canim bendede ayni problem var, ama seninki sanirim benimkindende daha kucuk. benim adet haftasi degil bu ama, ultrasyonda beni 2 hafta geri aldilar, normalde simdi 33+5 olacakken 31+5 yaptilar (erken ultrasyondan sonra, sanirim 8. haftada falandi). Geri alinmasina ragmen simdide bebegim kucuk diyor doktor, bakalim hayirlisi insallah, sagligi iyi olsunda biraz kucuk olsun. Sikma canini sende
Bana da 31+6'da 2 kg yakın dedi ve yaklaşık 2 hafta önden gittiğini söyledi. Ayrıca şeker testi kağıdıma tekrar baktı ve sorun yok dedi. Ancak bebek böyle devam ederse iri bir bebek olabilir ve sezeryanla alabiliriz dedi. Bilmiorum kafam karıştı benim de. Var mı bu durumda olan?
benim şeker normal çıkmıştı iri bebek dedi ben de annesi babası tombiş zaten zayıf olsa şaşardım dedim :)ama yine şeker için tahlil yapıldı bugün sonuçları alcam hayırlısı olsun...[/QUOT
Şeker çıkıp çıkmadığını söyler misin eğer sen de çıkarsa belki gidip ben de yaptırırım bi daha. Kafama takıldı çnkü gerçi forumda bakıyorum çoğunun bebeğinin gelişimi önden gidiyor. Bu arada bizde de babası yapılı ona mı çekti acaba:)
benim şeker normal çıkmıştı iri bebek dedi ben de annesi babası tombiş zaten zayıf olsa şaşardım dedim :)ama yine şeker için tahlil yapıldı bugün sonuçları alcam hayırlısı olsun...[/QUOT
Şeker çıkıp çıkmadığını söyler misin eğer sen de çıkarsa belki gidip ben de yaptırırım bi daha. Kafama takıldı çnkü gerçi forumda bakıyorum çoğunun bebeğinin gelişimi önden gidiyor. Bu arada bizde de babası yapılı ona mı çekti acaba:)
çok şükür şeker falan yokmuşkendisi oburmuş yani bizim babamızda çok obur ona çekmiş heralde
37-38. haftalarda sezeryanla alırız dedi hayırlısı olsun.
çok şükür şeker falan yokmuşkendisi oburmuş yani bizim babamızda çok obur ona çekmiş heralde
37-38. haftalarda sezeryanla alırız dedi hayırlısı olsun.
Çok sevindim canım şeker çıkmadığına. Bi şey daha sorucam sana 37.38. haftasında sezeryanla alırız demiş ya doktorun. Bebeğin gelişimi önde gittiği için mi sezeryanla alıcak yoksa başka sebebi mi var. Benim doktor net bi şey söylemedi de merak ediyorum.
Çok sevindim canım şeker çıkmadığına. Bi şey daha sorucam sana 37.38. haftasında sezeryanla alırız demiş ya doktorun. Bebeğin gelişimi önde gittiği için mi sezeryanla alıcak yoksa başka sebebi mi var. Benim doktor net bi şey söylemedi de merak ediyorum.
bebek iri olduğu için sezeryan dedi...başka bi sorun yok çok şükür. protein ağırlıklı beslendiğim için fazla geliştiğini düşünüyorum...
bebek iri olduğu için sezeryan dedi...başka bi sorun yok çok şükür. protein ağırlıklı beslendiğim için fazla geliştiğini düşünüyorum...
Canım benimki de iri ya ondan merak ettim.Teşekkür ederim saol. 13ünde kontrolüm var bakalım bana ne diyecek kesin bi şey söylememişti en son.:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?