2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

nurcum bebişinin odasındaki halıyı nerden aldın,yani belli bi markası var mı? benim de oturma odamdaki koltuklarım kırmızılı siyahlı ama ben halımı pek sevmiyorum çok koyu renk ve üstüne düşen herşey belli oluyo ve beni sinir ediyo,bu tarz açık renk bişey istiyorum renkleri de uyumlu...kaç metrekare ve kaça aldınız?

nurcum odanız çok güzel olmuş canım çok beğendim prensesin iyi günlerde sağlıkla kullansın odasını

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin,içinde ağlıkla büyümeyi nasip etsin allah koltukta odaya çok yakışmış acayip uyumlu olmuş herşey.

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin,içinde ağlıkla büyümeyi nasip etsin allah koltukta odaya çok yakışmış acayip uyumlu olmuş herşey.

çok teşekkür ederim canım....inş bebeklerimiz sağlıkla gelsinde gerisi boş aslında ama özeniyoruz işte:78:

nurcum çok güzel olmuş odanız

kızlar cicilerinize bayıldım hepinizin maşallah hepsi çok güzellerrr

nurcum çok güzel olmuş odanız

kızlar cicilerinize bayıldım hepinizin maşallah hepsi çok güzellerrr

çok saol canım...dolabımızın içine astık pelerinimizi çok güzel duruyo....sabırsızlıkla bekliyoruz kızımıza giydirireceğimiz günü

Tek tek alıntı yapmamıyorum kızlar ama bütün bebişlerin odaları ve aldığınız herşey çok güzel güzel günlerde kullanın herşeyi

kızlar odalar-beşikler süper. bebişleriniz iyi günlerde yatsın.ben de mart annesi olacağım kirada oturduğumuz için park yatak alacağım içine uyku seti almak gerekir mi. birde yatak olarak ne aldınız. şimdiden teşekkürler

sevi bebenin visco yatağını aldım canım

bende hayal yatak ın visco yatağını aldım. üzerinede alez verdiler

ben uyku seti almadım.park yatakta gerek görmedim.nevresim takımı aldım.uyku setlerinin yan koruma minderleri falan var.park yatakta onlar gereksiz mobilya yataklarda iyi oluyo onlar.

Kızlar, her tarafa yazdım bir bilen görür elbet. Bebişimizin odası geleli bir ay oldu ama boya kokusu gitmedi. Bir püf noktası bilen var mı aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…