• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Kizlar selam,
test sonucum cikti 12.Biliyorsunuz 40 olmasi gerekiyor hamilelik var demek icin...ne olumlu ne olumsuz konustu doktorum..bana 2 tane transfer edilmisti belki birisi tutunamadi ama digeri direniyor diye bir yorum yapti hemsire...Carsamba tekrar kan verecegim eger arttiysa ne ala artmadiysa zaten negatife kendimi hazirlamistim...

Kizlar selam,
test sonucum cikti 12.Biliyorsunuz 40 olmasi gerekiyor hamilelik var demek icin...ne olumlu ne olumsuz konustu doktorum..bana 2 tane transfer edilmisti belki birisi tutunamadi ama digeri direniyor diye bir yorum yapti hemsire...Carsamba tekrar kan verecegim eger arttiysa ne ala artmadiysa zaten negatife kendimi hazirlamistim...

süper deww evet hamilelik var...inşallah tutunur bebişinn

süper deww evet hamilelik var...inşallah tutunur bebişinn

PHARMACEA hakikaten varmi hamilelik ya?ben inanamiyorum cunku bi suru arkadasim var degeri bu sekilde cikip sonra kut diye dusen...tabi herzaman hayirlisi saglikli bir evlat diliyorum yine ayni seyi soyluyorum temennim hayirlisi....
saagol moral icin...

kızlar ben ilaçları bırakalı 2 gün oluyor hala hasta olmadım .ne zaman olurum biliyormusunuz.
normalde ağrım omazdı benim ama sol kasıgım da ağrım var çok değil ama hissediyorm zaman zaman .var sa negatif deneyimlerinizde böyle şeyler yaşadınız mı?
bir de bu dönemde rahat 3 kilo almışım şimdi diete girdim .ilaçlar kilo aldırır mı biliyormususnuz?

bu arada deww merak ediyorum nerelerdesin sen ?

kızlar ben ilaçları bırakalı 2 gün oluyor hala hasta olmadım .ne zaman olurum biliyormusunuz.
normalde ağrım omazdı benim ama sol kasıgım da ağrım var çok değil ama hissediyorm zaman zaman .var sa negatif deneyimlerinizde böyle şeyler yaşadınız mı?
bir de bu dönemde rahat 3 kilo almışım şimdi diete girdim .ilaçlar kilo aldırır mı biliyormususnuz?

heysem selam cnm ben burdayim yani evde yatiyorum kucuk bir ihtimal olsa bile bunu degerlendirmek istiyorum dinleniyorum....yarin (carsamba)sabahi tahlil tekrarim var sonucu yazacagim zaten hemen...
heysem bende cok kilo aldim normalde 56 civari olan ben 62yi gordum tamamen ilaclardan...regli olunca vucudum rahatladi o ayri konu ama cok sismistim...bir arkadasim var o da bennden bir hafta once aldi sonucunu onunda regli oncesi korkunc agrilari oldu en sonunda igne yaptirdi agriyi kesmek icin yani agrilarin normal ama devam ederse kesind oktoruna danis...regli 2 gune olursun bence....dikkat et kendine...

heysem selam cnm ben burdayim yani evde yatiyorum kucuk bir ihtimal olsa bile bunu degerlendirmek istiyorum dinleniyorum....yarin (carsamba)sabahi tahlil tekrarim var sonucu yazacagim zaten hemen...
heysem bende cok kilo aldim normalde 56 civari olan ben 62yi gordum tamamen ilaclardan...regli olunca vucudum rahatladi o ayri konu ama cok sismistim...bir arkadasim var o da bennden bir hafta once aldi sonucunu onunda regli oncesi korkunc agrilari oldu en sonunda igne yaptirdi agriyi kesmek icin yani agrilarin normal ama devam ederse kesind oktoruna danis...regli 2 gune olursun bence....dikkat et kendine...

dew canım hayırlı olsun canım umutlu ol hamilesin ne güzel inşallah değerin yükselmiş olur yarın ama ben adet oldun biliyodum canım hem kanaman olup hem pozitifmi çıktı ?

heysem canım geçmiş olsun sanada bende test günümü beklemeden kanda baktırmıştım tam test günümdede adet oldum adetim tam gününde geldi yani doktorum bana demiştiki adetin gelmezse tekrar kan ver demişti sende bence bir kaç gün bekle olmazsa yeniden kan ver belli mi olur allahın işi :)

artık kimseler uğramıyor topiğin adı hepimiz ilgilendiriyordu meraklı bekleyişlerimiz,umutlarımız vardı..beraber tedavideki arkdaşalrım benim gibi eski hayata dönmeye çalışıyoruz galiba..negatifi alanlar dinlenmede,ruhun bedenin yorgunluğunu atıyorlar malesef:43:pozitifi alanlarsa hamileliğin tadını çıkarıyordurlar inşaallah...bekleynleri
nde allah yardımcıları olsunnn.....arkadaşalrım artık bizde 2.yi deneynlerin topiğine başlarız yada inşaallah kendiliğinden hamile kalanlarrrr:emir_bebek::emir_bebek::16:

