok diyo bilmiyorum yarın sorcam dra
Benim oğluşumda 3400 doğdu sonra 3000 düştü ama şimdi 5900 olduu sadece anne sütü alıyorrr doktor çok iyi dedii bence problem yokkkkk
maşallah arkadaşlar hem size hemde miniklerinize bizede anlatın ne yiyip ne içiyorsunuzda sütünüz bukadar bol ve bebişlerinize yarıyor bizede yardım edinnn sütüm dahada artsın
benim oğlumda 3250 gr doğmuştu tam bir ay sonra 4600 gr olmuş :)
Canımcım gerçekten çok sağlıklı beslendiğim söylenemz sadece çok su içiyorum ve o kadar halsizimki 40 kiloyla hamile kaldım yine 40 kiloyum yemek yemek istemiyorumhiç ama allah yardım ediyo sütümüz var maşaallah ve oğluşuma yaradı galiba önerim bol bol su içmaşallah arkadaşlar hem size hemde miniklerinize bizede anlatın ne yiyip ne içiyorsunuzda sütünüz bukadar bol ve bebişlerinize yarıyor bizede yardım edinnn sütüm dahada artsın
valla benim kız 3150 gr doğdu sadece anne sütüyle 49 günde 5500 gr oldu 15 günde 1 kilo almış biraz endişelyimde açıkçası çok almış gibi geldi ama herkes sadece anne sütüyle alıyosa sorun yok diyo bilmiyorum yarın sorcam dra
kızlar kesinlikle bo bol suuu ve sanırım irmik helvasıda süt arttırıyo iki gündür maşallah sütüm gayetfazla deneyin sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?