2011 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

bugün kendi doktoruma gittim tekrar.oğluma 1125gr diyen doktora başka bir doktorada gitmiş olayım diye gitmiştim bir hafta önce. bir haftadır içim içimi yedi eşimde olmayacak böyle sen çok kafaya taktın kontrol gününü beklemeyelim gidelim doktora dedi. vee oğlum 1860gr mışşş :)) pis doktor üzdü bizi makinesimi bozuktu ne yanlış söylemiş bize. bence sende mutlaka başka bir doktora gözük canım. birde dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması. ister istemez kafaya takıyo insan ama doktor sağlıklı, problem yok dedikten sonra gerisi önemli değil. bol bol emzirir tombişleştiririz kuzularımızı inşallahh..

cok sevindim canim bebisin adina. o nasil fark ama ya.. hadi 100-200 gram olsa anlayacagimda, okadar fark nasil cikar anlamadim..

Benimde kontrol bir hafta sonra bugunden canim, simdi tamda noel ve yilbasi arasina denk geliyor bu gunler, hicbirseyden saat bulamam. burasi tr gibi olmuyor maalesef..

Mecburen 1 hafta daha bekleyecegim.. Insallah bir sonraki kontrolde kendini toparlamis olur biraz

benim şeker normal çıkmıştı iri bebek dedi ben de annesi babası tombiş zaten zayıf olsa şaşardım dedim :)ama yine şeker için tahlil yapıldı bugün sonuçları alcam hayırlısı olsun...

Biz 32+4 üz. özel doktoruma gittim 2 gün önce kilosu 1.400 gr dedi.bebeğin zayıf dedi.ama bugün devlet hastanesindeki doktorumuza gittik 1.800 gr dedi herşey normal ve güzel dedi.daha önceki ölçümlere bakınca devlet doğru söylüyor.çünkü özel, önceki ay devletten 100gr fazla söyledi şimdi ise eksik söylüyor.kafamız biraz karıştı ama biz devletteki amcamıza inanacağız.:119:

34+3te tahmini 2500 gr malum hanimefendi kafayi kanala soktugu icin tam ölcemiyo doktorcuk

Son düzenleme:

bizim minik kağanımız 34.haftanın başında yani 2 hafta önce 2300 gr şimdilik haftası le uyumlu gidiyor demişti doktorumuz salı günü tekrar gidicem bakalımm kaç kilo oldu benim balığımm :)))

slm kızlar bende dün kontrole gittim bizde 36+4 kilomuzda 2900babamız gelişiminin normal seyrettiğini söyledi,benim oğluşumun kafası biraz büyük olcak sanırım baş çevresi 38 haftayla uyumluymuş:)

Son düzenleme:
sanırım günümüzde 3.500 gr gecen bebeleri sezeryanla alıyorlarmış eskiden ninemlerin zamanında normal doğuruyormuş kadıınlar benim dr 4 kiloya yakın olursa doğum zor olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…