• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Takı ve aksesuar tasarımlarım

Mini şapka toka ve taç trendi :)) :21:

$40-1.webp

Son düzenleme:
ÇooooOOk teşekkür ederim. Sizin yaptıklarınızda güzeldir eminim. :69:Esinlendiğim birşey olmuyor oturuyorum malzemelerin başına döküyorum hepsini önüme başlıyorum düşünmeye yapıyorum bozuyorum yapıyorum bozuyorum :27: tamam bu oldu deyince bırakıyorum. İnternet üzerinden Ptt kapıda ödeme ile birde bulunduğum şehirde elden satıyorum yalovada bulunuyorum:69:

cok güzel, desene ben Almanya`da oldugum icin sansim yok :43:
Allah bol ilham versin bols kananc versin, siteni görmek isterdim, özelden verebilirsen cok sevinirim

cok güzel, desene ben Almanya`da oldugum icin sansim yok :43:
Allah bol ilham versin bols kananc versin, siteni görmek isterdim, özelden verebilirsen cok sevinirim

Çok teşekkür ederim sağolun :69:

Dr. Ahmet Maranki ye göre bakır insanın stresini alırmış bu kolyelerde bakır tele çiçek formu verilerek tasarlandı :42:

$44.webp $43.webp

ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmus :16:

ablam muhteşem yüzyıldaki taçlarla ilgileniyordu konuyu ona göstereyim :34:

Geldi bahar geldi yaz. Cıvıl cıvıl renkleriyle dikkat çekici apolet :21: ( Bu renklerin uyumuna bayılıyorum )

$49.webp $49-1.webp

Son düzenleme:
I love 80's Koleksiyonundan 80leri renklendirdik :21:

$56-1.webp

Muhteşem Yüzyıl Koleksiyonumdan - Hürrem Tacı

Eki Görüntüle 210692 Eki Görüntüle 210693 Eki Görüntüle 210694

Oluşumuna yoğun emek harcanan el işçiliğinin yoğun olduğu çok özel tasarımım.
Yapım aşaması 4 gün alan dikkat ve özenle her karesi işlenen özel ve asil bir taç.:51:
Taşıyacak olan kişinin kendini özel hissetmemesi imkansız. Kınalarda yada düğünlerde veya özel günlerde kişiyi en özel hissettirecek bir aksesuar
:21:

Muhteşem yüzyıl koleksiyonum - Mahidevran Tacı :42:

$25.webp

Yapımlarına özel ilgi özel işçilik harcadığım muhteşem yüzyıl koleksiyonumu oluşturmaya devam ediyorum.

Back
X