hastane cantamız ve ana kucagımız benim cantamı eşim sağolsn kapatayım derken fermuarını patlattı yenisi alınacak artıkk
Eki Görüntüle 124421
şifonyerimiz
Eki Görüntüle 124417 Eki Görüntüle 124418 Eki Görüntüle 124419 Eki Görüntüle 124420 beşiğimizzzz
Eki Görüntüle 124416 Eki Görüntüle 124415
sanırım bu odaya birde küçük halı lazım :26:[/UOTE]
bebeğin güle gülekullansın canım hepsi çok güzeller,alalh sağlıkla büyüeyi nasip etsin şirin odasında
hepsi çok güzell canım...küçük prensin güzel günlerde kullansın inş
hepsi de süper olmuş cnm,bebişin güzel günlerde kullansın inş.
red_cake hepsi birbirinden harika. Güzel günlerde kullansın bebişin inşallah
teşekkür ederim arkadaşlarr
şeker sepetimizi annemle beraber yaptık :86:
bebek şekerlerimizde bundan ama mavis tabikikapı süsünüde pazartesi yaPICAZ İNŞALLAH
Eki Görüntüle 124414 Eki Görüntüle 124409 Eki Görüntüle 124410 Eki Görüntüle 124411 Eki Görüntüle 124412
hastane cantamız ve ana kucagımız benim cantamı eşim sağolsn kapatayım derken fermuarını patlattı yenisi alınacak artıkk
Eki Görüntüle 124421
şifonyerimiz
Eki Görüntüle 124417 Eki Görüntüle 124418 Eki Görüntüle 124419 Eki Görüntüle 124420 beşiğimizzzz
sanırım bu odaya birde küçük halı lazım :26:
canım annenle senin ellerinize sağlık çok güzel olmuş sepetiniz şekerlerinizide çok beğendim canım
canım odanızda çok güzel olmuş benimde perde ve halı kaldı inşallah doğurmadan hallederim
canım iyi günlerde kullansın beşiğiyle karyolasını içinde mışıl mışıl uyusun bebeşin
kızımızın odasıı....
bikaç eksiğimiz kaldı ama çoğu bitti sayılır...duvar rafımızı henüz asmadı babamız....yatağımızın cibinliğini henüz yaptırmadıkk işte öle şimdilik böle bakalım beğencekmisinizz
canımm hepsi birbirinden güzell halı çekyat odaaa süper olmuş hepsiiii.ne kadar özendiğiniz belli.maşallahhh.Allah içinde sağlıkla büyümeyi nasip etsin minik prensesii
kızımızın odasıı....
bikaç eksiğimiz kaldı ama çoğu bitti sayılır...duvar rafımızı henüz asmadı babamız....yatağımızın cibinliğini henüz yaptırmadıkk işte öle şimdilik böle bakalım beğencekmisinizz
ayy çok güzel olmuş canım güle güle kullansın prensesin
nurcum çok güzel olmuş özellikle halıya ve odada bi koltuğun olmasına bayıldım ben koyamadım malesefinş çok sorun yaşamam.
kızımızın odasıı....
Eki Görüntüle 124421
şifonyerimiz
sanırım bu odaya birde küçük halı lazım :26:
biraz geç oldu amacanım kızımın beşiği
canım oğlum MERT TUNA nın odası ....
kızımızın odasıı....
maşallahh kızlar odalarınıza bayıldımmm Allah ağız tadıyla,güzel, sağlıklı, hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhh...
çok güzelmiş nurcummm zamane bebekleri ne şanslı yaw
red_ cake çok güzel odanız güle güle kullanın
nur_45 çok güzel olmus odanız kanepe de iyi olmus odaya güle güle kullanın
cnm çok güzel bi oda olmuş,güzel sağlıklı günlerde kullansın inş bebişin...kızımızın odasıı....
güle güle kullanın cnm çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?