2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

vurgunum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
118
0
0
İstanbul
Herkese şimdiden hayırlı olsunn öncelikleeee
Umarım herkes sağlıkla kucaklarına alır bebişlerinii

merhaba bende bugün şüphelerim üzerine test aldım, eve geldim: çift çizgi...
Yaz sonu gibi planlıyorduk ama olsun, hoş gelsin, sağlıklı gelsin, başımızın üstüne...

bende aslında bugün öğrendim sayılır kan testi sonucum bugün çıktı ama kaç haftalık bilmiyorum birazdan gidip doktordan öğreneceğim

bende bugün öğrendim evde dayanamayıp test yaptım çift çizgi net çıktı yarın kan tahlili yaptırıcam rabbım herkese nasip etsın bizlerede hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşllh...

slm kızlar bende ptsi test yaptım pozitif çıktı dün de doktora gittik kan testi yaptı orda da pozitif ama kaç günlük yada haftalık olduğuna dair bi bilgi vermedi beta hcg:1500.00 yazıyor bu ne demek kaç günlük bilen varmı? bide en merak ettiğim şey hamilyken cinsel ilişkinini bi sakıncası varmı vede korunmaya gerek varmı ????????benim daha yeni ya haliyle korkuyorum bilmiyorum da dktoroda sormaya fırsatım olmadı daha küçük olunca 2 hafta sonra yine gitcez o zaman da sormayı düşünüyorum ama sizinde tecrübe ve biligilerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinrim arkadaşlar hepimizin bebişleri hayırlı olsun inş sağ salim, sağlıklı ,eli ayağı düzgün, her bir yanı tastamam bebişlerimiz olur hepimizn ve tüm bebiş bekleyenlerin(AMİİİİİİNNNN)

öncelikle hayırlı olsun canım allah bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin tüm bebek bekleyenlere.. bende 5 + 3 günlük hamileyim. yarında benim kontrolüm var dua edin benim için. ben ilk gittiğimde sormuştum cinsel ilişkiye girmek problem olur mu diye hiç bişey olmaz dedi. ama bende şimdi akıntı ve yanma oldu bende korktum sadece bir kez birlikte olduk öğrendiğimizden bu yana. ama doktorlar bişey olmaz diyor.

merhaba kızlar bende dün test yaptım. allahın izniyle 3+4 hamileyim. 5. haftada giderim doktora inşallahhh. allah hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin. sağlıkla kucağımıza alalım.

kızlar merhaba bende 6 şubatta evde test yaptım ve hamileyimmm 7 aylık evliydim ve olmuyo diye yavaş yavaş piskolojim bozulmaya başlamıştı ama Şükürler olsun ki bende hamileyim testten sonra hemen doktora gittim kan tahlili ordada çıktı hamileymişim şimdi bebişimi bekliyorum oleyyyyyyyy...Allah ım olmayanlara da nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize...

Bende dün ve bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm.. iki testte de ikinci çizgi daha silikti emin olamadım.. Yarın kan testinde kesin belli olacak inş.. Ama sanırım hamileyim...

Şubat ayı na bende katıldım :)) selam kızlar Allahım izin verirse bende hamileyim test yaptım pozitif çıktı Allahım tüm bebek arzusu olanlara nasip etsin aminn

ben de dün sabah test yaptım çift çizgi çıktı, sonra kan testi yaptırdım. bchg 570 çıktı. yarın kendi doktoruma gidip muayene olcam..

merhaba bende 3 gün önce reglimin gecikmesi üzerine test yaptım evde çift çizgi çıktı sonrasında kan testi derken 6. haftamın içindeyim sanırım bir gün önce ultrasonda gördüm ve kalp atışlarını dinledim,bize süpriz oldu 2 ay falan öncesindede düşük yapmıştım tüm anne adayı arkadaşlarıma kolay bir hamilelik diliyorum çünkü yakınmak gibi olmasın ama zoorrrr

kıslar bende suabt ayında hamile kalanlardanım benim en son 3 subatda olmam gerekiyordu olmadım bende suanda 5+3 günlük hamileyim.

ilk bebeğimin kalbı durmustu 9 haftalıkken.. ve o uzuntuden sonra 9 aydır beklıyorduk bu haberı... Pazartesı dr. gıttık bebişimiz olmuyor dıye... kan testı yaptı ve "eee sen gebesınnn" dedı :) 3+5 bugun itibarıyle... çok yenı tabı:) haftaya keseyı gormek için gıdeceğiz dr.a

Son düzenleme:
kıslar bende suabt ayında hamile kalanlardanım benim en son 3 subatda olmam gerekiyordu olmadım bende suanda 5+3 günlük hamileyim.

arkadasım allah devamını getırsın hepınıze bende bu ay hamile oldugumu ögrendım degerlerım bıraz dusuk gıbıydı ondan daha heveslenemıyorum senın son adet tarıhın neydı.... cunku benım de 4 subatta adet gormem gerekıyordu gormedım ama ben suan 5+0 gunluk hamıleyım bırde beta hcg degerın kac kızlar betalarınızıda yazarmısnız lutfen?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…