2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

camım benim adet tarihim 3 subatdı 5 subatda kan tahlili yaptırdım 1409 du simdi katlanarak cogalmısdır salı günü doktora gidecem yine insallah kalp atısını duyacagız

canım benim adet tarihim 3 subatdı 5 kasımda kan talilim 1409 cıkdı simdi bugüne kadar katlanarak gelmiştir salı günü doktora gidecegiz tekrardan

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 şubatta hasta olmam gerekiyodu ama olmadım adet günümde idrar testi yapmıştım yani günüm geçmeden yaptım pozitif çıktı bugünde kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam ama büyük bi ihtimalle hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına ben sonucu yarın size bildiririm arkadaşlarımm

gözün aydın arkadasım ya kızlar birsey soracam ben adet gunum geldıgınde predıctor ıle yaptım su gebelıgı erken gosterıyor dıyorlar yaa ondan yaptım ve cıft cızgı gordum sonra kan testı yaptırdım... daha sonra kanda gebelıgım 608 oldu normal gebelık testlerınden yaptım dbest marka fakat gebelıgım gostermedı bır de uzerınde 20 ml duyarlı yazıyor nasıl oluyor anlamadım umarım bu ıste bır terslık yoktur bır bılen bır anlıyan varsa bana akıl versın ...

merhabalar arkadaşlar hepimizin bebişleri hayırlı olsun ben 3 yıllık evliyim ilk hamileliğim. adetim hep düzenliydi.bu ay günüm geçince 7 şubatta idrar testi yaptım pozitif çıktı çok muutlu oldum 9 şubatta doktora gittim gebelik kesen oluşmuş 4 haftalık hamilesin dedi iki hafta sonra kalbi atamaya başlarmış o zaman gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallahben bu siteyi çok seviyorum yeni üye oldum.aklıma bi soru takılsa hemen siteye girip yorumları okuyodum.hamile olduğumu ögrenince hemen üye oldum.

canım hayırlı olsun insallah yakın zamanda kalp atısınıda duyarsın. asagı yukarı aynı zamanda bebişlerimiz benimde 3 subat . canım doktor kan degerine baktımı hcg n kac cıktı

haseki adet günün kaç gün geçti ve kandaki değerin kaçtı bizimle paylaşırmısın....
kızlar lütfen haftanızı ve değerlerinizi yazarmısınız...

Son düzenleme:
saol canım doktorum benden bazı tahliller yaptırmamı istedi tsh sarılık gibi...sonuçlar bugün çıkacaktı doktorun verdiklerinin arasında kan değeri hcg var mı yok mu bilmiyorum sonuçlar cıkınca anlarız sen ne zaman gideceksin doktora..

haseki adet günün kaç gün geçti ve kandaki değerin kaçtı bizimle paylaşırmısın....
kızlar lütfen haftanızı ve değerlerinizi yazarmısınız...

adetim 10 gün kadar geçti kan değerimi bilmiyorum doktor bazı tahliller istemişti tsh sarılık gibi bilmiyorum o da var mı sonuçlar bugün yarın alırım

ben yarın gidecem doktora ama çok endişeliyim çok kıymetli bir bebiş bizim için yıllardır olmuyordu....
ilk test sonucum 79 çıktı 4 gün sonra bir daha yaptırdım 608.71 çıktı artması güzrl ama burda okuduklarıma bakıyorum milletin kiler ne kadar yüksek ondan korkuyorum.....
bakalım yarın herşey belli olur allah hepimizin gönlüne göre versin....

Teorik olarak kanda 10 miliinternasyonel unite/ml üzerinde HCG hormonu düzeyinin saptanması ile "gebelik teşhisi" konulabilir.

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Herkese selam. Ankara'dan ben Deniz. Henüz şubat ayı hamilesi değilim ama 22 şubatta ben de aranıza katılacağım inşallah. bana dua edin lütfen.

canım allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah keşke ben de bu ay kalabilsem

Ijancım sen de bu ay bekliyorsun, istiyorsun sanırım. ben de bu ay planladım ama sonuç ne olur bilmiyorum. 22 şubatta belli olacak. çok heyecanlıyııımmm...

ahh doğru söylüyorsun ama çalısıyorum ilk gebeliğimde paso yatmıştım ama düşük olmuştu...
bu defa çalısıyorum hayırlısı......

geçmiş olsun deyan. bu kez istediğin gibi olur inşallah. Allah gönlüne göre versin, kısmetse bir an önce nasip etsin tüm isteyenlere.

tebrik ederim çok sevindim :) Allah onu size bağışlasın. adet gününü beklemeden test yapınca sonuç çıkıyor yani öyle mi? benim 22 şubatta. ne 20 şubatta filan belli olur umarım. o günü bekleyemem ben :)

Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. Sağlık, sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun inşallah tez zamanda. benim henüz bebişim yok ama bu ay müjdeli haberi vericem inşallah ben de sizee :) 22 şubatı bekliyorum heyecanla. o zamana kadar da ilişkiye girmek gerekiyor mu? yoksa yumurtlama döneminde yaptıklarımız yeter mi

allah gönlüne göre versin umarım hamile kalırsın iyi haberlerini bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…