slm canım anlatacak bişeyin olmayınca yazamıyosun işte ama takip ediyorum hala.
kdrcim ben mayısta dondurulmuşla deneyecem inşallah 2.kaliteydi ama genede ümit var işte allah nasip ettiyse olur demi doktor bana mayıs ya da haziran dedi bende mayıs dedim beklemeyi istemiyorum en azından ümidim taze kalsın sen ne zaman deneyeceksin canım ikinciyi

pharmecia sen ne zaman düşünüyosun erkenmi davranıyorum ben acaba ama beklemek daha zor ya:)

ben nagatifi aldım 11.günde kanamam çook yoğun başladı,çok sancılı geçti hemde:.stres yapam olursun yakında..benim sağtarafımdan bişeyler koptu sanki adetlerim sancılırı iyice sancılı geçti ama senin kanaman olmadan ağrın varmış olacaksında ondandır canım,normaldir ağrılar azmı işler geçti başımızdan,,çok üzüldüm yaa negatif alan çok oldu bu topikte buay:((((bende ilkkez bir tedavimde kilo almadım hatta verdim:1:aşılamalarda şişer kalırdım maleseff:((iyide oldu fazalıklarım vardı ben tedaviye başlamadan spora gidiyodum artık onun etkisimi bilmiyorum birde busfer çok iştahsızdım ankaranın trafiğide yordu heralde..bari bebek yok kiloda olmadı dahada vericem hatta spora devam etmeyi düşünüyorumm...

kdrcim ben mayısta dondurulmuşla deneyecem inşallah 2.kaliteydi ama genede ümit var işte allah nasip ettiyse olur demi doktor bana mayıs ya da haziran dedi bende mayıs dedim beklemeyi istemiyorum en azından ümidim taze kalsın sen ne zaman deneyeceksin canım ikinciyi

pharmecia sen ne zaman düşünüyosun erkenmi davranıyorum ben acaba ama beklemek daha zor ya:)

ayybencim..evet boşluğa düştük sanki değilmi??kaldığım yerden nasıl başlıycam bilemdim:61:benim kanda eksik tahlillerimi istedi ya doktoırum,onların sonucunu bekliyorum,birde histreskopi meselesi var,yaptırcam galiba..varsada yoksada bisorun 2.ye öyle başlarım dondurlmuşlarla,oyüzden 2ay içinde olmuycak gibi..sınavalrım falan var,haziranda belki histreskopi için ankaraya giderim,tabikiiii rabbim ol dedikten sonra olur hayatım canını sıkma kalitesine takılma,benimkilerin ikiside çok kaliteliydide noldu:((bence dineln hazirnada yaptır,belki 2ay içinde hamiş kalırız..inşaallllahhhhhhhhhhhhh:16::16:

ayben 2 adet dönemi geçirip 3.de yapmayı düşünüyorum...haziran sanırım..dondurulmuşum var 2 tane artık ben kaliteye maliteye inanmıyorum...bana koydukları 1.kaliteydide ne oldu...üstelik hiç bir problemim yokken...o yüzden allaha kalmış...

dew canım hayırlı olsun canım umutlu ol hamilesin ne güzel inşallah değerin yükselmiş olur yarın ama ben adet oldun biliyodum canım hem kanaman olup hem pozitifmi çıktı ?

ayyben sagol cnm olma...evet pazartesi test gunumdu pazar gunu aksam reglim basladi hemde oldukca yogun ve siddetli bir regli oldu...ona ragmen degerim 12 cikti bu sabah yine tahlilim var umarim deger yukselmistir...

ayyben sagol cnm olma...evet pazartesi test gunumdu pazar gunu aksam reglim basladi hemde oldukca yogun ve siddetli bir regli oldu...ona ragmen degerim 12 cikti bu sabah yine tahlilim var umarim deger yukselmistir...

umarım yükselmiştir
kanamaya rağmen hamile kalan çok insan var.son ana kadar umudunu kaybetme lütfen:71
:

sonucum negatif çıktı. doktor bile şok oldu. progesteron 16,19 yani doktora göre gayet iyi. b-hcg 0,09 maalesef.

mrb canım benimde 14 nisan test günüm inş ikimizde güzel haberler alırız Allah tüm isteyenlere versin ilk denemen mi ...

2. deneyişim arkadaşım inş bu hepimizinde hayırlı haberini alırız inş allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş yarabbim 10. günümde evde test yaptım ikinci çizgi haffifti inş hamileyimdir senin kaçıcı dedeyişin

2. deneyişim arkadaşım inş bu hepimizinde hayırlı haberini alırız inş allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş yarabbim 10. günümde evde test yaptım ikinci çizgi haffifti inş hamileyimdir senin kaçıcı dedeyişin

benim ilk denemem canım 1 transfer yapıldı bende dün dayanamayıp evde idrarda baktım aynen dediğin gibi 2. çizgi silik çıktı ama ne kadar güvenmemiz gerek bilmiyorum neys eyarın güzel haberler alırız inş bugün de yaptın mı tekrar test sözde çok merak etmeyecektim ama gün yaklaştıkça merak ediyomuş insan bide ilk denemendede test yaptın mı onda nasıldı

Son düzenleme:
Back
X