cnm çok güzel bi oda olmuş,güzel sağlıklı günlerde kullansın inş bebişin...
güle güle kullanın cnm çok güzel...[/QUOTE
çok saol canım....halıyı royal satan bi mağazadan aldık...ama üzerinde fierro collection yazıyor halının üzerindenurcum bebişinin odasındaki halıyı nerden aldın,yani belli bi markası var mı? benim de oturma odamdaki koltuklarım kırmızılı siyahlı ama ben halımı pek sevmiyorum çok koyu renk ve üstüne düşen herşey belli oluyo ve beni sinir ediyo,bu tarz açık renk bişey istiyorum renkleri de uyumlu...kaç metrekare ve kaça aldınız?150*233 müş metre karesi....büyük halı birde yolluk gibi var kapının girişinde toplam 350 tuttu canım....biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişmdirrr
kızımızın odasıı....
bikaç eksiğimiz kaldı ama çoğu bitti sayılır...duvar rafımızı henüz asmadı babamız....yatağımızın cibinliğini henüz yaptırmadıkk işte öle şimdilik böle bakalım beğencekmisinizz
nurcum odanız çok güzel olmuş canım çok beğendim prensesin iyi günlerde sağlıkla kullansın odasını
kızımızın odasıı....
bikaç eksiğimiz kaldı ama çoğu bitti sayılır...duvar rafımızı henüz asmadı babamız....yatağımızın cibinliğini henüz yaptırmadıkk işte öle şimdilik böle bakalım beğencekmisinizz
hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin,içinde ağlıkla büyümeyi nasip etsin allah koltukta odaya çok yakışmış acayip uyumlu olmuş herşey.
nurcum çok güzel olmuş odanız
kızlar cicilerinize bayıldım hepinizin maşallah hepsi çok güzellerrr
kızlar odalar-beşikler süper. bebişleriniz iyi günlerde yatsın.ben de mart annesi olacağım kirada oturduğumuz için park yatak alacağım içine uyku seti almak gerekir mi. birde yatak olarak ne aldınız. şimdiden teşekkürler
kızlar odalar-beşikler süper. bebişleriniz iyi günlerde yatsın.ben de mart annesi olacağım kirada oturduğumuz için park yatak alacağım içine uyku seti almak gerekir mi. birde yatak olarak ne aldınız. şimdiden teşekkürler
kızımızın odası şimdilik böyle elimizdeki imkanlarla bu kadar yapabildik.Eki Görüntüle 133124 Eki Görüntüle 133123 Eki Görüntüle 133122 Eki Görüntüle 133125 Eki Görüntüle 133126 Eki Görüntüle 133128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?