2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

cnm bende park yatak aldım ve iikide öle yapmışım okadar güzel olduki üzerine bide kocaman bi cibinlik aldım taktım oğluşum sağlıkla yatar içinde inş:)
bnm markası sevi bebe cnm ve kumaşı falan çok kaliteli içine visko yatağını aldık ve bide uyku seti

Elacım ben daha önce görmüştüm gerçi o zmanda söyledim ama odan çok tatlı olmuş sıcacık bi duygu veriyor insana güle güle büyüt bebeşini içinde inş...

Elacım ben daha önce görmüştüm gerçi o zmanda söyledim ama odan çok tatlı olmuş sıcacık bi duygu veriyor insana güle güle büyüt bebeşini içinde inş...
Çok tşkr ederim halecim çok sağol canım.hepimizin bebekleri odalarında sağlıkla güzel büyüsünler inşallah.

cnmm odanız cok güzel olmuşş güle güle kullanın bişey sorucam duvardki gece lambası sanırım bende öyle bişşi almak istiyorm acaba nerden aldınız?
tşkr ederiz canım.İkeadan aldık.

ayy canım güle güle kullansın kızçen halısı çok tatlı pembe gri çok güzel olmuş
çok tşkr ederim canım.
çok tatlı olmuşş yaaa...renkler ve halı süper duruyoo...

çok tşkr ederiz elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım aslında o koltuklar kırmızı kaplı ben polar battaniye ve çarşafla kapattım onların üzerini bir de perde ile halı aldık duvarlarada bir kaç yapıştırma şimdilik bu koadar beşiğimizi de anneannemiz almıştı artık doğduktan sonra karyolasını şifonyerini alırız tekrar ona göre düzenleme yaparız odamızda ...

Elacım odanız çok güzel olmuş canım.
Sağlıklı ve güzel günlerde yatsın isimsiz prensesimiz.

kızlar odalar cok guzel gule gule yatsın bebısler

Elacım odanız çok güzel olmuş canım.
Sağlıklı ve güzel günlerde yatsın isimsiz prensesimiz.

Valla bayildim ben odaniza çok seker olmussss

elacım maşşallah çok güzel olmuş kızının odası ama ben halıya bayıldım bayıldımmmm çok şeker güzel günlerde emeklesin yuvarlansın üstünde inşallah

Hepinize çok tşkr ederiz güzel teyzelerimiz.

kizlar bu yatagi kizima turkiyedeki odamiza alacagiz nasil sizce ben cok begendim

Eklentiler

• $1070.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…