kızlar bende hamişim 6ay sonra nasip oldu allah olmayanlara nasip etsin inş.
hayırlı olsun bebişin esma daha yeni evlisin galiba pek bi zaman geçmemiş ki zaten. ben 3 yıllık evliyim ilk yıl istemedik 2 yıl sonra kendiliğinden oldu allahıma şükürler olsun .
haseki neden o ilaçları verdi doktorun bana onları tüp bebekten sonra vermişti doktorum ama faYda etmemişti hiç birşey.... ama moralını bozma doktorun kullan diyorsa ve sebebini açıkladıysa kullan bakalım her işte bir hayır vardır.... şimdi de yaşam 10 gün sonraya kitlendi benim için....önce kan tahlili değerleri yükselecek mi diye bekledik telaşla... sonra keseyi görecekmiyiz diye bekledik.... şimdide sıra kalp atışlarında sanırım kucagımıza alana akadar telaşımız ve korkumuz bitmeyek ...çok sevindim deyan sana 10 gün sonra gel demiş 2 hafta sonra gel kalp atıışlarını dinleyelim dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum.bana bazı ilaçlar verdi crinone vajinal jel, mide bulantısı için hap birde multi vitamin. bilmiyorum vajinal jeli kullansammı doktor düşüğü önlemek için verdiğini söyledi ama benim suan öyle bir sorunum yok intten arastırdım hiç bir faydası yok sadece bir müddet önlüyomuş sonra yine kendiliğinden düşermiş sağlıklı değilse düşer zaten ben de onun için kulanmak istemiyorum henüz midemde bulanmıyo o ilacıda kullanmayı düşünmüyorum
herkese merhabalar
aranıza yeni katıldım, ben de 3 şubatta hamile olduğumu öğrendim, bugün 5+2 haftalık hamileyim. 1,5 yıllık evliyim. allahıma şükür 3 aylık denemenin sonunda bebeğimiz geldi bize. darısı tüm isteyenlerin başına. pazartesi keseyi görmeye gideceğiz doktora, 8 şubatta gittik ama belli belirsiz göründü çok yeni olduğu için bhcg ise 628di. inşallah katlamıştır değer ve net bir şekilde görürüz.
ben de 2 gün oldu öğreneli ama sevincim kursağımda şu an.b hcg 11 çok düşük dedi doktor.pazartesi tekrar kan vericem artış olmuşmu diye bakacak doktor.inşallah artar da bana tutunur bebeğim.
Canımseninle aynı hamileliğimiz. bende 8 şubatta gittigimde değerım okadar lardaydı bugun 2500 gelmıstı keseyıde gorduk cok sukur sırada kalp atısları var hadı bakalım hayırlsıı senınde gozun aydın....
slm kızlar bi şey sorcam acaba aşerdiğimiz şeyi yiyemediğimiz zaman bi şey olur mu biz köydeyiz de burda her canımın çektiğini bulamıyorum malesef tecrübelerinzden yararlanmak isterim bide halk arasında bi şey varya kötü çirkin bi şeye bakarsan çocuğun ona benzer diye bu doğrumu ben korku filmini çok severim de öyle şeyleride çok görüyorum bu filmlerde ondan aklıma takıldı lütfen yardımcı olunnnnnnnnnnn((((((
slm arkadaşlar bana cvp vercek olan yokmuuuuuuuu bu arada bende salı günü gitcem doktora keseyi görmeye bakalım hayırlısı inş hepimiz iyi sonuçlar alırız hakkımızda hayırlısı olsun :)
:)) şubat hamişlerinde bende varımm:))) rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inşallah çokkkk mutluyummmmmmmmmmm
arkadasım sanada hayırlı ugurlu olsun....umarım istediğin gibi olur aşerme ile ilgili aslında bilimsel bir gerçek oldugunu sanmıyorum birde oyle korku filmi filan izlemeyle ona benzeyeceği olmaz bu tamamen genetikle alakalı sen içini ferah tut....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?