arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 şubatta hasta olmam gerekiyodu ama olmadım adet günümde idrar testi yapmıştım yani günüm geçmeden yaptım pozitif çıktı bugünde kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam ama büyük bi ihtimalle hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına ben sonucu yarın size bildiririm arkadaşlarımm
merhabalar arkadaşlar hepimizin bebişleri hayırlı olsunben 3 yıllık evliyim ilk hamileliğim. adetim hep düzenliydi.bu ay günüm geçince 7 şubatta idrar testi yaptım pozitif çıktı çok muutlu oldum 9 şubatta doktora gittim gebelik kesen oluşmuş 4 haftalık hamilesin dedi iki hafta sonra kalbi atamaya başlarmış o zaman gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah ben bu siteyi çok seviyorum yeni üye oldum.aklıma bi soru takılsa hemen siteye girip yorumları okuyodum.hamile olduğumu ögrenince hemen üye oldum.
haseki adet günün kaç gün geçti ve kandaki değerin kaçtı bizimle paylaşırmısın....
kızlar lütfen haftanızı ve değerlerinizi yazarmısınız...
Eki Görüntüle 140378
bu ilk haftalar bebeğin tutunması için çok önemli kendinizi yormayın yatın uzanın bol bol.
canım allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah keşke ben de bu ay kalabilsem
ahh doğru söylüyorsun ama çalısıyorum ilk gebeliğimde paso yatmıştım ama düşük olmuştu...
bu defa çalısıyorum hayırlısı......
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 şubatta hasta olmam gerekiyodu ama olmadım adet günümde idrar testi yapmıştım yani günüm geçmeden yaptım pozitif çıktı bugünde kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam ama büyük bi ihtimalle hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına ben sonucu yarın size bildiririm arkadaşlarımm
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. Sağlık, sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun inşallah tez zamanda. benim henüz bebişim yok ama bu ay müjdeli haberi vericem inşallah ben de sizee :) 22 şubatı bekliyorum heyecanla. o zamana kadar da ilişkiye girmek gerekiyor mu? yoksa yumurtlama döneminde yaptıklarımız yeter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?